Blinkoli Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 alkesz az sokkal jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Alcohol ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 hát inkább egyik sem ,d ha választani kell alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 hát egy kis alkohol, de nem felejtésig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 inkább alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 egyik se .. de mi akar lenni az egyeb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Egyik sem jó, de ha már választani kell a kettő közül, akkor egyértelműen alkohol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Hát én egyebet nyomtam ...Ha már nincs olyan hogy mindkettö Csak vicc ám Mind a kettőt elítélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Alkoholra szavaztam Drogot nem próbáltam és nem is áll szándékomban...nem akarok egy olyan senkivé válni akinek az élete a kábítószer...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én is az alkoholra szavaztam mivel drogot nem használtam és nem is fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Alap hogy alkoholra szavazok! A fű(meg az ilyesmi) a sok buta embernek van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Mindenki használ drogokat (csoki, kávé), hiszen ezek azok a dolgok amikre rálehet szokni. Kábítószer szerintem megfelelőbb szó lett volna. Ha választani kell akkor alkohol, néha belefér az szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 25 szavazat van a dorgon ^^ nemtom mit álszenteskednek az emberek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Egyikse jó sztem... hogy miért? mert nem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 inkább az alkohol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 drog haggggyuk már mi értelme van ???? inkább jól berugok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 egyiksem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
La brujita Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 ...akkor inkább a cefre ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Május 28, 2008 Share Posted Május 28, 2008 Mindkettő függővé tesz ! Buliban én sem vetem meg az alkoholt , de máskor nem piázom. Drogot nem próbáltam ,de nem is akarom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Szerintem egyiksem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Alkohol.Bár a jó társaság is bőven elég tud elnni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 (edited) ez a hozzászólás véletlenül jött létre. Moderátoroknak:Bocs. Módosította Június 2, 2008 HULK15 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntöti Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Szerintem is alkohol de egy bélyeg sem lehet rossz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucius666 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Én az egyebet jelöltem. Vodka meg Xanax. Ez vegyétek annak, aminek akarjátok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 mindenképpen alkohol.. semelyik sem egézséges, de inkább lerészegedek, mint a segg minthogy drogozzak, rászokjak és meghaljak drogozás miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Drogra szavaztam,de nem szoktam drogozni... Haverokkal elszívunk néha egy jó cigarettát,az meg is teszi a hatását Úgyhogy én a fű mellett vagyok,nem érdekel,h ki mit mond. Aki nem próbálta,ne is mondjon véleményt róla. Alkoholt meg csak azért nem fogyasztok,mert nem bírom az ízét :S Még a sört is utálom...ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Alkohol. Drogozni nem fogok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eetir Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 ÁÁh. Én most nemrég ütöttem ki magam(kőkeményen) életemben először alkohollal. Csak úgy csúszott le a jimbeam. Pff. Ráadásul pont az éretsségi banketten XD. Fél kilenckor már totál kész voltam. A többiek mesélték hogy bealkottam a tanárok előtt xD. Aztán meg átaldutam az egészet. Szóval gyerekek vigyázni a mértéktelen ivásokra. Persze a sör az más attól nem lehet kiütni magad...annyira Én mondjuk egyiket sem támogatom. Alkohol az pénzes. DROG az meg áááá. építik a drog elvonó központokat a pénzünkből. Na de ember minek. Senki nem tartotta oda a fegyvert ahhoz aki bedrogozta magát. És akkor még mondják hogy a családi háttér. Na de ha olyan rossz a családi hátterük akkor honnan van pénzük drogra? Náluk csak sok a pénz oszt nincs hova rakni. Sok gyökér. Külön gettó kéne nekik oszt ott addig nyomják magukat amíg bele nem halnak. Elnézést az erős szavakért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltán777 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Én az alkoholra szaavaztam, és néha tényleg szükség van rá, hogy oldodjon a hangulat! Szerintem hányásig elmenni értelmetlen pazarlás!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Sztem egyiksem, mindkettő okozHAT függőséget és káros az egésségre, mongyuk az alkohol kicsit még jobb, mert ha mongyuk naponta megiszol egy-két pohár bort az még egézséges is viszont ha füvezel az nem.Tehát lehet alkoholizálni csak mértékkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts