Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 12-éves volt Kérdés: Bud Spencer Mikor énekelt legelőször? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Talán egy vizilabda meccs után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Már mint hány évesen éneket? nekem meg van az a szám is... csak szóljatok és fölnyomom... esetleg aki nem hinné el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Én nem tudom, de tippelek. 5 évesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Sajnos nem jó... de még próbálkozzhatsz... ahogyan más is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Akkor 3 évesen énekelt először. Ha nem jó akkor írd a választ, mert nem tom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Sajna nem... 12-évesen énekelt először. Most tegyen fel valaki más kérdést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Hány éves vagyok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Paulbig, te elhülyéskeded az egészet Ez Bud Spencer És Terence Hill Kvíz... nem pedig minden más együtt véve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 hehe jó kis topic. én sajnos semmit ilyesmit nemtok róluk, csak azt, hogy ulraszuper jók, főleg együtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Bűnvadászok c. filmben mit mond Bud S. amikor az őrnagy vagy ki mondja, hogy borotválkozzon meg? És mi volt az őrnagy válasza Bud válaszára. Lehet hogy hülye kérdés, de nekem ez tetszett a filmben, ahogy mondta Bud és amilyen képpel Kincs ami nincs c. film--------->Miben adja át Brady Bácsi Alan-nek a térképet? Ki Kamaszuka? Bűnvadászok---------> Összesen hány autóját törik össze Fredéknek a kikötőben? „Szépségem, a szélsősáv… <-------------------/folytassátok/ Ez nagyon jó még fejből én se tom rá a válszt. Mi a Coinbrák Rolls Royce-nak és az őket üldöző gengszerek cabriójának a rendszáma? Hány órakor viszi el Suzi Lee-t Kirby motorozni és mikor érkeznek vissza? Hány tagja van a tűzoltókórusnak? Sok sikert! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Válasz: Bud Spencer: Még nem monta hogy borotválkozzam meg. Őrnagy: Én mintha arra emlékeznék hogy montam volna, na mind1 akkor most mondom hogy borotválkozz meg!!! Bud Spencer: Igen is... Valami ilyesmi volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Én arra gondoltam, hogy "De miért?" Válasz, "mert ki nem állhatom a borostát" De a tied is jó mert nem mondtam, hogy mikor kérdezte és az elsőre gondoltam, csak elfelejtettem leírni. de jó a válaszod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Köszi, Egy igen egyszerű kérdés: Hogy hívták a papagájt a Kincs Ami Nincs című filmben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 (edited) Pakító Én és kérdeztem párat, 2-3 mal feljebb, valaki tudja rá a választ? Biztosan! Egyébként a Nincs kettő négy nélkült már annyiszor láttam öcsémmel, hogy mikor nézem mondom elöttük a szöveget, öcsém már tök ideges szokott lenni. Módosította Július 1, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Helyes a válaszod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Egy helyes megoldás sem jött: a válasz 21 éves vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 1, 2006 Author Share Posted Július 1, 2006 Mi ez ovoda? Már egyszer elmondam hogy ez Bud Spencer És Terence Hill Kvíz... és más dolgok nem kapcsolódnak ide :nono: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Hány éves koromban láttam először Bud Spencer és Terence Hill filmet? (ez már tényleg idevág) Terence Hill Édesanyának a nagyapját hogy hívták? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Kincs ami nincs c. film--------->Miben adja át Brady Bácsi Alan-nek a térképet? Ki Kamaszuka? Bűnvadászok---------> Összesen hány autóját törik össze Fredéknek a kikötőben? „Szépségem, a szélsősáv… <-------------------/folytassátok/ Ez nagyon jó még fejből én se tom rá a válszt. Mi a Coinbrák Rolls Royce-nak és az őket üldöző gengszerek cabriójának a rendszáma? Hány órakor viszi el Suzi Lee-t Kirby motorozni és mikor érkeznek vissza? Hány tagja van a tűzoltókórusnak? "Paulbig" könnyebbet, én ezt nem tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 2, 2006 Author Share Posted Július 2, 2006 Válaszok: Müzlis Dobozban kapja a térképet. Kamaszuka: egy japán katona 4 autót törntek össze Szépségem, a szélsősáv a kamionoké 9h 59 perckor viszi el és 12h 4 perckor érnek vissza A töbit fejből nem tudom... Paulbig: Szerintem a 2. kérdést még tese tudod amit föltettél... én bevallom hogy fogalmam sincs hogy mi a megoldás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Nem tudom, de érdekelne azt reméltem Ti tudjátok Na jól van nem zaklatlak többet Titeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 2, 2006 Author Share Posted Július 2, 2006 Nem zavarsz... csak egykicsit értelmesebb kérdést tegyél föl... és ne olyan amit soha nem találki senki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 2, 2006 Author Share Posted Július 2, 2006 Kérdés, egy egyszerű: Hány éves Bud Spencer? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 (edited) 77 lesz okt. 31. én Clark------>Bombajó bokszolót kérted igaz? Ha nem akkor is azt rakom fel, mert már átrippeltem és a rar fájlokká szétvágtam. Kedd, szerda körül várható. Módosította Július 2, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 3, 2006 Author Share Posted Július 3, 2006 Igen a bombajó bokxolót... de majd az után föltolnád a Bűnvadászokat is? Hát én is úgy Kedd, Szerda környékén teszek föl egy filmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkfk Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 ...és Bud Spencer és Terence Hill közös apja Chuck Norris... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Igen a bombajó bokxolót... de majd az után föltolnád a Bűnvadászokat is? Hát én is úgy Kedd, Szerda környékén teszek föl egy filmet. Ja majd a Bűnvadászokat is felrakom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 juj de jó topik!!! még ha tudnám a válaszokat még jobb lenne... a szélsősáv a kamionokét azt tudtam én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 (edited) A banános Joe c. filmben Bud Spencer mondta állandóan, egészítsétek ki, ez nem nehéz "Ki az a ........" Ördög jobb és bal kezében mi volt a nevük B. S. nek és T. H. - nek? Keményfejűben, hogy hívták a lovat? Mit evett a ló? Mi volt a feladata, ha nem volt pénze T. H.-nek? Keményfejűben a srác rokona T. H. - nek? Ha igen, akkor ki ő? Módosította Július 3, 2006 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts