TL8ez Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Nah tessék szavazni Én azt mondom Szivar Forever!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 eggyetértünk reppertársam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Én a cigire szavaztam! De ha milliárdos leszek , akkor áttérek a kubai szivarra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 inkább nem szavazok mindkettőt szoktam szívni szal tartózkodok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hores Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 A szivar stílusosabb de a cigi sem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hores Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Kipróbáltam már mint 2-őt. Én inkább egyiket se szívom De ha kötelező lenne inkáb szivar. Neked van igazad! Irigyellek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
otistarda Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 A cigarettára szavaztam, bár néha (nagyritkán) elmegy egy-két szivar is. sajnos a szivart nem lehet gyorsan, minteny 5 perc alatt elszívni. Legtöbbször ugyanis csak ennyi időm van rá. A szivarozás számomra szertartás és egyedül nem is esik olyan jól. ehhez társ, vagy társaság kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 Én a szivvarra savazok, bár hozzátezsem 1iket se szívom. A sziver illatát szeretm, míg a cigi füstjétől nem kapok levegőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 Szintúgy. Bár én egyik szagát sem szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 A cigarettára szavaztam, bár néha (nagyritkán) elmegy egy-két szivar is. sajnos a szivart nem lehet gyorsan, minteny 5 perc alatt elszívni. Legtöbbször ugyanis csak ennyi időm van rá. A szivarozás számomra szertartás és egyedül nem is esik olyan jól. ehhez társ, vagy társaság kell eggyetértünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Június 22, 2006 Share Posted Június 22, 2006 Én egyiket sem szeretem ki sem próbáltam pedig már 16 éves vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL8ez Posted Június 22, 2006 Author Share Posted Június 22, 2006 Addig örülj Addig örülj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 22, 2006 Share Posted Június 22, 2006 nekem sikerült leszoknom a cigiről évkkel ezelőtt ,de aszivar az más egy jó ebéd vagy vacsi után egy finom serry.vagy vaniliás ízesítésü nem tul vastag szivar igazán jól esik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Én most úgy vagyok vele hogy minek cigizni meg szivarozni? Csak a pénz megy el vele meg az egészségem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Na igen. 1X kiszámoltuk 1ik haverral h kb mennyi pénzt füstöl el vki 1 év alatt, aki csak hetente 1 dobozzal szív. Nemtommár pontosan mennyi jött ki, de asszem oan felsőközépkategóriás szgép ára jött ki. Ya igen, és a szgéptől nem koxolódik tele a tüdőm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuRRafiju Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 nem dohanyzok ezert en egyikre se voksolok ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 szerintem szivar... bár elég ritkán van alakalom ilyesmire de akkor inkább szivarkát veszek... nem túl drága és egész jó (és nem gépi!) a cigi meg maradjon csak a hülyegyerekeknek akik azzal akarnak menők lenni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
afla Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Egyik se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 szerintem szivar... bár elég ritkán van alakalom ilyesmire de akkor inkább szivarkát veszek... nem túl drága és egész jó (és nem gépi!) a cigi meg maradjon csak a hülyegyerekeknek akik azzal akarnak menők lenni... Dettó! Bár én nem nagyon szívok szivart se. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Június 26, 2006 Share Posted Június 26, 2006 Je, aha szivar! Az a tuti. Most évzáróra is vettem egy bazinagyot (500Ft/szál). Kipróbáltam már ízesítettet is (csokisat) sztem ízesítettet vegyetek mindenképp, sokkal jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Én egyikre sem szavazok mivel nem cigizek, nem szivarozok és úgy gondolom hogy nem is fogok! Csak megjegyzem hogy még ki se próbáltam egyiket se azt se szeretném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 sziasztok! nem dohányzom, de ha okvetlenül választani kell akkor maradjon a szivar, hisz annak finom az illata. szipi ui: soha nem próbáltam ki ezeket, és nem is fogom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 Egyértelmüen szivar. Annak van stílusa, de csak módjával mert ha a cigi szeg a koporsódba akkor a szivar a párna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoz Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Egyik sem! Mindkettő büdös és káros is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 (edited) Mindenképpen cigi, a szivar drága, jah és mondtam már hogy drága? Én nem ezekről a szivarkákról beszélek, mint vanílíás *** 10 centis, hanem normális szivarról (senki ne értse férre) Ami ott kezdődik 3-5 ezer forint, és ez az alja egy viszonylag jó szivarnak (Ami nem a padlóról összesöpört szar kapadohányból készül) Szóval cigi a mindenapokra, és szivar a különlegesekre. Módosította Június 5, 2007 spirituell A fórumon tilos a káromkodás, illetve egyéb sértő kifejezések használata! Warn-nal büntetjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 egyik se!!! de szavaztam, mert kiváncsi vok az állásra +cigi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoz Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 (edited) Hudson, szerintem a cigi is marha drága már! Módosította Október 12, 2006 Zoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Je, aha szivar! Az a tuti. Most évzáróra is vettem egy bazinagyot (500Ft/szál). Kipróbáltam már ízesítettet is (csokisat) sztem ízesítettet vegyetek mindenképp, sokkal jobb mi egyszer vetünk olyat hogy 1000ft volt per szál sokkal jobb finomabb mint pl a Pallos ( vaniliás 890/5) kb 13 cm hosszu 1,5cm átmérő kb 20 perc alatt füstöltük (ez nem gépi volt ) el de ez csak próba szintjén ment mert énse vagyok gazdag de én se nem cigizek se nem szivarozok rendszeresen csak alkalomadtán mikor társaság van és nyugisan el tudjuk nyomni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Ha a cigi szeg a koporsódba akkor a szivar a párna. Ez nagyon teszett. Amúgy szivarra szavaztam én is.Mind a kettőt próbáltam már de egyiket se szívom rendszeresen csak nagyon-nagyon ritkán viszont a szivar tényleg jó.Meg úgy is csak egyszer élünk és azt ki kell használni de mértéket is kell tartani sztem. Na ilyet még nem pöfögtettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Szivar, de az is ugyan olyan káros, sőt a szályrák hamarabb előjön mint ciginél a tüdő rák. Mivel nem mindenki tüdőzi le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts