thoger Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Én a drogra szavazom... Már pedig a marihuánát ne tekintsük drognak!!! De mellékes. nem szeetek inni, mert ha elkezdek inni egy sört akoor utána csak iszokmá mégeggyet...stb...aztán hányás és roszullét. A gandzsa meg hibátlan hiszen nem lehet halálosan túladagolni, bárki bármit mond. Ha beállok nem gondolok arra h na szivjunkmá még egy spanglit. Hanem élvezem a "boldogságot". Én a zöld mellett szavazok! És annyira káros mint az alkohol (megfelelően fogyasztva). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Én a drogra szavazom... Már pedig a marihuánát ne tekintsük drognak!!! De mellékes. nem szeetek inni, mert ha elkezdek inni egy sört akoor utána csak iszokmá mégeggyet...stb...aztán hányás és roszullét. A gandzsa meg hibátlan hiszen nem lehet halálosan túladagolni, bárki bármit mond. Ha beállok nem gondolok arra h na szivjunkmá még egy spanglit. Hanem élvezem a "boldogságot". Én a zöld mellett szavazok! És annyira káros mint az alkohol (megfelelően fogyasztva). sőt ha vizipipából, esetleg bongóból szivod még a tüdödre se káros mivel ugye a viz megszüri a rákkeltő anyagok nagy részét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 A "Megfelelő fogyasztás" alatt pont erre gondoltam!!! ;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 végre egy ember aki egyetért a álláspontommal és nem azt mondja hogy narkos állat..ennek örülök..megjegyzésként régebben a alkohol is drognak számitott..és alkoholba sokan haltak meg nemugy mint pl a fünél..ott eddig nincs olyan eset hogy vki tuladagolta volna magát mivel 1:1000-es az arány alkoholnál meg asszem 1:4... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nis_yp Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 hát a cucc zöldike, eki 4ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Alkohol! Drog má nekem túl sok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Én ellenzem a drogokat, de csak azt a fajtáját amit 10 éveseknek árulnak a diszkókba. Meg az ilyen szinteikusokat. A fű ellen nincs ellen vetésem, de mivel véradó vagyok ezért nem füvezhetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 maradjunk alkoholnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
widman Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Minden Mi jó, A Sör pedig Favorit!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 Inkább Alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Egyik sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64 Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Kiplobáltam mindkettőt, nekem nem kell egyik sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 az alkohol is drog ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 egyik se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormchaser Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Egyikse de inkább alkohol mint drog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 semelyik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Nem élek velük,néha egy két sör,ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Egyik se.2002 óta nem ittam még egy sört sem,nemhogy drogot használjak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 sör sör sör sör sör alkohol :DD:D:D:D:D:D: :D :D Ma el kell pusztítanunk egy tálca sört haverokkal 4 en leszünk szóval nem sok de ennyit vettem csak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 egyik sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkoma Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 hétvégén,hányan halnak bele ittas vezetésbe? és füvezett vezetésben?pffff!!nevetséges! hollandiában legal! ezzel én teljesen egyetértek veled 100 % osan csakígy tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Inkább alkohol mint drog soha nem szeretném kipróbálni a drogot inkább pusztítom a májam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Mikor indítottam a topicot nem láttam ezt a kis bugot: Fogalmam nincs, hogy az egyéb alatt mit értettem... Mi csinálhat hangulatot az alkohol és a drogon kívül? hát a drogkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 egyértelmű h alkohol. az bulikon elengedhetetlen! a drog nálam teljesen más tészta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Én nem mondok semmit (faterom is olvassa a fórumot ) De hallottam már h whisky-ben áztatják a füvet (benne hagyják 1 napig, már aki kibírja ) és utánna hajszárítóval gyorsan megszárítják, aprítják-telerik-szívják és állítólag a két hatás 1üt jön ki (pia és joya) és no másnaposság (ha walaki kipróbálja irja le tapasztalatait, kiváncsi vok, h igaz-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Én véleményem, hogy egyiksem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Maradok az alkoholnál. Én nagy sörivó vagyok... főleg ha megyünk rockkoncetre haverokkal Amúgy a válaszadás attól is függhet, hogy mi számít drognak. Mert hallottam már olyant is, hogy mind a nikotin, mind a koffein függőséget okoz, tehát drog. namost ha ez ígyvan akkor én anno drogos voltam mert napi 4 kávé és egy doboz cigi ment el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 TreeplaX, te kis drogos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 inkább az alkohol, nem okoz oja súlyos károsodást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts