molly_1313 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Egyik sem jó. De ha az alkohol és a drog között kellene választani, akkor az alkoholt választanám...egyrészt mert megfizethetőbb, mint a drog, másrészt mert az legalább legális...de szerintem egyik sem kell ahoz hogy az ember jól érezze magát...ha igen, akkor ott már nagy bajok lehetnek...:S:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Alkohol de azt se sűrűn.. De ha iszok is akkor is csak keveset féltem a májam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Ha választani kéne akkor alkohol.De egyiket sem fogyasztom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Egyiksem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 2, 2009 Share Posted Június 2, 2009 ha muiszály választani akkor alkohol molly 1313: igazad van, ha szórakozni akar valaki, nem drog, alkohol , egyéb szer kell, hanem jó társaság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamel Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 A szex meg a rock and roll a legjobb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzi Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 'A jó magyar pálinkának Nincsen párja Nincsen párja Egyedül van, mint a magyar A világba A világba Szilva, körte, cseresznye Éljen a haza! Egészségünkre!..." Én ebben hiszek =)! És sajnos a cigi az, amiről egyszerűen lehetetlenség leszokni. Nekem legalábbis eddig fél évnél tovább nem ment. Aki egyszer dohányos volt, az örökké az marad... Pedig már abba szeretném hagyni! Ja és, ha már itt tartunk, akkor egy jó hangulatban egy szál cigaretta mellé fenséges a sör. A jó Arany Ászok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Szerintem egy jó társaság bőven elegendő. Mellé esetleg egy söröcske vagy kettő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stew132 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Szerintem még írhatod ,hogy fü. (tuttommal az nem drog hanem kábítószer, de ha tévedek akkor bocsánat) A téma válaszom pedig: Egyikkel sem élek (igen! elmondhatom magamról, hogy 18 éves vagyok, és még nem voltam ittas állapotban, és nem is éltem semilyen droggal vagy kábítószerrel! és nem érzem úgy hogy kihagytam volna valmit az életből!) De nem vetem meg azt se aki él ezekkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 Ha már valami akkor alkohol... Elítélem az alkoholt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 szerintem egyiksem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Ezek közöl egyik sem. Viszont tudom mi kell a jó hangulathoz: cola+chips+internet+TV. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Az alkohol is drog... am a drogokat sem vetek meg egy bizonyos határig, bár a használatukat 3* is meggondolom, és utána nézek, hogy mit csinál a szervezettel, mielőtt kipróbálnám... De igazából egyikből sem szoktam túlzásba vinni, ill néha elég szépen leiszom magam, de kivétel erősíti a szabályt Tehát igazából is is, de egyik sem létszükséglet és inkább csak alkohol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali89 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 kis lakohol jo jön hazafelé kis körte pálinka absint->abszint röl meg annyit h 70% alkohol de csak másnap ütött be :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 Hát ha már választani kell, akkor inkább az alkohol, de azért mértékkel azt is Áh az Absinth az fini Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhzo Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 pia bár mértékkel rombolja az izomsejteket nameg az agysejteket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriszpina Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Az alkoholt jobban szeretem. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maTHCbox20 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 juuuuuj én lennék itt az elsö drogos? oké!én bevallom drogoztam kb 5 évig! aztán leszoktam mindenröl kivéve a cigit(varázs)... és nem érzem ugy hogy megbántam volna!söööt! sok jo buliba ottvoltam. itt a második Néha néha életet ment ha valaki a számba tol egy jóskát. attól kellően benyugszok és nem akarok inni a kollégák véréből amúgy meg az alkohol közepes fizikai és pszihikai függőséget okoz míg a fű csak könnyű pszihikait. Azért nem legális még a fű mert még nem jutott eszükbe megadóztatni. 10x jobban élnénk főleg azok akik nem szívnak. Smoke Weed Every Day Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 Én az alkoholt tippeltem, bár dorgot nem használtam nem is fogom, így azt nem tudom ilyen hatása van ,de az szerintem az idegrendszert és az agyat károsítja főként , az alkohol pedig a májat stb-t. De már alkoholt se nagyon iszom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiskozak Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Hát mondjuk az alkohol is drog csak legális de én az illegális cuccokra szavazom. Éberség, szeretet, tánc, tánc, tánc... Egybeforrás a zenével. Persze hernyó meg ilyenek nállam kilőve. (spuri, eki, kóla ezeket használom) Nem szeretem az italt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:!|M@t€|!:. Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Aki drogozik az megis érdemli... Egyértelműen alkohol:P:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Nekem is az alkohol jönbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Inkább alkohol, de azt is csak riktán és mértékkel Nem jó tönkrevágni magunkat idő előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 ez így elég hülye szavazás, mert alkoholt még belehet skatujázni, mindnek ugyaz a hatása csak más a márka, de a drogokkal azért más a helyzet. ilyen alapon lehetne nyitni olyan témát is hogy Autók vagy cukornád? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Ez egy Buta topic Az alkohol is drog !(függőséget okoz) a fű, hasis nem okoz mégis sokan azt hívják drog nak... nekem a drog a heroin ,kokain Alkohol károsabb és bezony ha márkásat iszunk sokkal drágábban jövünk ki ha iszom akk sör v jack daniels de mostanába egyiksem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Természetesen alkohol.... a sörből a sok sose elég... utánna persze a körte pályinka. és absinth... közben ellehet szippantani egy wizipipában egy kis gyepecskét.... ez kell.. lol... vizipipában nem fű van... amúgy nálam? alkohol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Nem feltétlenül! Különféle aromás dohányokat is bele lehet tenni és elszívni! Én szesz párti vagyok, abból is inkább a jó borok!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Alkohol, de azt is csak ritkán iszom, főleg ha buliban vagyok 2-3 sör... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 lol... vizipipában nem fű van... amúgy nálam? alkohol. hülyeséget ne beszélj, inkább maradj csöndben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi166 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Egy forró nyári napon egy üveg jéghideg sörnél és egy szál ciginél nincs jobb. Amúgy alkohol, mert vele sokkal jobb a buli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts