tec_han Posted Július 17, 2006 Share Posted Július 17, 2006 (edited) Magyar progi, nagyon könnyen kezelhető, a súgójában mindent elolvashattok! http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/divxland-media-subtitler-v1-7--magyar--EQ11.html Könnyedén feliratozhatsz vele, kell hozzá pl.:jegyzettömb, és a szöveget nyomhatod is!!! mindenkinek ajánlom! Módosította Április 16, 2013 ica A link cserélve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 csak azt kérdezném meg hogy ezzel a progival mondjuk ha csinálok egy avi mellé egy feliratot, akkor a divx-es dvd lejátszó lejátsza??? a válasz jól jönne::: légyszi , köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghisler Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Köszönöm szépen! Én eddig mindig kézzel készítettem a feliratot most megspórólok órányi munkákat!!!!!! Még egyszer 10000 THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halamadrid91 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 Jó de ilyenkor nem a program csinálja hanem neked kell fordítani nem? Vagy hogy van ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Szerinted majd a program felismeri hogy mit mondanak, lefordítva leírja neked és méghozzá korrektül, nyelvtani hiba nélkül (gondolok itt a többjelentésű szavakra)? mer ha ez ilyen program, ami persze képtelenség akkor szólj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markrod20 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 honnan tudnám letölteni? mert a fönti címen már nem lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 A fenti cím végén ott van a program neve. Ami biztosan kivehető belőle, az a "divxland". Felmész szoftverbázisra, és beírod a keresőbe, aztán kiadja. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/divxland-media-subtitler-v1-7-magyar--EQ11.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Hali! Én a Subtitle Workshop 2.51 nevű programot ajánlom feliratok készítésére. Én mindig ezzel készítem őket! Fel is töltöttem, íme: http://rapidshare.com/files/209928756/Subtitle_Workshop_2.51.rar Jó de ilyenkor nem a program csinálja hanem neked kell fordítani nem? Vagy hogy van ez? Bocs, ezen sorok értelmezése után hangos nevetésben törtem ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mea0315 Posted Március 24, 2009 Share Posted Március 24, 2009 ABTeam köszönöm a Subtitle Workshop 2.51-t, jó progi és tud magyarul köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltán08 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Ahhoz hogy divx filmre feliratat sikerüljön tenni, nekem így sikerült:A feliratnak eggyeznie kell a film nevével.Majd a filmet is és a feliratot is társitottam a windows média playerrel és már rajta is van a felirat a filmen.Kipróbáltam asztali lejátszón is ott is műkszik igaz nekem a lejátszóm:Pana ha ez számit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi60 Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Asztali dvd-t használóknak ajánlom a AVIAddXSubs 9.3 ingyenes progit. Nagyon egyszerű a használata (még nekem is sikerült). A lényege,hogy pillanatok alatt ráégeti a feliratot a filmre és máris nézhető asztali lejátszón is. Tudod állítani a betű nagyságát,színét és a típusát is. Egy dolog van,amire még nem jöttem rá, a kész feliratozott film ellenőrzése pc-n. Ha valaki netán rájön,akkor publikálja legyen szíves.Ha meg nincs ilyen lehetőség,akkor viszont ez hiányossága a proginak.Mondjuk nekem még nem volt vele gondom. Kiírtam dvd-re és tökéletes volt a felirat. http://www.ipon.hu/utils/AVIAddXSubs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
becike2222 Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Tündérvirágok, azt mondjátok el nekem, hogyan lehet a felirat méretét átszerkeszteni nagyobbra, hogy a dvd lejátszóm aviban nagyobb feliratot mutasson, mert kicsi a felirat. Ezekkel a progikkal én csak a félkövér, dőlt meg aláhúzott dolgokat tudom szerkeszteni, de ez kevés, de a felirat méretét nem. Tehát egy felirat szerkesztő, átalakító kéne amivel átállítom a felirat méretét. Vagy ha ezek is jók erre akkor írjátok már le lépésenként, köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts