Caraffa Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Már mondták előttem de tényleg ez a legjobb végtelen kivánság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 jah..az jól jönne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Ma már jó lenne, ha jól végződne az estém és végre tudnék beszélni valakivel, aki már 2 napja x@rik a fejemre Szóval remélem mostmár összejön a dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 No Politika! kívánság...legyen minden 100% osan rendben azon a téren,ahol nincs...kezdve egy szabad órával a bnőmmel kettesben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Megtaláljam álmaim nőjét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 Minden gondoltam teljesüljön onnan meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 minden probléma eltünne az életemből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Örök élet! Ennyi több se kell. Évmilliók mulva ha már az emberiség rég elbukott én élő síremlékként emlékezem majd egy néha napján remek fajra és terjesztem majd az igét millió és millió évekig hogy amíg csak energia van az univerzumok között tudják hogy voltunk, hogy léteztünk és egy nap talán újraéledünk. Megtanulnám az világegyetem nyelvét, írnék és beszélnék vele. Szavaim csillagokká válnának és URALKODNÉK MINDENEK FELETT ÉS ÉS ÉS... ja hát izé most nem gondoljatok semmi rosszat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Nekem az elég lenne (egyenlőre) hogy egyenes legyen a hajam. Tiszta göndör és utálom.... ( egyébként régen full egyenes volt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogrevslestat Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 ha lenne rá lehetöségem h 1-egy kivánjak akk én azt kivánnám h legyen anyi kivánságom amenyit akarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horvathsa Posted Április 25, 2008 Share Posted Április 25, 2008 Ha kívánhatnék 3 at első az lenne,hogy - gazdag legyek - Minden hozzátartozómnak legyen 100% egészsége - Ha visszalehet élni vele,akkor még kívánnák 3 kívánságot - Ha nem akkor,azt kívánnám,egész életemben boldog legyek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Hát igen ha az egy olyan kívánság is lehetne akkor én azt kívánnám hogy legyen még végtelen kívánság lehetőségem, de amugy én rengeteg pénzt kívánnék mivel a mai világban az mozgat mindent sajna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Örök élet, de csak úgy, ha bónuszként örök fiatalságot is kapok Hogy néznék ki 600 évesen?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 Ha most látnám a "Helikoni csaj" gondolatait... Remélem összejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 legyen fotografikus memóriám... tökre jó lenne, főleg most érettségi előtt. Kb olyasmi kéne, mint a Hősök sorozatban a Charlie nevű hősnőnek... (csak én nem szeretném úgy végezni mint ő... nem tudom, ki látta) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 azt kívánom, hogy csak olyan emberek kerülhessenek a közelembe akik ismerik a tisztelet fogalmát. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 hát, a legésszerűbb, az lenne, hogy kívánhsaak amennyit csak akarok.... de mivel ez nem ér, azt kívánom, hogy nekem, és az egész családomnak semmi gondja ne legyen a hátralévő életében, se egészségügyi, se anyagi, se semmilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Magyarországon ne legyenek soha többé politikusok, se további ország szégyenei. . . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 nekem az elmúlt időszakból, tapasztalatból kiindulva csak egy kérésem lenne jelenleg: soha többé ne zaklasson, ne készítsen ki idegileg, és ne terrorizáljon senki, ne erőszakoskodjon velem abból kifolyólag, hogy adjak neki képet, mert úgy sem teszem. nem mutogatom magamat. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GáborMeister Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Én azt kivánnám h legyen nagyon-nagyon sok pénzem!akkor megvenném a többiek kivánságát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Uralkodhassak mindenki felett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 Az h örökké kivánhassak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 kicsit több felelősségérzetet szeretnék, hogy komolyabban vegyem a kötelességeim asszem, a többi dologgal az életemben elégedett vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Ha hármat kívánhatnék akkor 1. Sikeres legyek úgy általában, meg az életben 2. A világ legkirályabb számítógépe 3. Legyenek egészségesek az ismerőseim (összes) és én is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Ha eltűntél már egy kis időre, vagy többre, ne térj vissza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofepege Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 legyen egészséges a családom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Hogy lehessen több kivánságom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Legyen minden ember boldog.És az a csaj akit szeretek lépjen fel msn-re 3-nap után már ideje lenne szerintem.Remélem semmi baj nem érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 nekem az elmúlt időszakból, tapasztalatból kiindulva csak egy kérésem lenne jelenleg: soha többé ne zaklasson, ne készítsen ki idegileg, és ne terrorizáljon senki, ne erőszakoskodjon velem abból kifolyólag, hogy adjak neki képet, mert úgy sem teszem. nem mutogatom magamat. szipi Bocs hogy idézek meg az OFF-ért Szipi igaz nem ismerlek meg minden.De ha nem akarsz valamit akkor ne csináld néz el fölötte ne is foglalkoz vele azt talán békén hagy ha nem feltudod jelenteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Egy lány. Hogy együtt legyek vele, szeressen engem, és életünk végéig együtt legyünk. A többi nem érdekel most pillanatnyilag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts