matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Mért ne lenne??Rengeteg dolgot próbálsz ki, a pénzről nem is beszélve. Ha nincs is értelme legalább egy jó esetben jó, rossz esetben rossz élmény. . És még azér is van, mert nem tudjuk mi lesz ha meghalunk?! Nekem ez a véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Hát nem tudom. Lehet hogy hüjeséget mondok. De van értelme meg nincs is. Megszületünk csinálunk pár értelmes dolgot meg hüje dolgot. Aztán meghalunk. Szóval szerintem valahol a 2 közt vanis meg nincsis. Vagy csak én vok enyire elvontan hü**e? De attól a vanra szavazok mert inkább azt látom benne hogy van azért értelme Ne haragudj AsWa de a "hüje" az l ipszilonos jé, tehát hülye. WAAAN ÉRTELME, DE MÁR FELSOROLTÁK AZ ELŐTTEM ÍRÓK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisti Junior Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 van, akinek van, van akinek nincs... én a nincsre szavaztam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Hát persze h semmi értelme(de van jó dolog is pl kefélés játék....)Semmi, gyerek korodban tanulsz 9 hónapot aztán van 3 hónapod vmi szarra.Felnősz egész évbe dolgozol ha mákod van akkor 2 hétre elmész nyaralni vmi jó helyre (aki megteheti) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 sztem van. az élet értelme az élvezet. élvezd ahol tudod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 A fene se tudja. Végülis van meg minden, csak ha belegondol az ember, hogy bármit csinál, bármiben is szerez tapasztalatot az sz*rt sem ér, mert a végén úgyis R.I.P. lessz a vége. Sajna De ettől még én szeretem az életet!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 szerintem nincs értelme... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Van értelme az életnek,csak nem mindig...............pl miután meghalok a családomon kívül senki nem fog rám emlékezni,nem váltottam meg a világot,igazából semmi fontosat nem csináltam,így az én életemnek sok értelme nincs..............viszont élni jó, még ha nincs is értelme Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 9, 2008 Share Posted Június 9, 2008 Nincs értelme.Szerintem.Indokolni lusta vagyok.Legyen ennyi elég Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Az életnek van értelme. Ha nem lenne, mi se lennénk. Valaki későn, valaki hamarabb rájön, hogy mi is az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cottenjoe Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 sokan irták hogy nem nagyon van értelme... de mégis a szavazás szarint van:D:D szerintem nem sok értelme van bár azért jo élni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Számomra van értelme az életnek. Kérdés, hogy más is így gondolja-e? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 háát megszülettem,nem? akkormeg? /vann/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Aha! 4 betű, első betű p, utolsó a. Na vajon mire gondoltam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Talán a p*cs-re ? Ez most komoly ? Ui.: Csak vicc volt . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Hát nem tom sztem nem sok értelme van....mert az ember élete olyan mint 1 csattnintás....addig míg tart felfigyel rá a másik utánna már nem foglalkozik vele senki.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Az élet értelme nem a cél, amit elérsz, hanem az út amin végig mész rajta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Ezen gondolkodtam 1-2 hete és rájöttem hogy nincs értelme, egy nagy rakás xar az élet!!! Gyereként suliba rohangálni nap mint nap, suli után gályázni egész nap, családalapitás, gályázni hogy a gyereket felnevelni, mire nyugdijas lennék addigra megdöglök! Na akkor sokértelme van??? Ha miliomos lennék nem igy látnám a dolgokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 van, azért kell 20 évig tanulni 40 évig melózni hogy amikor már szaladni se tudsz ,élvezd a szabadságot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Az az értelme hogy felkészülj a halálra . Magyarul van . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Van amikor van ,van amikor nincs . Vannak csúcspontok ,és vannak mélypontok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Van... azt nem tudom teljesen, hogy mi, de van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 "azért kell 20 évig tanulni 40 évig melózni hogy amikor már szaladni se tudsz ,élvezd a szabadságot" fuu ez igy xarul hangzik, tolokocsiban vagy bottal járni vááá Na én rájötem hogy van értelme de csak igy: Visszafelé leélni az életet: ha újra születnék, ezt szeretném. Halva kezdem és rögtön kikelek a koporsóból. Öregként felébredve nap mint nap jobban érzem magam. Miután túl egészséges lettem, kirúgnak az öregek otthonából, majd évekig élek gondtalan nyugdíjasként és bekaszálom a lejáró öregségi biztosításokat. Ezután, amikor dolgozni kezdek, az első napon arany karórát kapok a főnökömtől. Negyven-egynéhány évet dolgozom, mialatt egyre fiatalabb leszek, míg végül kiskorú lévén abba kell hagynom a munkát. Jönnek a gimnáziumi évek: pia, bulik, boldog promiszkuitás. Ahogy fiatalodom, úgy válok egyre gyerekesebbé. Jön az általános iskola: végtelen játék, semmi felelősség! Pár év múlva kisbaba leszek és mindenki kezét-lábát töri, hogy mosolyogjak rájuk. Az utolsó 9 hónapot békés lebegéssel töltöm egy termálfürdő-szerű helyen, ahol mindent megkapok, ami csak kell: központi fűtés, on-line szobaszervíz, stb. Míg végül... befejezem egy jó orgazmusként. :D Ez az igazi élet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 egy csajjal lenne, de így nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
denny-noob Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 semmi értelme sincs...egész életed végig görcölöd és semmi nem marad meg belőle. gyerekeid is csak görcölni fognak...az igaz h 1 csajjal lenne értleme sajnos ő sincs örökké...szal erről ennyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 az élet értelme keres az élet értelmét.vagy valami ilyemi? szóval mire megtalálod úgyis meghalsz.akkor nincs.ennyi(: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Ha boldog vagy akkor van, ha nem akkor nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susanne™ Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Van értelme, mert mindenben van valami jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuii Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Sztem van (amugy miért lennénk...) Sokmindent el kell intézned, hogy a jövő generáció is boldoguljon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts