stone sour Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 egy barátnő kéne most nagyon nyárra jó lenne ha valóra válna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Nekem most volt nemrég de megszívtam....ez van keresek egy másikat mert kellene mostmár egy normális kapcsolat :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 én azt kívánom, hogy aki rosszat tesz a másikkal, az arra legyen vmilyen módon kényszerítve, hogy élete végéig bűnhödjön, és szenvedjen, vezekeljen. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Az 1 kívánságból legyen : 1000 kivánság! Szerintem ez a legjobb. Szerintetek nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Most udvarlok egy csajnak és az h összejöjjön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Ne lakjon ennyire messze tőlem a barátnőm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Egy csőre töltött 45-ös colt,amivel fejbelöhetném magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 crashnek egy golyóálló sisakot amúgy nekem elég lenne "csak" annyi, hogy legyen egy boldog családom, megfelelő anyagi háttérrel, és egy jó munkahelyem:) hupsz, ez lehet több mint 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Kösz Rics Ricsinek 1 milliárd $-t! háát nem is tudom magamnak : találjak VÉGRE egy rendes ,kedves lányt,akinek fontos lennék és szeretne ill. becsülne minden kisebb-nagyobb hibámmal együtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Mi lenne az az egy kívánságom? Hát a mindenttudás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucu_best Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Én egészséges szeretnék lenni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradox Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 pénzt! sokat. vagy így már kettő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Én tuti hogy egy időgépet kíwánnék! Azzal !MINDENT! meg lehet oldani, pölö előremész a jöwőheti lottószámok erejéig, wagy wissza az elhunyt rokonaidhoz, wagy ha walamit elbszol az életedben, akkor wisszacsinálod, és még lehetne sorolni... De egy a tuti, egy karóra méretű időgép, <- és -> gombbal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
V-kony Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Azt kívánnám, hogy mindig annyi pénz legyen nálam, amennyi éppen szükséges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krittike Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 végtelen kívánságok sora Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.K.Y.L.E.E. Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 faja... mindenki nőt kiván? én azzal nem baszok el kivánságot... inkább magam keresek eggyet inkább szeretném ha az életemben minden összejönne és boldogan élném le... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyonax Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 1,+4 (egy tartalék) :lol: :lol: :lol: 2. mindenkinek teljesűljön a kívánsága..... ;) ;) 3.és járjak kovács lizával.. :D :D nem hiszem hogy olvassa a topicot.. :( :( 4.tudjak krumpolni... :D :D :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Na abbol lenne még nagy katasztrófa! Egy Kreator koncertet csak nekem meg néhány haveromnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Annyi kívánságom lehessen, amennyit csak akarok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peke187 Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Ne halt volna meg apám 1994-e :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 sok pénz, sok csaj jó élet... de a pénz nem boldogít énis több kivánságot kivánok :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 VIKI :blush: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeXx991 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 ha lenne egy kívánságom azt kívánnám hogy legyen végtelen kívánságom legtöben sztem ezt szeretnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbika01 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Én is kívánnék egyet! Azt szeretném, hogy az elkövetkezendő 20 év is így teljen, mint az előző. De már a Szerelmemmel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Azt kívánnám, - ha létezhet ilyen - legalább egy napra megtapasztalhassak egy bűn, fájdalom és szenvedés nélküli világot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bivaly Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 én azt kivánom hogy Magyarország kapja vissz az eredeti területeit és ezzel együtt egy vezetőt is aki nem olyan mint a gyurcsány meg az orbán féle politikus féreg...... szerintem így mindenkinek jobb jövője lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 "hátha ő is olvassa..." áááááááá esélytelen h olvasná "Nekem is kell egy társ, és hogy igazán nevessek!" Egyértelmű ugye?! Ja, természetesen lányra vágyom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleinklein Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 itt mindenki 1 lányt szeretne, hát akkor én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 életem végéig minden nap 1millió euró. persze mostlesz az h a della nem minden stb. utána lehetne csaj család minden frankon simán. hameg csajozni kéne ugyanugy átlagpolgárnak adnám kimagam azt viszlát. ugy fölszedni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 24, 2007 Share Posted Szeptember 24, 2007 Hát nekem is pénz kéne. Sokmindenkin tudnék a világban segíteni rengeteg pénzel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts