Clark Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Az igazi hagymásbab. 4 személyre. (Hill-nek egyedül.) - 40 dkg hagyma (lehetőleg lila) - 3dkg fokhagyma összezúzva - 3 konzerv bab (azért konzerv, mert azt nem kell főzni órákig) - 30 dkd füstőlt, Bacon (Lehet főtt, füstölt is) - 10 dkg füstölt kenyérszalonna. - 1 üveg gomba (Nem muszáj) - Liszt ,pirospaprika (por). - Piros arany. Felszeljük a húsokat, a vöröshagymát. Bevágjuk a serpenyőbe (jó nagy) Pirítjuk mig a vöröshagyma nem lesz üveges. Ha a gombát szeretjük, akor most adjuk hozzá. (Kihagyható) Hozzáöntjük (levükkel együtt) a babkonzerveket. Főzzük kb 3 percig, majd utána beleszórjuk az összetört foghagymát. Utána kb. 1 dkg lisztet, izlés szerint pirospaprikát keverünk hozzá. És Piros Aranyt szintén izlés szerint. Finom lángon addig rotyogtatjuk amig, elfőli a vizet. Csak péksütemenyénnel fogyasztható! Köret készítése tiltott!!!! Forrás:spencerhill.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyember Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Jól hangzik,ha nem lesz ilyen meleg kipróbálom..... Addig is köszönöm a receptet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi-kapunk Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 meg is jött az étvágyam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Nekem is, főleg ha az avatarodra pillantok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Huuu ez naon franko kaja 2 okból is 1:Mert fincsi 2:mert Bud Spencer éS hill bácsi is imádja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 29, 2006 Author Share Posted Június 29, 2006 Én a napokban elfogom készíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Na elkészítetted? És ha igen akkor hogy sikerült ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z.Z. Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Ezt nekem is ki kell próbálnom. Biztos jó kaja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 5, 2006 Author Share Posted Július 5, 2006 Hát elkészítettem... És elégg jól sikerül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 8, 2006 Share Posted Július 8, 2006 Köszi a receptet, imádom a babos kajákat, sőt miden babosat imádok mert imádok enni. Szoktam csinálni ilyesmit, de nem egészen ilyet, ugyhogy jövő héten elkészítem. Thx még1szer. Elkészítettem és jó lett, mindenkinek izlett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 21, 2006 Author Share Posted Július 21, 2006 Örülök hogy elkészítetted, nekem izlett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
no2 Posted Július 25, 2006 Share Posted Július 25, 2006 ijet eccer én is fogok csinálni! nagy vágyam volt megszerezni a HAGYMÁS BAB receptet! köcce érte! u.i. kenyérszalonna? ijenről se hallottam még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 26, 2006 Share Posted Július 26, 2006 Itt egy kép róla. Én amikor csinálta, sima házi szalonnát raktam bele, lehet hogy ez ugyaz az. Itt egy kép: törölve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laczy Posted Augusztus 3, 2006 Share Posted Augusztus 3, 2006 En is csak egyszeru szalonnaval probaltam, megis nagyon finom lett. Koszi a receptet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 (edited) Elkészítettük és nagyon jó lett meg tudtam volna enni az egészet de másnak is hagyni kellett belőle Köszi receptet Egyébként már régóta kíváncsi voltam milyen lehet Módosította Augusztus 6, 2006 Kacsusz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Szoktam csinálni hagymásbabot, csípősen szeretem a legjobban. Most is bevágnék egy adagot!! Csorog a nyálam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bp73 Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Huhh... Szólok a csajomnak, hogy csinálja meg, aztán nem ér hozzánk éjszaka a takaró! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valaki02 Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 Hát elég jól hangzik, jó kis kalória bomba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeGunn Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Végigolvastam a receptet, és nagyon éhes lettem. Már megbántam hogy benéztem ide is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Köszönöm a receptet, ezt én is meg tudom csinálni Itt egy kép róla. Én amikor csinálta, sima házi szalonnát raktam bele, lehet hogy ez ugyaz az. Itt egy kép: Ez egy pornóoldalt tölt be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Köszönöm szépen, ma este hagymás bab volt a menü a leírás alapján, bográcsban! Tehetném mindenkinek küldenék egy adaggal, elképesztően jól sikerült... Két üveg gombával, mert azt mindenki imádja... hjajj... erre rá fogok szokni Ja és vastag szelet kenyerekkel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundat Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Ez nagyon jó, köszi a receptet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Köszi a receptet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
immim Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 Köszi,ez lesz a mai ebédem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Fúúú meggyőzöm nagyanyámat, hogy hegesszen nekem egy ilyet vasárnapra aztán majd csak bezsírozva férek majd be a gép elé, mert kicsi a hely, de nem baj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Ez konkrét naon ! Holnapra szerkesztek egy ilyet ebédre -> délután meg beáll a sujtólégrobbanás ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiru113 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 hmmm,biztos szupi,egyszerű és nagyszerű,én személyszerint még kis paradicsomsűritményell és borsal toldanám,köszi a receptet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnBulldog Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 nagy jó kaja... ettől jobban a chilis babot szeretem köszi a receptet ui: ezt még a hülye is el tudja késziteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 További babos receptet közzétehetek itt(illetve inkább csak "jótanács")? Lényeg, babocskát mindenki talál(van instant kész csilis babkonzerv is, az még jobb ilyen célra, de a házi az igazi) követhező a husi olajjal, hagymácskával (jóóóó sok hagymával) fűszerek(inkább valami fűszerkeveréket ajánlok ilyen célra, azt nem lehet elszúrni) paradicsomszóóóósz:D (ha valaki nem szereti akkor kecsap!) na először egy is olajon süssük meg az apróra vágott hagymánkat, kicsit üvegesre, majd rá a húst, már ekkor hajítsuk rá az ízlés szerinti fűszermennyiséget (csípősen még fincsibb, de ízlés szerint pirosarany, vagy egyéb csípős készítmény), majd ha ezt alaposan kisütöttük, feltöltjük jó sok paradicsomszósszal (hogy a húst jól ellepje, még afölé is!) majd hadd szóljon a bab rá(van kis fehér, vörös, integrált szósszal, akkor nem kell annyi paradicsomszósz értelemszerűen) és jól süssük össze! tetszés szerinti tuning: mehet bele: pritaminpaprika, kukorica, sajt, aprózott paradicsom az elejefelé nem ajánlott szerintem: gomba, sima Tévé paprika a többit "freestyleban" bárki előadhatja, csak egy a fontos, ne égesd meg:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imricsko Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Kössz a tippet. Egyszerű és gyors de szuper kajának tünik.Sólet Norbitól van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.