vikking56 Posted Augusztus 17, 2006 Author Share Posted Augusztus 17, 2006 na, nem ültél ismerős volt 75ösében... 900 kiló alá letolva a súly... 3.0 v6 24 V 222 ló+csipp+direktszűrő+kipuff... na... az MENT... olyan 245 lovat tudhatott a gép.. azzal a súllyal kb az új 745 ös bmwt letolta az útról. húzott olyan 255ig... vagy kicist fölé... meg 0-100at tudott olyan 6-5.9 körül... egy GTA moci kellett volna bele, cska sajna lemaradt róla... de az tudott az az autóó!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 250nél leszabályoz az elektronika, az a leszabályzás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 18, 2006 Author Share Posted Augusztus 18, 2006 paul ne hülyülj már! 250et mikor megy egy 220 lovas autó?! kizárt dolog.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 Haveom egyes Golfja (GTi) ment 200at!!!! Tudom h nem hiszed el mert egy internetes fórumos kis majom vagyok, de akkor is én ott voltam és láttam! Mármint az egyes Golfot 200-al ami másfél tonna 110 lovas (volt amikor kigurult a gyárból). A mi 90 lovas Pasatunknak (Variant!) meg 180nál tudott volna még pörögni egy ezrest 6.ban de má nem mertem nyomni Szóval simán elhiszem h a BMW tud meni 250-et! De nem is számít h elhiszed e vagy sem....(amúgy haver eddig 230at mennt vele mármint a BMWvel, Ő sem merte tovább nyomni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 Nagybratyóm 1,7es turbódizel astra caravanjával mentünk 190et úgy, hogy nem padló volt. És az csak 100 paci... Akkor egy 220lovas bmw miért ne menne már 250et? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 325 192LE 235 a vége: http://www.99-04.auto2.hu/tesztek/bmw325ti/adatlap.htm 530 218LE 243 vége http://www.e39.hu/modules.php?name=News&am...ticle&sid=8 éés végül: 2700köbcenti 190LE 240 véggel http://w3.ebank.hu/gzsolt/bmw.htm Ha ezek ilyeneket mennek akkor haveré mé ne menne 250et... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 19, 2006 Author Share Posted Augusztus 19, 2006 jó nekem mindegy nem kell leharapni a fejem Tesó!!! sry ha megbántottalak... lehet h megy 250et... csak pl a 147 GTA 250 lóval megy 246ot... és az se nehéz meg a légellenállása se szar. na mindegy, a 75 is ment 230akat vagy többet.... szal simán hihető, csak én vok hülye. na Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Örömmel látom h van itt YOpár tuning fan. Nekem sajnos még nem lehet verdám, szal én a robimat tuningolgatom. Csakhát nemvok nagyon eleresztve pénzügyileg, szal csak szép apránként megy a dolog. honnan szerzed hozza a tuning cuccokat ? nekem is van robogom, krosszpalyara szoktam vele kijarni, de egykis tuningot megerdemelne ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 OK vikking, rád soha sem haragudnék 230at bittos megy 250et meg elméletileg tudna menni, és akkor így nem sértem a Te nézetedet sem (annyira) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 SurRa, a crosspályára max motorikus tuningot szabad vinni, mert az optikait csak hazavágod. Amúgy én az EgümotoRS-tól rendelek, ők a legfaszábbak Magyarországon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 19, 2006 Author Share Posted Augusztus 19, 2006 najóvanakkó paul ehh vazze, mi ma kitakarítottuk az autót úgy igazán, szilikonozva a műszerfal meg anyám kínja... holnap reggel lemosatjuk és indulás to Kiskunlacháza gyorsulási verseny ja, csak Alfa tulajoknak, a Club szervezésében szép lesz a gép, mindenét kitakarítottuk... még teszünk bele egy kis Selénia 20K-t és jó is lesz mer most nincs benne túl sok olaj, a Seléniának meglitere olyan 2200-3000 közt mozog :Dde az a hivatalos Alfa olaj, szal azt teszünk bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Augusztus 19, 2006 Share Posted Augusztus 19, 2006 Várunk képeket és eredményket, de lehetőleg már a Real Life-ba sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuhl Posted Augusztus 22, 2006 Share Posted Augusztus 22, 2006 sziasztok... Ne haragudj Vikking,de miköze van a lóeröhöz a kocsi végsebességéhez?? Amugy mi is mentünk régebben (már a köcsögök lehet elveszik a kocsit is a jogsival együtt) 240-nel egy 2.8-as Scorpioval... visszatérve a lóerő-végsebesség dologora akkor a mi 3.3-unk menne 330-340 km/órával?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 22, 2006 Author Share Posted Augusztus 22, 2006 nincs köze egymáshoz? ja téllleg, tegnap mentem a kispolszkimmal 418at... pont nem tudtam megelőzni az 1000lovas saleent... affene... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuhl Posted Szeptember 12, 2006 Share Posted Szeptember 12, 2006 (edited) Szasztok... Multkor csak vicceltem ,de utánanéztem és találtam pár MAGYAR oldalrol képeket lóerő-végsebesség dologra.. 200le Toyota Celica Turbo sebesség 250km/h http://www.osszesauto.hu/dli.kk?f=/adata/t...jpeg&s=6892 150le Opel Calibra sebesség 247 km/h http://www.osszesauto.hu/dli.kk?f=/adata/o...peg&s=23721 115le Opel Calibra sebesség 229-230 km/h http://www.osszesauto.hu/dli.kk?f=/adata/o...eg&s=101130 115le Audi 100 sebesség 220 http://www.osszesauto.hu/dli.kk?f=/adata/a...eg&s=174193 STB.... Módosította Szeptember 12, 2006 Kuhl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Szeptember 12, 2006 Share Posted Szeptember 12, 2006 Érdekes...115le...220...valahogy hihetetlen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Szeptember 22, 2006 Share Posted Szeptember 22, 2006 Nem is hallod ha egy nagyzolós csíra a haverom spanja egy régi 1,7-es dízel astrával lenyomják az m7es BMW-t mindenhogy ami nem 200-al megy autópályán akkor szerintem egy 1,7 széria autó is többet megy mint 220 xD najó szerintem nem de nem röhej a gyerek ? ja és 120al beveszik a hajű kanyart erről kinek mi a véleménye?? ez olyan jól megaszondós hsz volt xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 Vááááóóóóó, a szomszéd polskija még Titeket is megesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 (edited) Miért mennyivel eszi a hajtű kanyart Amúgy nem minket mert utálom azt a nagyzolóst Módosította Szeptember 24, 2006 NecKiller Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Október 6, 2006 Share Posted Október 6, 2006 Mi 90-el vettünk be egy hajtű kanyart Škodával. Azthittem, hogy az lesz az utolsó kanyar amit életemben látok... Először majdnem belecsúsztunk a csatornába haver elkapta a kormányt és majdnem egy beton oszlopba mentünk aztá kiegyenesítette a kocsit és megálltunk. Szerencsére annyival megúsztuk, hogy csak ledobta a gumit a kerékről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 Akkor látom vannak élményeid de az legalább Autó volt nem Opel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
byz Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Csáó Mki.! Mondanék nektek 1 kissé fura dolgot: Szomszéd gyerek 50ccm robogóját tuningoltuk 4 hónapon keresztül! Úgy kezdődött hogy megvette 80e forintért a vége meg 350e forint lett csak a tuning! De azt mondja megérte mert szerinte nincs ilyen robogó M.o.-on! Csak 1-2 adat: -70ccm lett -14000rpm amit le is forog -ÁTLAGFOGYASZTÁSA 8-9 LITER!!!!!!!!!!!!!!! -eddig 110km/h volt a vége de még bejáratos A gyorsolását meg gondolhatjátok! További jó Tuningot! Üdv:byz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Hát azért az a 8-9 liter az nemkicsit durva 1 70es motortól. A 110től nem mondhatnám h hátast vágtam, span 70es aeroxa bejáratósan ment 120-at és nem volt benn tuning. De én azért kíváncsi lennék h miket raktatok pontosan bele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Úristen 7 liter!!! Nagyon nagy tuning és büszke is lehet rá...amúgy a +20 ccm-et hogy csináltátok? Kifaragtátok az égésteret? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 Ne feletkezzetek el a chiptuningról, nem csak a lóerők számítanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuhl Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 Nagyon régen találtam egy oldalt ami optikai meg chip tuningal foglalkozik... http://www.fonixtuning.hu/ Szerintem nem nagyon húzosak az árak,de ha valaki tud jobbat lécci linkelje be az oldalt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
byz Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Megkérdeztem pontosan mi van mociba: Tuningok: Motor tuning : Top Due Plus henger RMS Super Racing Főtengely Stage6 pro kipuff 21-es DellOrto karburátor Malossi Delta kuplung Malossi Wing Bell kuplungharang Malossi MHR rugószett Malossi karbon membrán+ház Malossi Red Filter légszűrő+átlátszó ház Athena (piros) kontrasztrugó Polini Eco variátorszett TOP hűtött oldaldekni Optikai tuning : Harris markolat TOP hűtött oldaldekni Fekete km-óra plexi CNC teknikával készült fém taposó kék neonok (2db), kék stroboszkóp, mindkettő távirányítóval üzemel(hatótávolság garantált 100méter) RMS sportlégszűrő a dekni gumi részén dísznek Stage6 vákuumdob (króm színű) kékre eloxált kormánysúlyok TOP gázos rugóstag kékre eloxált kiemelővel(magasítás 4cm) átlátszó indexbúrák rikító sárga izzókkal Lexus Type hátsólámpa kék neonszalaggal(szintén távvezérelt) Fehér rács a hűtőnél TNT krómozott berúgókar Egyedi fekete-fehér festés A végsebbességet elfelejtettem majd legközelebb! Remélem Petiboy007 ki elégítettem kiváncsiságodat! ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Ya ya eléggé. Amúgy én is tuningolgatom a gépem, ha van rá épp pénzem, szal ezért voltam kíváncsi a részletekre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Aha szal akkor az avatarodon tényleg a Te géped van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Persze h az én gépem. Csak sajnos én nem engedhetem meg magamnak anyagilag,h 100ezreket csak úgy ráköltsek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts