jack bauer92 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 szerinem mind a kettő ugyanolyan fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Szerelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Szerelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Szabadság az a mindenem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Szerelem. Mit érsz a szabadsággal,ha nincsen melletted senki... ha van szerelem akkor a "bajban" tudsz vkire számítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Szabadság!Egyedüllét 4ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 "A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejtheted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért." .... SZERELEM!!!! :wub: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Szabadon szeretni vagy szabadban? már nem is tudom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szerelem....szabadság....mindkettő!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 ...e kettő kell nekem... Csoda,hogy eddig még nem írták le ezt! Mivel még nem voltam szerelmes,max egyoldalúan ezért szabadság, de a szerelem a legfontosabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 sztem nem egy kategória a két dolog kb mintha azt kérdezném, hogy : "háromlábú szék, vagy zöldbosófőzelék?" a szabadságra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Hát nehéz... igaza van az előttem szólónak, de Szabadság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 szerelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuii Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Elég volt a 17 év szabadságból :S:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Szerelem!!! A szabadság semmit nem ér,ha nincs egy társ melletted,aki vár rád,aki aggódik érted,aki átölel és a füledbe súgja,hogy te vagy számára a legfontosabb. Szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Mind a kettő... Ez nem kérdéses... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Én is aztmondom, h eggyütt a kettő ér vmit...akkor vagy igazán boldog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Szerelem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Az idealis az, ha a ketto egyszerre van jelen. Amikor a kapcsolat nem korlatoz, de a szabadsag sem oncelu es ures. Persze ez sokszor utopisztikus gondolat, meg azert egy erzelmileg razosabb idoszak utan nyilvan szabadsagra vagyik az ember, de hosszu tavon talan inkabb a masik variaciora szavaznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Sztem meg lehet oldani a kettőt együtt de sztem inkább szabadon a barátnőddel mint egymagad szbadon. Meg mit kezdesz a nagy szabadsággal ha egyedül vagy mint a f*szom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 inkább szerelem! jobb az mint a magány! aki mást mond, annak még nem volt igazán jó kapcsolata! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 A szerelem, ofkorsz... Az a legfontosabb dolog a világban, az egyetlen egy dolog amiért élek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 szabadságra szavaztam mivel általában szabad vagyok.. ritkán vagyok szerelmes, de sajnos amikor megesik mindig csalódnom kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Március 12, 2010 Share Posted Március 12, 2010 Számomra a szabadság a fontosabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts