TL8ez Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 egyszer egyszer becsúszik egy sör vagy bor....de még soha nem drogoztam ugy keményen és nem is fogok Ne hidjetek neki Jómultkorában is akkorát Jangáztunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barna74 Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Ezt mondta! Néha sörözik, meg,nem keményen drogozik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Július 6, 2006 Share Posted Július 6, 2006 Egyik se jo (igaz iszok én is), de ha választani kell akkor alkohol mert nem öl olyan angy mértékben (márakinél nem ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerikee13 Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 (edited) alkohol 4 eva!! Módosította Július 8, 2006 Gerikee13 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qtya123 Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 Én mindkettőt kerülöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Július 19, 2006 Share Posted Július 19, 2006 (edited) Én egyikre sem szavaztam! Nem tudom ez jó vagy roszz, de én nem igazán szeretem az alkoholt a drogot pedig ki sem fogom próbálni! :D Módosította Július 19, 2006 Tarka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Régebben könnyű drogok, de mostmár csak piálok. És nem azért piálok, mert rájöttem,hogy mennyire káros a drogfogyasztás, hanem azért mert sajna rájöttem, hogy havi szinten többet adok ki rá mint bármi másra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Én az alkoholra szavaztam, mert mindennap 1 pohár bor nagyon egészséges, a drogról meg az a véleményem: HOGY EGY KIBASZOTT NAGY FASZSÁG, bocs hogy így írtam, de én marha nagy hülyeségnek tartom, drága, és tönkrebassza az életeted... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Egyetértek az előttem szólóval De az alkohol is drog csak legális. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Cola, Speed, Cöpi Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog, Drog amúgy neeeeem ;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Végülis Bamboocha igazad van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Én egyiksem MÉG DE NEM IS FOGOK 13 évesen HOVA:DDDD Sárga földig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 sztem egyikse jó mert mindengyik szétb*ssza az agyad, de ha választani kéne akkor az alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 Hmm....drog semmiképp...nem látom értelmét...nem is akarom nem baj ....hát talán bulikon még ott se bisztos akkor csokilikőr, vodka, martini...más semmi....és nem sok.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Church Posted Július 29, 2006 Share Posted Július 29, 2006 Drogot soha nem próbáltam ki és nem is fogom soha, alkoholt meg csak nagyon különleges alkalmakkor szoktam fogyasztani, de akkor sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkfk Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 A mértékletes alkoholfogyasztás fokozza az étvágyat, mert segíti a nyálképződést és a gyomornedvelválasztást, elősegíti az emésztést, növeli a vérben a hasznos koleszterin szintjét, ezzel csökkenti a koszorúérbetegség kifejlődésének kockázatát, és oldja az idegrendszeri feszültséget. Mértékletes alkoholfogyasztás = napi 24-26 gramm etilalkohol (kb. 2 deci bor, 2 sör) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 Alkohol ha tudsz mértékkel inni semmi bajod nem lesz tőle. Drogtól viszon igen. Olvastam pár hsz-t akik mondják hogy az alkohol rossz. Akkor étek velük egyet, ha még fiatalok, pl 13-15 évesek, én ennyi idős koromban nem ittam alkoholt, azt mondtam hogy a sör sz*r mert keserű meg minden meg se tudtam inni, de most már nem tudnék meglenni nélküle, de ezzel a férfiak 90% szerintem igy van akik már 18 év felett vannak. Ezt nem ugy értem hgoy napi 5 üveg, hanem pl nyári hőségben egy hideg sörnél nincs jobb. Bulikor is az alkohol az kötelező. Aki nem iszik, az figyeljen, mert attol még valakiből nem lesz alkoholista, hogy egy buli alkolmakor iszik szeszt, akkor lesz valaki aki naponta 1 liter vagy több bort vagy akármit megiszik. De aki már alkoholista annak sz*r mert akkor már nem birja az italt képes 1 dl bortól is berugni. Én nem itélem el az alkoholt. Ja haverom most legg fősulis egy év alatt amig oda járt 550 db sört ittak meg 2 vagy 3 man de nem lett alkoholista. Drogot utálom, alkoholt viszont imádom. Csodát művel szebbnek látsz tőle mindent, én már tudom másnap emlékszek a csajra akivel táncoltam, jól nézett ki, de másnap visszaemlékszem nagyobb vála volt mint nekem pedig nem vagyok vékony gyerek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkfk Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 Az alkoholfüggőség kb. öt év alatt alakul ki, a drogfüggőség viszont egyszeri használattól is kialakulhat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 Ja ja ez így van. Én már kb 5 éve iszok alkoholt de csak buli alkalmakor, de megvagyok nélküle is . Kivéve sört ha nagyon melegem van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 Egyszer egy buliban hulla részegre ittam magam, alig bírtam négykézláb hazamászni na azóta hányok az alkohol szagától is, így lettem antialkesz és nem is drogozok tej power Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil85 Posted Augusztus 5, 2006 Share Posted Augusztus 5, 2006 no drugs soha Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Az alkohol is drog,de amúgy a drogok ebben az értelemben jobbak...Mert azért a módosult tudat elég sokmindenre képes,de pl.nem megy haza az ember részegen és veri fossá a feleségét,vagy erőszakol meg valakit,úgy mint sokan az alkoholtól teszik,,,,Jó itt nem a 19évesekre gondolok,hanem az idősebb alkesz korosztályra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Egyikse-re szavaztam, mert nem vagyok fogyasztó, de az alkohol mértékkel jó, és fogyasztásának komoly hagyományai vannak. Szerintem része minden nép történelmének, úgyhogy azt mondom hogy az nem is rossz, tehát jó. Azok rontják a jóhírét, akik gyengébbek nála, és a rabjai lesznek. De a hagyomány dologtól eltekintve a droggal is ugyanez a helyzet. Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Számomra egyik sem. Az italokat nem szeressem, a drogról.. nem is beszélve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 A drogokat sosem próbálnám ki, és bár az alkohol is káros, azért jóval kevésbé... meg hát alkohol minden jó buliba kell ahogy már említette itt valaki szóval alkohol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Az a baj,itt mindenki fiatal vagy módos... Mert én nem így gondolom...Buli....Pia----Csajok....STB.... - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Egyiksem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 egy választási lehetőség kimaradt... MINDEKETTŐ (Ui: megjegyzem hogy a drogokat megvetem, de a piát nem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Sajna én is alkalmi piás vaok...De csak óvatosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 A drogokat sosem próbálnám ki, és bár az alkohol is káros, azért jóval kevésbé... meg hát alkohol minden jó buliba kell ahogy már említette itt valaki szóval alkohol ez tévhit hogy a drog károsabb mint az alkohol..ugyanugy függőséget okoz mindkettő..fiatalok nagy százaléka aki fiatalon iszik felnőtt korába alkoholista lesz..az alkohol is beépül a szöveteidbe és a májadat is porrá tiporja idővel...füvet meg nem tekinteném drognak..mivel sok keroterápiásnak THC-t adnak. Azis hülyeség hogy "elszivni az agyadat" mivel a memoriád addig felejtős amig drog hatása alatt vagy utána visszaáll..persze ha nem adagoltad magad tul, akkor a klinikai halál áll vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts