Szipi Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 oldódjanak meg a gondjaim.......... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Hali ! Csak az a rohadt pénz ne volna , meg az anyagiasság bármerre néz az ember ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 szünjenek meg a számonkérések az iskolában (szóbeli,írásbeli) Respect! Respect! Felhőtlen, örökké tartó kapcsolat a kedvesemmel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Nem nagy kívánság: Válaszokat kapni a kérdéseimre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Felhőtlen, örökké tartó kapcsolat a kedvesemmel Már volt...de én is ezt KÍVÁNOM!!!! :D :wub: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Találkozhassak abrátnőmmel, és együtt lehessünk! Valamint egy villa Budán, 10 ferrári, 3 porsche, és egy pénztermő fa! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 A pénztermő fa ide se lenne rossz, de gondolj bele várni míg megterem..Akkor inkább legyen egy 20 000-eeket fosó tyúk xD Nah szal..,Én mit kívánok? Ne legyen ennyire anyagias a világ, ne minden a pénz körül forogjon, és szerelmesen haljak meg, ne egyedül... Mint a kisujjam! Boldog akarok lenni halálom óráján is bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 nekem az ötös lottó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 nem vok pénzmániás, de most a jelen helyzetemben oltári nagy szükségem lenne rá, méghozzá sürgősen.......... emiatt akarok én is egy lottó 5-öst, és ígérem, nem fogok hedonista életmódot folytatni. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxzsoltx Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 azt kivánám hogy anyit kívánhasak amenyit csak akrok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 a lelketlen emberek tanuljanak meg szeretni, és érezni......... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$peedy Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Az lenne, hogy akármit kivánok az teljesüljön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 azt kívánom, hogy akik vissza akarnak élni a kiszolgáltatott helyzetemmel, tűnjenek el a föld felszínéről is, hogy ne rontsák a levegőt. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 hát jó lenne ha a szüliem meggondolnák magukat, és nem tennék azt amire gondolnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 legyen már vége ennek a sok katasztrófasorozatnak az életemben. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eszty90 Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Azt kívánom hogy... hogy találkozhassak valakivel akivel nagyon szeretnék, de sajnos nem jön össze, mert mindig közbe jön valami. Hiányzik Most azt hiszem ez lenne a legjobb dolog ami történhetne velem De most sem fog sikerülni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Az 5-ös lottó nyereménye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 ha netán valaki engem szeret, az őszintén, érdekmentesen, és ne átmeneti állapotként tegye. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Én, ha tehetném különleges tehetséget, vagy mindennél hatalmasabb akaraterőt kivánnék magamnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Annyi kívánságom legyen amennyit akarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 még mindig arra vágyom a legjobban, hogy akik cserbenhagytak engem, azok tartsanak önvizsgálatot, és tegyék jóvá, de sűrgősen. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Az én kívánságom nagyon komoly:Majd a megfelelő időben szeretném megkérni a kedvesem kezét És persze csak azt tudom kívánni,hogy mondjon igent. De addig még van egy kis idő,semmit sem szeretnék elkapkodni,majd mindent a maga idejében,hiszen ez két emberen múlik.De a világon mindennél jobban szeretem őt! Szorítson nekünk mindenki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Nekem az a kívánság az lenne hogy végtelen sokat kívánhassak és aztán szépen minden ami fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRcEe Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Hi! Hát ilyen nincs én is azt akartam mondani hogy azt kivánnám hogy még 100 000 000 kívánságom legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Az én kívánságom nagyon komoly:Majd a megfelelő időben szeretném megkérni a kedvesem kezét És persze csak azt tudom kívánni,hogy mondjon igent. De addig még van egy kis idő,semmit sem szeretnék elkapkodni,majd mindent a maga idejében,hiszen ez két emberen múlik.De a világon mindennél jobban szeretem őt! Szorítson nekünk mindenki! szép kívánság én szorítok én most azt kívánnám, hogy legyen itt mellettem valaki... szemtől szemben... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Hát én azt kívánám hogy miket itt kívántok mind teljesüljön, meg majd ha eszembejut valami, akkor azis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Azt kívánom, h sikerrel végződjön bármibe is kezdek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 azt kívánom, hogy mindenkit érjen nagy szerencse vmilyen módon. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 én meg azt, hogy Szipit is érje szerencse valamilyen módon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 Én haladok fokozatosan, ne túl nagy lépéseket egyszerre, csak kicsiket, kezdjük azzal hogy legyen mindenkinek kellemes éjaszkája! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts