csupka.norbert Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 http://rapidshare.com/files/1033136/receptek.zip.html McDonalds receptek... (saját feltöltés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 thx miből vannak? ezekhez kell speciális mekdonelc es hus meg stb ? nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 26, 2006 Author Share Posted Július 26, 2006 Te... nem tudom hogy kell-e ehhez speciális mekdonáldsos cucc, szerintem otthon is előtudod ezeket állítani... de nem biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.Csaba Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 hoho már töltöm is és megyek bevásárolni hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 27, 2006 Author Share Posted Július 27, 2006 Okés... kűgyé nekem is belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 (edited) Kösz a feltöltést. Igaz neken nem jönnek be ezek a kaják, vagyik ha én csinálom akkor igen, de nem nagyon járkálok Megibe, már kb 10 éve nem is voltam. Minimum 5 hamburger kellene hogy jóllakjak. Első ok az ár amiér nem járok oda a másik ok ahogy készül van pár ismerősöm aki ott dolgozott, és meséltek jókat amiken röhögtem, de nem lenne gusztusom ott enni. Igaz arra nagyon ügyelnek hogy ami 10 percet áll azt már nem szolgálják fel, ez tetszik, de vannak mások amik nem. Ja még 1 fontos ezt nem sokan tudják, én kb 5 percig röhögtem, a hagyma az porból van, instat keményen. Kell egy kis víz, aztán bele a por és kész a hagyma Kemény mi Módosította Július 28, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 28, 2006 Author Share Posted Július 28, 2006 MetalGun nagyon szívesen instant hagyma... erről nem is hallottam . Én egyébként a mekibe nagyon ritkán járok, 1. drága mint az állat 2. az ember nem lakik vele jól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 Aha pontosan. Az instant hagymát azért tudom mert haver ott melózott iskola mellett és ő csinálta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 a mekikaját a leg 1XŰbb megcsinálni! kell hozzá szemét, darált foszlott patkánytetem, ízfokozó meg 20 fajta E elkészítés: összeturmixolod a tetemet a szeméttel, hagyod kb 1 hónapig, hogy megérjenek az ízek, persze a napon, megsütöd ízfokozóban, és meghinted egy csomó E vel, és kész is! jó étvágyat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coro Posted Augusztus 2, 2006 Share Posted Augusztus 2, 2006 Megyek kajálni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 2, 2006 Author Share Posted Augusztus 2, 2006 No2 csináljál ilyen mekis kaját, aztán majd kűgyé nekem lécci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 ok, mivel küldjem? e-mailban nem lehet, mert a vírusirtóm nem engedi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 Ez szőke nőknek joo lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 4, 2006 Author Share Posted Augusztus 4, 2006 no2 csak kép kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Augusztus 4, 2006 Share Posted Augusztus 4, 2006 MIt kelll szídni az aranyos Mekit? én rohadt jól szoktam lakni:D sztem király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Simán...én is szeretem a mekit,mert jók a saláták!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsol@ Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Hali! Olyan kérdésem lenne hogy ezekhez a receptekhez a hozzávalókat hol lehet beszerezni? Előre is THX mindenkinek!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 a mekikaját a leg 1XŰbb megcsinálni! kell hozzá szemét, darált foszlott patkánytetem, ízfokozó meg 20 fajta E elkészítés: összeturmixolod a tetemet a szeméttel, hagyod kb 1 hónapig, hogy megérjenek az ízek, persze a napon, megsütöd ízfokozóban, és meghinted egy csomó E vel, és kész is! jó étvágyat! Hát ja, már messziről lehet látni a táblákon az M betűt, M mint műkaja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Mekiben nem lehet jól lakni, aki ezt állítja az hazudik, vagy nem nagydarab. Én 5 hamburgerrel talán jóllaknék ott. Haverok is ha bemennek minimum 3 hamburgert esznek fejenként, mert egyáltalán nem laktat. Tehát nyugodtan szidni tovább. Ja és aki még nem melózott ott, az jónak tartja, de mennétek csak oda 1 hónapra, más lenne a véleményetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 (edited) én 1 bigmaccel és 2 sajtburgerrel simán jól laktam! Nagyon finomak a hamburgerjei, nyami! Ja, meg a mcflurry is jó! Módosította Augusztus 19, 2006 gnagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Mi régebben buliból hazafelé menet általában 4-10 db. közti hamburgert vettünk fejenként. Mire hazaértünk gyalog pont elfogyott. Egyszer egy betanulós srác volt a pultnál, odament hozzá egyikünk és szimplán bejelentette, hogy 20 db hambit. Szegény még a pénztárgépen is elrontott valamit mert beszólt a fönöknek, hogy jőjjön javítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 ok, mivel küldjem? e-mailban nem lehet, mert a vírusirtóm nem engedi szia no2! szerintem küldjed fénypostán, csak szólj az illetőnek, hogy ne felejtse el kinyitni az ablakot előtte, mert ha betörik, akkor drága lesz az üvegezés! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Augusztus 21, 2006 Author Share Posted Augusztus 21, 2006 jaja tényleg majd megadom a mobil számomat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joey1988 Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 hehe! nekem is van ilyen sztorim, hogy 1 ember vesz 16 sajtburgert! Aztán akkor akció is volt, hogy ha 1 percen belül nem szolgálnak ki, ajándékot kapsz... hát kaptunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 lehet, h nem laktak a mekis kaja, ráadásul most még kisebb, de finom kössz az upot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 (edited) EAT THIS. Módosította Augusztus 24, 2006 Kovi Ubi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campione Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Mekiben nem lehet jól lakni, aki ezt állítja az hazudik, vagy nem nagydarab. Én 5 hamburgerrel talán jóllaknék ott. Haverok is ha bemennek minimum 3 hamburgert esznek fejenként, mert egyáltalán nem laktat. Tehát nyugodtan szidni tovább. Ja és aki még nem melózott ott, az jónak tartja, de mennétek csak oda 1 hónapra, más lenne a véleményetek. Sajna barátom tévedsz. Én már laktam jól Mekis kajától, a 90 kilómmal pedig nem lehetne egyszálbélnek nevezni. Az egyik barátom műszakvezető volt, és ő invitált meg minket kajára. tele volt a tálca. És nem tudtuk megenni Persze ha fizetni kellett volna, akkor nem laktunk volna jól. Sőt később, amiko 300 forint volt a két szociális sajtburger, akkor is laktunk jól (igaz 4től) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 hát ja.. ha neked kellett volna fizetni, vlaszeg az ár láttán már szinte rosszul esett volna a kaja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 Ha engem is meghívnak lehet hogy jóllakok. De már nagyon rég ettem ott, már vagy 6 éve az biztos és azóta 50 kg al minimum nehezebb lettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pók Posted Szeptember 10, 2006 Share Posted Szeptember 10, 2006 Azok az anyagok amiből készül külön-külön ehetetlenek, csak így egyben lehet megenni ha már egyszer annyi pénzt adtál érte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts