Clark Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Válaszatok hogy nektek melyik filmük teccet a legjobban amiben ketten szerepeltek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Já neked is az a kedvenced. De a Seriff az űrből is jó. Azt csípem a legjobban, a többi részét is. A zenéi nincs meg neked? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 3, 2006 Author Share Posted Július 3, 2006 (edited) Szinte az összes zene meg van... melyik kellene? Ja a következő film amit föltöltök az a Seriff az Égből Módosította Július 3, 2006 Clark Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Na annak a filmzenéje kellene a legjobban. Az egész album. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 3, 2006 Author Share Posted Július 3, 2006 Huh pont az nincs meg a Seriff az Égből zenéi... de megszerzem De ha már melyik más is kellene csak szólj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Akkor okés. Előre is köszönöm. Amúgy a második ezek közül nálam a Bűnvadászok. Én nekem ezek a filmek sokat jelentenek, hisz gyermekkorom szerves részei voltak. És a multat idézi fel. Főleg hogy megvoltak kazin. Én nem tudom manapság miért nem tudnak ilyen kellemes filmeket csinálni. Azoknak a filmeknek megvolt a feelingjük. Amerika 60-as, 70-es években és később. Ezért a kedvencem a Sheriff az égből és a Bűnvadászok is. Az az eszméleltlen szép rendőr autók, valami fantasztikusak. Ja amúgy a többi film zene is jöhet, ha van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 3, 2006 Author Share Posted Július 3, 2006 De csak úgy Szerda Fele tudom fölnyomni... mert holnap a filmet töltöl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Nekem a Kincs ami nincs az örök klasszikus! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Nincs igazi kedvenc, az összes filmjük az etalonhoz tartozik, de ha választanom kell, akkor a Különben dühbe jövünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 De csak úgy Szerda Fele tudom fölnyomni... mert holnap a filmet töltöl No problem, várni azt tudok. És én fogok tartozni köszönettel neked, ha feltöltöd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
icdi Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 hát... nehéz a választás.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 A Bunyó Karácsonyig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 amibe bennevannak mindketten az mar a kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Szerintem a Kincs ami nincs az nagyon ott van a szeren Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 (edited) Nehéz választás mert szinte minden filmjük örök klasszikus Még ma is megnézem mindet ha leadják a tv-ben és éppen ráérek pedig már milliószor láttam Nagyon jó színész páros és nagyon jó filmek Jahh a zenékről jut eszembe a Nincs kettő négy nélkülben mikor Bud Spencer szaxofonozik az nagyon tetszik Módosította Július 4, 2006 Kacsusz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Tök mindegy szerintem minden filmjük jó, de a kincs ami nincs nekem a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Jahh a zenékről jut eszembe a Nincs kettő négy nélkülben mikor Bud Spencer szaxofonozik az nagyon tetszik Jajaja az is jó. Tü tü tü tü tüd tü tüdü tüd tü tü tü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Én a Különben dühbe jövünk-re szavaztam, de az össszes filmjük jó amiben ketten vannak, de azok is amiben egyedül. Nem tudtam választani, így az egyik nagyon jóra szavaztam. De az a film ténleg nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 én is szeretem a filmjeiket amiben ketten,vagy egyedül vannak mindegy mert marhajók! de a keevencem amit lőször láttam az az Ördög jobb és baL keze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 5, 2006 Author Share Posted Július 5, 2006 Nincs Kettő Négy Nélkül Bud Spencer Szaxofonozik Bud Spencer 12-éves énekel... Ez nagyon jó szerintem kevesen hallottátok... Remélem jó lesz Majd a többit is fölteszem... de most ezt a ketőtt ide pakolon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 ez jó kérdés, nem tudom pontosan megmondani, mert mindegyik filmük jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Kösz Clark, még nem hallottam az éneket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani0105 Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Nekem az összes filmük tetszik de a Különben Dühbe Jövünkre Szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 (edited) Tü tü tü tü tüd tü tüdü tüd tü tü tü Igen arra gondoltam Clark köszi szépen, hogy felraktad!!! Metalgun jó az új avatarod :D Bud csak úgy szórja a pofonokat Módosította Július 5, 2006 Kacsusz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Tényleg THX Clarck. Csak picit keserű is a szám íze, mert ez a filmből kivágott rosz minőség. Én valami fainra gondoltam, de megteszi. Ha a zenék track listáját megszereznég, már az is jó lenne. Utánna LimeWirevel rá keresnék és lehet meg is lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodaiadam12 Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 de az össszes filmjük jó amiben ketten vannak, de azok is amiben egyedül. csatlakozok. nekem minden filmjük tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocii Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 nehéz ügy Különben dühbe jövünk ...Az első kedvenceim ők voltak , régi nagy álmom véletlen összefutni velük Olaszba Még nem jött össze ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard86 Posted Július 28, 2006 Share Posted Július 28, 2006 Kincs ami nincs, gyermekkorom kedvenc filmje... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Nem tudok válactani Az öcces filmüket imádom,,de ha mucáj válactani akor legyen a kincs ami nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
e5vos Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 a legtöbb apró poén kétség kívűl a bűnvadászokban van csak meg kell nézni vagy ötször egymás után és előjönnek a rejtett poénok. No és persze ne felejtsük, hogy más ország szinkronja a közelébe sem ér a magyarnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts