FuRy Posted Július 17, 2006 Share Posted Július 17, 2006 Csáó! Az lenne a kérdésem, hogy valakinek lenne egy ötlete, hogy mi lehet a baj a hangfelvételemmel..értem én ezalatt, hogy van egy game. Annak a hangját szeretném felvenni. Rögzítésnek kijelölöm, a Wave/MP3-at vagy "What you hear"-t. Felvenni fel tudom a hangot, csak az a baj, hogy torz. Mi lehet az oka, hogy a felvett kimeneti hang torz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazula Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Melyik progival rögzíted a muzsikát? Minden bizonnyal opcionálni kell, vagyis be kell állítani a szűrőket. Ha többet tudunk a progiról, akkor lehet, hogy sikeresebb lesz a tipp. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyFire Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Nekem az lenne a kérdésem hogyha van 1 keverőm és annak h tom felvenni a hangját gépre Ha a lejátszóim 1 laptop+0 cdlejátszó?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 szimplán szedjél le egy goldwave-et és azzal a what you hearra tedd.. tedd közepes hangerőre a felvételi szintet h ne torzulhasson... ja és wavba rögzítsed 44100khzen stereora (asszem cd minőség opció az új fájlnál) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddy77 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Hy! szeretnék mixeket felvenni gépre Van egy dj keverőm (NumarkDM2050) és ez nekem rá van kötve gépre (virtual dj-vel szoktam használni) működik minden ok,,,, de két csatornát használok róla a progi miatt.. kábel:egyik fele 3,5jack,,,a másik 2 RCA ami a keverőbe megy ÉS a két csatorna két különböző hangkariról megy,, és így hogy tudom megoldani a felvételt???????????????????????? ELŐRE IS KÖSZ AZ INFO-t!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts