fifi13 Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Boldogság.Ilyen egyszerü. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Boldogságom van, az remélem meg is marad, viszont a boldogulást megkönnyítendően, egy olyan kívánságom lenne, hogy: akár hányszor kinyitom a pénztárcám, mindig ugyanannyi pénz legyen benne (mondjuk 5-6 db tízezres) és ennyi. Ami fontos lenne, azt meg tudnám venni, sőt az orvost és a gyógyszert is ki tudnám fizetni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Nagyon jó topiK Nos akkor. Ha lehet akkor +100 kivánság. Ha nem akkor szeretnék olyan lichszerű nagyhatalmú varázslóvá válni válni ,hogy aztán elfoglaljam a világot és azt varázsoljak amihez csak kedvem. Tudom tudom nagyon beteg vagyok ,de ha teljesülne a kívánságom akkor a magyar nép sohasem ismerné a szükség szót jah és szupergigamega hatalom lenne az ország. Plusz megtanulnék helyesen írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychio Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Azt hogy bármikor megállíthassam az időt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 hát én beérném néhány plussz kívánsággal; onnan meg már jöhet bármi :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 kissember te jó sok fantasi játékkal játszhatsz - lichszerü nagyhatalmu varázsló ; jah igen beteg vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Pirateclub + titok XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 A legfőbb vágyam : A Universal Pictures még idén csinálja meg a Balto 4. részét (ne az Őslények Országát folytassa mikor annak már 12 része van, a Balto-nak meg csak 3 )! Ja, és soha ne legyen vége a folytatásnak(úgy értem, hogy mindig legyenek újabb részek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 még vagy három kívánság vagy több!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 99999999999999999999 Milliárd Forint!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Stormchaser nincs is annyi forint. És ha lenne annyid se tudnád hol tárolni. 1 milliárd forint 20.000-ből egymásra pakolva jön ki egy kb 2 méteres torony(sajnos nem tapasztalat). De én akár 58 milliárd dollárnak örülnék. Bill Gates pofájába röhögnék és széttörnék pár Vista DVD-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Terror Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Én azzal is beérném h gyurcsáányt vmelyik aluljáróban lássam koldulni XD de örülnék 1 millárd ft-nak is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 LOOOOL! X-Terror te egy állat vagy!! :lol: :lol: Ott ülne egy mankóval szakadt ruhában és t?lem kérne pénzt. Dobnák neki 1 darab kenyeret. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 kissember te jó sok fantasi játékkal játszhatsz - lichszerü nagyhatalmu varázsló ; jah igen beteg vagy Kösz. De tudod ,ha már lehet egy kívánságom akkor merjek nagyot kíváni. X-Terror a kívánságod nagyon jó. Remélem egy nap beteljesül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Én azzal is beérném h gyurcsáányt vmelyik aluljáróban lássam koldulni XD de örülnék 1 millárd ft-nak is Magyarorszáááág,magyarorszááág... Elvetemült vagy hallod... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bender Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 Független Békés Magyar Magyarországot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 Minden országban engedélyeztetném az eutanáziát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 Olyan dologra ami eddig "másnak" nem adatott meg és nagyon szép.... :rolleyes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ist011 Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 Sose legyek magányos!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 9, 2007 Share Posted Április 9, 2007 én aszt kivánnám hogy sokat kivánhassak xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Móka Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Téged! (tudja az illető, hogy rá gondolok) ... vagy nemjól tudja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 én aszt kivánnám hogy sokat kivánhassak xD kívánni lehet sokmindent,csak az a kérdés hogy beteljesül-e a kívánság én azt kívánom hogy móni végre netörje magát amiatt a idióta f*sz imi miatt és végre járjak mónival nemakarok senkit megsérteni akit imrének hívnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
infox Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 én azt kívánnám, hogy ne legyen erőszak ezen a világon. csak ezután jöhetne a sok pénz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Hát én valahogy sokminent tudnék kívánni, a legkissebb dolgoktól a legnagyobbakig, de ez nem azt jelenti, hogy telhetetlen vagyok, hanem csak azt, hogy nekem is vannak vágyaim, mint ami másoknak is van, csak kérdés, hogy ez kit érdekel (?!?!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Egy kivansag? Legyen vegtelen kivansagom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Szeretném ha nem lenne éhezés a világon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Május 11, 2007 Author Share Posted Május 11, 2007 Hmmm... Sonic 79 persze jó dolog lenne ha senki se éhezne a világon, de ez most egy őszinte válasz volt? Nemhiszem hogy létezne a világon egy olyan jó ember aki a jólétet, a 100 millió dollárt, egy sportautot, vagy csak egy egészséges gyermeket, áldozna fel azért hogy ne éhezzenek a világon. Nemakarom hogy ugytünnyön szemét vagyok és csak magamra gondolok, de nehéz ezt elhinni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Nagyon-nagyon szép legyen az estém sok-sok pozitív érzéssel és öleléssel szeretgetéssel. :) :rolleyes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polgaripeti Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Egyértlmü. Azt kivánnám, hogy még kivánhassak 5öt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Május 14, 2007 Share Posted Május 14, 2007 Az mint sok embernek legyen még több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts