gerencsér Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 (edited) a kérdés adott! én a TV2-re szavaztam, mert általában több sorozatot szoktam nézni rajta, mint az RTL-en. és jobb vígjátékok vannak Módosította Július 19, 2006 gerencsér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qtya123 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Én tartózkodom a szavazástól, mert egyiket sem nagyon nézem! Végülis mindkettőn nagyrészt sorozatok mennek, majd este leadnak néhány unalmas filmet (nagy ritkán akad egy-két jó film is azért). És mivel nem nézek sorozatokat ezért nem nagyon kapcsolok ezekre a csatornákra. Maximum a híradót nézem meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Én az RTL klub-ra szavaztam, mert azt többet szoktam nézni! Nekem az RTL jobban tetszik mint a TV2! Általában jobb filmek vannak rajta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 RTL klub mert csak!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Hát miota megvan a netem má' nem nézem annyita tv-t de ha nézem az az RTL nem azé me' yobb..mer mér lenne? Csak mert az mexokás...tom mikor kb mi megy benne meg talán talán yobbak a műsorok mint a tv2-n...sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Egy szutyok! Duna Tv Fan vok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Hát én TV2-re szavaztam... igaz nem nagyon szoktam nézzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Ja csak a Smallville-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakaman Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 RTL! jeeee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrygabee Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 rtl klub és azé me sajt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel007 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Sztem RTL powaa. de azért néha lesem a TV2-t is. de legtöbbször RTL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Sztem a retek klub, mert több sportot nyomnak (igaz, az NB1-et már nem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 Hát inkább rtl,,mert néha nézem a döglött aktákat ,meg a sport miatt is természtesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 ööö...inkább melyiket utálom jobban roppant bosszantó amikor egy jó filmet megszakítanak 10 perc reklámmal >( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil85 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Mikor melyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Tv2 azon többet nézek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvbull Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 sport1, sport2 nincs??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Mikor melyik... amelyiken jó film vagy sorozat van Egyébként mindkét adóban van kivetnivaló de az RTL Klub több szemetet sugároz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
smada Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Egyikre sem szavazok... Mindegyik egy sapka szar... Tegnap este az 1989-es már ezerszer lejátszott Nicsak ki beszél volt az Rtl-en az esti film... szégyen az egész... bár igazuk van amig van aki nézi érdemes a kukából előtúrni a régi filmeket. Példa rá a ma esti Nagy durranás 2 egy 13 éves film, és aki nem unta még meg annak ott a Vasárnapi szupermozi, a Reszkessetek betörők ami igy augusztusban épp aktuális, azt már megszoktam hogy kb 10 éve minden karácsonykor lejátszák... Bár falura, parasztnak jók ezek a filmek századszorra is, nem? -legalábbis az RTL szerint Én már azért sem nézem ezeket a csatornákat mert nem szeretem ha igénytelen hülyének tartanak aki minden szart megnéz, közben meg milliós bevételeket zsebelnek be a Reszkessetek betörők közben leadott reklámokból... meg szerencsére a hétvégi estéimet nem a tv előtt töltöm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leki Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Nekem a TV2 a szinpatikusabb de csalodtam bennük amikor beperelték a Digi Tv-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 Sztem mind2 ugyanojan. 1ik nap ezen a másiknap pedig azon mennek joh filmek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyi Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 mind2 ugyanaz, Sport1 és Sport2 a legjobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 mind2 szenny.. tv2-t is csak jóbarátok és joey miatt nézem de nem szavazok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 RTL Klub mert azon meg a Barátok Közt . de a TV2 is Joey miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLSoft Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 RTL Klubb, bár éppen egy tizedszázalékkal jobb, mint a TV2... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Augusztus 7, 2006 Share Posted Augusztus 7, 2006 Az RTL-en jó a Barátok Közt című sorozat és a LOST című sorozat, ezért én az RTL-re voksolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 RTL Klub Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 RTL Klub... szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 RTL Klub!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 RTL Klub 4eva.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts