Deep_idea Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Egy szinten van a kettő, de így az alkoholra szavaztam. Nem vagyok drogos próbáltam a jointot és éltem is vele 5 hónapig. Hatása ugyanaz mint az italé. Szóval úgy tartom kb. egy szinten van a kettő. Csak a joe-tól nevetsz is eleinte, meg úgy jobb lesz a tudatod. Legalábbis ahogy én tapasztaltam. Mind2 mást károsít, de ez benne van a pakliban. Mindenki azzal szórakozik amivel akar jelen esetben az életével. Jó szórakozást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Drog melletti érveim : Nincs másnaposság tőle, nem hánysz tőle, jó kedved van , olcsóbb, gyorsabban hat. Alkohol melletti érveim: Jobb búfelejtő, hawerokkal való sörözösnek van egy életérzése. Drog elleni érveim : " Rossz " Alkohol elleni érveim : Másnaposság, rosszul lét ha sokat töltöttél magadban. Drogra szavaztam február óta élek könnyü drogokkal a bulikban, szerintem nincs semmi rossz benne . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Én az Egyiksem-re szavaztam, de ha muszály lenne a kettő közül választanom, akkor inkább az alkohol, mert attól nem válok függővé, mivel utálom az ízét. A drogot meg inkább ki sem próbálnám, mert könnyen rászokok a káros dolgokra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Az alkohol is drog féle. Sőt még a csoki is és a kóla is. Tehát másképp kellett volna feltenni a kérdést. De egyébként a Drogra szavaztam mert nem vagyok tőle másnapos és jobb élményeim vannak vele kapcsolatban mint a piával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 egyikkel sem élek egyszer ittam nagyon durván, másnap meghaltam, azóta egy kortyot se! a drogról meg annyit h nagy ritkán (itt szigorúan csak a fűre céloztam!) és itt be is zárul a kör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Inkább az alkohol, de a könnyebb, pl. sör, és az is mértékkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Naná hogy pia de tuttommal az alkohol is drog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CWDjDumberCW Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 a drogot még nem próbáltam. viszont ahogy egy korábbi hozzászólásban olvastam, időnként jól esik egy két korsó sör tehát én is maradok az alkoholnaál. ha mértéket tertasz, nem lehet nagy baj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hestia Posted Szeptember 22, 2009 Share Posted Szeptember 22, 2009 Nem szeretem az alkoholt,soha nem iszom.Ha alkalmanként élek is valamivel az inkább a drog,ami ugyan valóban "rossz" és ártalmas,de ki mondta,hogy az alkohol nem az?És ezt legalább még élvezem is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted Szeptember 22, 2009 Share Posted Szeptember 22, 2009 Drog.DE csúnya szó :/ de inkább mint mint az alkohol! sokkal inkább!sokkal.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 25, 2009 Share Posted Szeptember 25, 2009 Tájékoztatásul közlöm, hogy az alkohol is ugyanúgy "drog" mint a klasszikus értelemben vett drogok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChArLiEEE Posted Október 2, 2009 Share Posted Október 2, 2009 Mivel sportoló vagyok, ezért egyik se...csak vicceltem XD A sportolók a legnagyobb alkeszek!!! Én csak 2hetente szoktam városba járni, akkkor iszok egy keveset, de berugni max évente 3X leszámítva a teljes nyarat és a dec29-jan4-ig tartó időszakot amúgy füvet próbáltam...elég jó érzés. kb olyan mint amikor felszállsz a repülővel. De itt nem csak a fejedben érzed hanem a végtagjaidban is na szóval inkább alkohol, ha nem akarsz függő lenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Október 5, 2009 Share Posted Október 5, 2009 Alkohol is drog,szóval ezis egy epic fail c(= Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deirgderc Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 Az "egyiksem"-re szavaztam, ja és gyuszi02-nek igaza van, az alkohol is a drogok tág körébe sorolható, ugyanúgy a tea és a csokoládé is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Március 28, 2010 Share Posted Március 28, 2010 alkohol (kis mézes-szamócás fütyülős) és a másnaposággal meg annyit h nem kell aludni és nincs /tesztelve/ a drog rosz ezért nem is probáltam+nem is fogom sőőt még cigit se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts