spdeluxe Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Én csak azért mert van melóhelyem,de diákként anno az isten se vett volna rá hogy bármit is csináljak,olyan lusta dög vagyok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Sziasztok! Ezt a topicot azért nyitottam hogy megosszuk egymással hogy ki hol fog dolgozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 elvileg vmi jászplasztik v mianeve...már mindent elintéztem hozzá ami kell... de majd csak szóbeli után azaz kb 25-től megyek dolgozni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Mint minden nyáron, most is a hangszórógyárban fogok dolgozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipoedit Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Én természetesen a jelenlegi munkahelyemen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Hát én nem fogok Maradok itthon pihenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én szívesen dolgoznék, de nem sok lehetőség van erre fele... Talán elmehetnék napszámba, de ott meg halálra dolgoztatnak... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én pizzafutár leszek! jogsi adott, van egy 70ccmes nagytestű robogóm! tavaly üveget selejtezni voltam.4 nap alatt 15000 tisztán ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Felajánlottak egy jófizetésű melőt. 1 hetes betonozás. Szlovákban lenne és napi 800 sk fizetéssel. De valahogy nincs nagy kedvem héten át ezt csinálni pedig nagyon megérné. Szóval még nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én pizzafutár leszek! jogsi adott, van egy 70ccmes nagytestű robogóm! tavaly üveget selejtezni voltam.4 nap alatt 15000 tisztán ! 4 nap alatt 15 ezer? Az király Felajánlottak egy jófizetésű melőt. 1 hetes betonozás. Szlovákban lenne és napi 800 sk fizetéssel. De valahogy nincs nagy kedvem héten át ezt csinálni pedig nagyon megérné. Szóval még nem tudom 800 sk mennyi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Én csak szeretnék dolgozni de itt a környéken nem sok lehetőség van.. újság hordás 1.5Ft/újság :S Ezért nézegettem otthoni munkákat írtam kb. 10 hirdetőnek abból 7 ugyan azt a feladatok írta vissza és ráadásul még nekem kell fizetni szal sztem nagy átverés... de ha vki tud megbízható otthoni munkát az írjon plz Mortuus elnézted mert csak 15.000 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 15000 és nem 150000!!!!!! én amúgy valószinüleg konzervgyárba vagy műanyaggyárb esetleg ha sikerül tejiparba(itt lenne a legjobb dolgom) megyek de az első kettő közül valamelyik tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Megkérném a tisztelt jómunkásembereket,hogy béreket is írjanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Nekem valószinűleg 1 hét lakásfelújítás. 20 eFt - 5 napért Majd lehet hogy apeh. 580-as órabér Közben színpad építés. 600-650-es órabér De lehet, hogy szoftver frissítés 750-es bérért ha még kell munkaerő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én pókerezek, átlag napi 10-20 ezer ft összejön:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcy Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 igykeszem melozni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én szívesen lennék pizzafutár! de valószínű a szüleimnél fogok dolgozni...vagy faterral megyek klímát felrakni, vagy szerelvényboltban leszek eladó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 És szülőknél leszek étteremben, különböző beosztásokban. Fizetés meg nemtudom, majd ahogy nyár végén gondolják, de csak jelképes összeget kapok, tudniillik nem azért segítek hogy fizessenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Mentem volna, mert sosem árt egy kis zsebpénz...de sajnosvalószínűleg nem tudok menni De így többet tudok a Piraten lenni . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Igen, a munkahelyemen . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Igen, de a cég nevét nemtom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Dolgozok...Kell a kes PS3-ra....kb. 1 hónapig mek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts