Ricsi96 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Szerintem is mindegyik nagyon jó, jó lenne ha ma is ilyen filmeket csinálnának... Egyébként talán a legjobb az amikor Terence Hill-nek valami szuperereje van és kiugrik az emeletről, de semmi baja. Régen tudtam a címét de nem jut eszembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 banana jones a legjobb szerintem az nagyon ott van a toppon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Nincs kettő négy nélkül, meg a Kincs ami nincs ami nagyon tetszett, de igazából mindegyik nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Kincs ami nincs! Még mindig tudok röhögni rajta, pedig már nem is tudom, hogy hányszor láttam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Kincs ami nincs-re voks Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Én szeretem mindet de ezek a legjobbak sztem "Kincs Ami Nincs, Különben Dühbe Jövünk, Az Ördög Jobb És Bal Keze " - különben a szavazatomat a Kincs Ami Nincs kapta meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Nekem asszem a nincs kettő négy nélkül tetszett a legjogbban, bár sztem az összes nagyon jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Én nem tudnék választani egyik közül sem, mert nagyon jó film mindegyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozlo375 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Nagyon jó filmeket csináltak, nagy kedvencem a Kincs ami nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Nincs kettő négy nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Igazából minden filmjük jó, de azért a Nincs Kettő Négy Nélkül a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Bunyó Karácsonyig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Kincs ami nincsre ment a voksom. Egyébként nincs olyan filmük, amit ne imádnék! Én abszolút ezeken a filmeken nőttem fel! Nekem ez az minden! Bármennyiszer megtudok nézni e kombó bármely filmjét! Legnagyobbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 kincs ami nincs akedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Nekem a kincs ami nincs meg a bűnvadászok és a különben dühbe jövünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 kincs ami nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Az összes filmjük nagyon király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tejfelné Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Nincs kettő négy nélkül. Már nagyon sokszor láttam, de nem unom meg soha!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Nincs kettő bégy nélkül... Kb 20-szor láttam összesen. A másik nagyon jó film a kincs ami nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibee8 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Imádom az összef filmjüket. Nem lehet megunni egyiket sem. Ha választanom kell, akkor talán a Nincs kettő négy néklül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Minden filmjüket szeretem, mert ezek felejthetetlen és szórakoztató filmek számomra még akár huszadjára is De ha kiemelhetek egyet az egyértelmű, hogy a Kincs ami nincs Zenéje is nagyon találó, sose felejtem el az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Különben dühbe jövünk!-no comment :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
btomek10 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Nálam egy a kincs ami nincs a favorit de tetszik még terence hillnek a szuperzsaru című filmje . Abba valaki tudna segíteni h : egyszer láttam egy bud spenceres filmet és olyan volt benne h bunyó közben megfogta egy szakállas faszi szakállát majd pofán verte, a csávó elrepült a szakáll meg ott maradt bud spencer kezébe valaki meg tudná mondani hogy ez melyik filmjükbe van ????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Nálam ez állandóan változó. Az összes filmjüket nagyon szeretem, azokat is amikben külön játszanak, meg azokat is nagyon amiben mindketten benne vannak! Nagyon nagy filmek az biztos. És a poénjaik még most is időtállóak szerintem. A jelenlegi favorit pedig a Vadnyugati Casanova. Ebben csak Bud Spencer van külön, nem is annyira ismert film úgy tudom, de nagyon komoly. Mikor felveszi Bud a szemüveget, már lehet tudni, hogy bunyó lesz :D És a közös filmekből pedig az aktuális és örök kedvenc is egyben: Bűnvadászok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 nehéz volt választani, nem is igazán tudtam, de a Nincs kettő négy nélkül-t jelöltem be, amellett h a dühbe jövünk filmek a kincs ami nincs...stb hasonlóan jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 2, 2009 Share Posted Március 2, 2009 Egyet megjelöltem a sok közül ..de mind tetszik.. van humor és izgalom bene egyaránt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 3, 2009 Share Posted Március 3, 2009 Látom nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel hogy az összes közös filmjük nagyon jól sikerült Nem csoda hogy ennyi idő után is ekkora sikere van ezeknek a filmeknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90v2 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 hali!!!!! húhh, hát elég nehéz választani a sok elsőosztályú film közül, de tán amire szavaztam az a Kincs Ami Nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Március 4, 2009 Share Posted Március 4, 2009 Kincs ami nincs. Tetszik a zenéje is. Igaz hetente 2x adják, de akkor is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Kincs ami nincs. természetesen és a zenéje is nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts