t.Csaba Posted Július 18, 2006 Share Posted Július 18, 2006 Azt szeretneém megtudni melyik a legjobb program a kamerábol pc-re való átvitelhez mert amikor átviszem kicsi a felbontás ez mitől lehet ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rdel Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 Én az InterVideo WinDVR 3-al szoktam csinálni ,szerintem jó. Tudod állítani a formátumot/mpg.avi, bitrate,pal-ntsc/ és még egy pár dolgot,bár ami azt illeti elég lassú,de ez szerintem gépfüggő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 a kábel sem mindegy általában firewire kábelt érdemes használni (már amelyik kamerának van dv-out-ja) én személy szerint pinnacle studio plus-szal szoktam csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rdel Posted Augusztus 21, 2006 Share Posted Augusztus 21, 2006 És amelyik alaplapon van firewire bemenet.Az usb-t 2.0 még nem próbáltam.Szerintem az ujabb cam-ok már támogatják.De valószinűleg nem az átviteli sebesség lesz probléma , hanem a rögzítésre használt program.A Picard általt ajánlottat nem ismerem,de biztos jó az is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
picard Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 mondjuk egy firewire kártyát 2k körül lehet kapni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 Én Tv-kártyával szoktam átvinni a kamról a gépre az anyagot... ha neked is van próbáld ki... ha érdekell a dolog akkor szólj, és leírom bővebben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 (edited) nem olyan régen nekem is voltak ilyen problémáim de a sok kísérletezgetés után csak tökéletes lett amit most írok az csak egy afféle sablon - van a kamerám (HI-8-as kamera, kicsit régi tudom) - és van a TV-Tunerem a Leadtek WinFast TV 2000 XP Expert - és hozzá kaptam (a driver cd-n kívül) 2 cd-t - progi feltelepít a neve: Ulead DVD MovieFactory 4.0 (full eredeti, nem trial, cd-kulcs is van hozzá) nagyjából ennyi a dolog többi részét nem írom le mert már csak a progi configulása van hátra és a capturem de még vmit leírok és mpeg2 formátumban veszem fel a kameráról a gépre 352X288 méretű 2000 kbit/s-es videó 44100 khz, 192 kbit/s-es stereo hang és 4:3-as arányú videót egy: AMD ATHLON XP 2400+ ~2 GHZ, 1GB RAM 266 MHZ-es géppel azért veszem fel így mert ez is egy szabvány méret a DVD-nek ezért a TMPGEnc DVD Author nem fog sikítani még egy dolog egy nagy probléma: ezt nem tudom pontosan de amikor AVI-ba vettem fel akkor mindig kevesebb mint 25 fps-sel vette át és konvertálás után DVD-RE (TMPGEnc 3.0 XPress-sel) csúszott a hang de így nem Módosította Augusztus 22, 2006 DArK 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 Azt meg lehet csinálni h camról a gépre ávigyem a cuccot de nem memóriakártyáról hanem DV kazettáról USB-vel. Nekem eddíg nem akart sikerülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 usb-vel ne csináld mert állítólag katasztrófális minőség lesz inkább ieee1394-el (firewire) csináld kazi betesz capture indít kamera lejátszás módban megnyomod a play gombot a gép csak azt veszi fel amit a kamerán látsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Kicsit részletesebben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jano22 Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 egy kis kiegészités. usb 2.0 -ról felvett anyag,352x288. firewire kártyáról pedig,768x576.na emiatt jobb felvenni firewire kártyával. usb-ről kockás a kép,a másikról pedig nem. egyébként nekem is hasonló a gépem. a felvett MPEG-et,pedig át tudod konvertálni dvix-be egy bevált konvertáló progival.nekem philips tuner kártyám van és a WinDVDR 2-vel rögzitem a kazit.1.osztályú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts