B@lázs Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 az alkohol jó a sörbenmeg a fütyülősben... a drg rossz ééérrrrtthheeeem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atticus Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Drog értelmetlen, és ráadásul drága is! Csak a hülyék drogoznak! Az alkohol jobb sokkal, de csak mérsékelt mennyiségben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok3n Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Egyet értek veled Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Drogot nem próbálnám ki, mert akkor rászoknék, alkohol az azért kell, nem kell alkesz-nak lenni és mindennap beba**-va lenni, de ilyen olyan alkalomra, buliba kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Alap hogy alkohol, de nagyon ritkán iszok max havonta 2-3 szor, de akkor se rúgok be, mert nem látom értelmét. Azért iszok mert jól esik, és annyit amennyi jól esik, sosem az a célom hogy berúgjak. 2-szer rúgtam be eddig életembe, egyikből máris botrányom lett. Drog me soha!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Alkohol mégpedig vodka minden mennyiségben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 És a mérték nem ám a vödör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
timcsi5 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Inkább alkohol,de az is csak mértékkel. Egy jó társaságban is jól lehet érezni magunkat,de szerintem akkor fergeteges egy buli,ha alkohol is fogyasztható,viszont csak addig igyon az ember,míg vidám,és jól érzi magát...utána már úgyis csak a róka látogat meg,és a jókedv elszáll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Az alkoholra szavaztam,kevésbé ártalmas mint a drog. Finom vörösbor,az aztán fini,még orvosok is ajánlják,igaz nem annyit,mit fogyasztok!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 alkohol. ha már választok a kettő között, akkor inkább az alkohol. nem káros... annyira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 hát inkább az alkohol, de azt is ritkán iszom, minek az!? megvagyok nélküle is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Pia! Drogot soha nem vennék be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marokko Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 És a mérték nem ám a vödör A jó magyar házi pálinka ..vödör helyett a hordó :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian9292 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Én is az Alkoholra szavazok! Mert szinte minden nap iszok ezt-azt:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagymagyar22 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 marokko 100%-ig egyetértek veled, jó kis házipálinkánál nincs jobb ! A dzsojás, Mona Lisás képeddel már kevésbé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Én szerintem is jó a házipálesz. De ha a kérdést nézzük, egyik szer se tesz jót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Sztem Alkohol,de csak mértékkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stone sour Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Alkoholra szavazom ezt a füvet már teljesen felfujják túl nagy kultusz lett. Azt hiszik a reggae-sek attól nagyobbak hogy kinn van a marihuana logo és zöld minden? Nem értem a piától max mi lesz a bajod ha sokat iszol kihányod és egy kis másnaposság, a fűtől pedig butulsz. Persze mimdkettő hosszútávon. EGyik ismerősöm már annyit füvezett életében hogy bebutult nem tud hamar reagálni a dolgokra ,20 éve nyomja. Ennyi lenne a hozzászólásom egyébként semmi bajom a reggae zenével,szeretem. Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Drogra ment: ugyanis Tea függő vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csokyka Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 egyértelmű drog party előtt egy 1-2 utca vagy labda de a vicces cigi se rossz, főleg suli budiba néha alkoholizálok amikor nincs más megoldás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
normannn Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Csak a kábeszer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princessedi Posted Szeptember 25, 2008 Share Posted Szeptember 25, 2008 szavazatom egyik sem, MERT: az alkohol szuper gyorsasággal öli az agysejteket ( bár a mai fiataloknak már nincs mit ) és a drog az meg csak annak való, aki már megunta ezt a csodálatosan szép életet, és vagy egy fekete koporsóban köt ki idő előtt, vagy egy fehér köntösben az intenziv osztályon..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 alkohol=drog a drog alatt most gondolom a kábítószereket érted. amúgy meg jöhet minden, csak ártson! (j/k) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turiak Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 cigi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reactive Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Én vedeltem négy évig, aztán elkezdtem narkózni sokkal jobb volt az alkoholnál, abba is hagytam az alkoholt azóta nem ittam egy kortyot se. Szintén négy évig speed, tabletta, ilonka, kokain, LSD-hez volt szerencsém és egyáltalán nem bánom, mert olyan embereket ismertem meg akiket amúgy soha, olyan partykba meg afterokba voltam, amilyeneket csak filmekbe látni, és olyan élményekkel lettem gazdagabb, amit semmiért nem adnék oda. Szilveszterekor lesz egy éve, hogy nem narkóztam, augusztusban volt 4 éve, hogy nem ittam alkoholt (egy kortyot se) és most novemberben van két éve, hogy nem dohányzom. Most pedig a Pécsi Tudományegyetem padjait koptatom. Nem hagytak el sem a barátaim sem a családom, egészséges vagyok, tanulok, és jól érzem magam. Ezt csinálja utánnam valaki. És azt mondom, hogy egy olyan ember, aki nem narkózot még soha, ne itélje meg a narkósokat mert nagyon jó embrek. Én is lenéztem őket, de ahogy belecsöppentem abba világba egy teljesen más világ tárult a szemem elé. De ezt mondani lehet, úgyis csak akkor érti meg az ember ha átéli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Nálam ami drog az csak a tea, cola. Piálni nem szoktam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Hát nem szeretnék megsérteni senkit de miért kell ennyire elítélni pl. a füvet???? Én is régen azt mondtam soha még egy slukkot se. Nem vagyok függő mert egy évbe vagy fél évbe kb. egyszer kicsit beszívok és számomra a drog ennyi és utánna pl másnap soha nem kívánom. Jó ha elmegyek diszkóba akkor oké jöhet a sör meg egy pár feles.De mért kell elítélni a füvet ha még soha kinem próbáltátok, mért kell vakon mondani azt h ilyen olyan köcsög füvesek??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Hát szvsz aki azt mondja, hogy az alkohol sokkal jobb mint pl a fű az nem tudja mit beszél.Csak vegyük azt figyelembe, hogy hány részeg ember szokott kötekedni?kb mindenki kötekszik amikor részeg.... na és hány beszívott ember szokott kötekedni?kb egy sem.Mellesleg az hogy drog vs alkohol az hülyeség, ugyanis az alkohol is drog.Az alkoholnak és fűnek is van rossz hatása.Az alkohol izomból pusztítja a neuronokat, ha tizenéves korodtól fogva folyamatosan piálsz 30-40 éves korodra akkora impotens, bunkó segg leszel, hogy nem sok ember akar majd veled szóba állni.Főleg azért mert egy értelmes mondatot nem tudsz már kinyögni. Persze ha nem ész nélkül csinálod, akkor ez elkerülhető.És ugyanígy van a fűvel is.Aki minden nap betép, az egy tompa gyökér lesz, és a Győzike show nál magasabb színvonalú TV adásokat meg sem fogja érteni... bár ez nem gond, mostanában mindegyik adás kb azonos szinten van vele :D De arról még nem is beszélve hogy a szavaid között legalább 1000 ms szünet lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NagyMester666 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 inkább alkohol, mert az néha jól esik, nem (feltétlenül) szox rá, legális, és még sorolhatnám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Alkohol... de az is a drog csoportjába tartozik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts