Tom624 Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 A függőség miatt reklamált mindig, ha meg Yast-ban rámentem hogy figyelmenkívül hagy akkor meg egyszerűen nem települt Lenne még 1 problémám: 1 vinyó van a gépben az elvan particionálva C:\(windows XP) D:\(Linux) E:\(tároló) a C:\ és az E:\ Ntfs A D:\ ext3 és nemtudok rárakni dolgokat a tárolóra(E:\) ha rámegyyek a jogosultságoknál hogy olvashassam és módosíthassam is a tartalmát akkor mikor alkalmazom aztírja hogy nem lehetséges, pedig nekem szükség lenne a tárolóra nemszeretnék minden letöltött dolog miatt átlépkedni windowsba A pendriveokra tudok írni, esetleg ha a Tárolót (E:\) átkonvertálnám FAT32 akkor tudnám módisítani is a talrtalmát? előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisztooo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy telepíteni szeretném a suse-t, windows mellé úgy hogy ne formatáljon particiókat(nagyon sok értékes adat van a gépemen, amit nem tudok lementeni). Eddig akárhogy próbáltam álítgatni a telepítőt mindíg kiírja, hogy formázva lesz a partició. Ha valaki tud légyszives segítsen. Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumika197 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 (edited) Talán próbáld meg valamilyen particionáló programmal particionálni, bár előfordulhat adatvesztés, szal a biztos az lenne ha b.mentésed lenne. Módosította November 23, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloo Posted Szeptember 6, 2012 Share Posted Szeptember 6, 2012 Aki még nem tudná, megjelent az openSUSE 12.2! További infó és letöltés: http://hu.opensuse.org/Portal:12.2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotzo Posted Október 12, 2012 Share Posted Október 12, 2012 Üdv mindenkinek, ugyan nem nagyon pörög ez atopic, de hátha idetéved egy linux szaki... A gondom: felraktam a legújabb opensuse-t, minden remek, csak a net kb. 10 percenként megszakad (wifi, usb stick TP-Link), és csak a böngésző újraindítása és a stick kihúzása után lesz kapcsolat ismét. Lehet erre megoldást találni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Október 18, 2012 Share Posted Október 18, 2012 Más disztrónál is ezt csinálja ? Live-ban próbálj ki párat,volt hasonlóval problémám nekem is. A hibát nálam a stick meghajtója okozta ha minden igaz,de lehet más disztrónál más lesz a helyzet. Ajánlott disztrók : Chakra,Kubuntu,Arch ,Ubuntu .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotzo Posted Október 19, 2012 Share Posted Október 19, 2012 windows,ubuntu-ezekkel minden rendben, de a suse-t csípem a legjobban, inkább megtartanám. Köszi az ötletet, kipróbálom más stickkel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts