Ricsy05 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Sziasztok.Lehet nem mondok nektek újat, de mi nemrég tanultok órán hogy pár pacit azzal is lehet nyerni hogy ha a szívócsonkot kipolírozzátok.Mert így egyenletes lesz az áramlás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Ricsy Erröl megoszlanak a vélemények! 1) Van benne igazság, mivel sima felület, talán a gázok is jobban gyorsulnak, sokan is alkalmazzák ezt. 2) Van aki a recés, érdes pl alumínium felületre esküszik, hogy attól nem kell jobb, mert a recés élek felett nem keletkezhet légörvény mint a polírozottnál ( feltételezek most pl. egy szívótorkot) ezáltal jobb a gáz sebessége. Nekem ezt a golf labda "felületével" magyarázták. Ugyebár az sem egyenletes felületű. Sőt! Vannak golflabda felületű bukósisakok is a jobb menetszél csökkentés érdekében. Lehet agyalni rajta, melyik a jobb Fizika. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumpingiron Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Nekem az a kérdésem hogy nyitott légszűrőt szabad-e autóba rakni. Én arra gondolok hogy a gyárit kicsit megvágnám itt-ott és abból lenne meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Miért ne lehetne? A régi tulaj az enyémet is megszabdalta, mások elmondása szerint szerint padlón van egy kis "szívó" hangja... Ettöl még át fog menni zöldkártyán is, és semmilyen jogi következményei nincsenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumpingiron Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Köszönöm válaszodat. Egyébként egyik honlapon olvastam hogy utcán nem megengedett így menni, de én is utánanéztem és nem találtam erre utaló jogszabályt. Csak érdeklődöm, hogy ha mégis.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Szerintem ebből semmi balhé nem lehet...a légszűrő feladata ugyebár az égéshez szüksége levegő bejuttatása, emellett szűrése is, mert ellenkező esetben az égéstérbe kerülhet bármi nem oda illő...szabályba ütköző lehet sztem pl egy túl hangos kémény, vagy annak magas légyszennyezése, vagy valami olyan változtatás a kasznin, ami veszélyeztetné a többi résztvevőt a közlekedésben. Nem akarok okoskodni, de én így saját kupából erre tudok gondolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts