sheephear Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Hétvégén (júl 8-9) ismét megrendezni Magyarország legnépszerűbb tuningmagazinja a saját "kis" fesztiválját, ezúttal Kiskunlacházán. Rengeteg külföldi autócsoda, dragster, low-rider, stb. várja a kedves érdeklődőt. Bővebb információ a Tuning & Stereo honlapján olvasható. Én biztosan ott leszek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 én is ott leszek... apám végre beleegyezett hogy elvisz mondtam hogy kifezetem a saját jegyem csak vigyen el sőt akár neki is kifizetem de ott akarok lenni :D én egy picit nagyobb lelkesedést vártam ebbe a topicba... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 én még Győrben voltam anno, az nem volt rossz, de erről a Kiskunlacháziról azt hallottam, hogy nem volt akkora nagy szám namindegy, azt akartam megkérdezni, hogy idén nem lesz? ha vki tud vmit plz ossza meg! (mert én minden hónapban megveszem a Tuning magazint, és még nem írták benne) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Idén nem lesz gyorsulás, csak kiállítás, meg találkozó. Ősszel kerül megrendezére, valószínűleg Budapesten. Eddig ennyi infót lehet róla tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 huhh, ez nagyon jó hír! nekem az sokkal közelebb van, mint az eddigiek, és amúgy se rajongok annyira a gyorsulásokért! Akkor az ideit tuti nem hagyom ki! kösz az infót hetiger! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts