b4m Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Na ez nagy kérdés, keresgéltem ilyen topicot de nem találtam.Én még nem jöttem rá hogy van-e értelme az életnek, eddig ugy gondolom hogy nincs.Miért vagyunk ha ugyis meghalunk egyszer? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Nem sok értelmet látok benn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Hát ide is kevesen írnak... én is szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Hát hogyne lenne! A csajok:D, már ezért megéri élni!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Szerintem nem csak a csajok léteznek a világon... sok minden mást is lehet csinálni a csajozáson kívűl is de amúgy én is arra szavaztam hogy van értelme Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Haverok...Buli...és az említett "dolog" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Persze hogy van! Bringa, CS, haverok, alkohol, nők stb. Ezekért éri meg igazán élni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityuu Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 sztem van igaz hogy egyszer meghalunk de az idö alatt amikor élünk sok jó, szép dolgot csinálhatunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Igazából annyi értelme van mint az állatokénak,de ők csak a demot játszák megszületnek,utódokat hoznak,meghalnak.Nagyvonalakban mi is ezt tesszük,csak van 1 pár(ezer) extra dolog még hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Június 24, 2006 Author Share Posted Június 24, 2006 Jó igen van egy csomó király dolog amit tehetünk az életünk során.De miután meghalunk ennek már nem sok nyoma marad legtöbb király dolognak amit tettünk.Akkor miért is éltünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 azt hiszem egyszer mindenki magától rá érez az élet értelmére ...csak adjatok időt magatoknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 Na ez nagy kérdés, keresgéltem ilyen topicot de nem találtam.Én még nem jöttem rá hogy van-e értelme az életnek, eddig ugy gondolom hogy nincs.Miért vagyunk ha ugyis meghalunk egyszer? azért hogy mindenféle földi jóban részesülhessünk:első csók,látás,tapintás,érzékelés,gigacenterezés,első szeretkezés,első gyerek,második,harmadik.... unokák,barátok,család,szórakzás,gördeszkázás,fürdés(Balaton vagy tenger),mosolygás,verekedés,győze4lem....ect.ect!sorolhatnám!én szeretek élni úgy ráadásul hoigy még csak 14 éves vagyok és biztos sok jó is lesz a z életemben még de lehet rossz is! szóval van értelme élni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 Jó igen van egy csomó király dolog amit tehetünk az életünk során.De miután meghalunk ennek már nem sok nyoma marad legtöbb király dolognak amit tettünk.Akkor miért is éltünk? Ha ilyen elvárásaid vannak,élj ugy hogy fennmaradjon a neved (Én igy terveztem,mondjuk nem ugy,mint a világ lakosságának kiirtója,hanem valami jó kis fain dolgot csinálni,ami megmarad) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferion Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 Én így látom: Életem értelme Unom szürke életem, kedvem lenne meghalni… Elmennék e földről végleg, bár tudom, hogy nem lenne szabad itthagyni. A kérdésemre: „Minek élek!?”, nem fogok választ kapni. Tehát nincs sok értelme maradni, születéstől a halálig itt rohadni, és közben szenvedések sorozatát kibírni. Az élet -szerintem- nem áll másból, mint a szürke hétköznapok szabályos váltakozásából, amelybe néha egy színfolt csöppen! (a vers saját) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted Július 20, 2006 Share Posted Július 20, 2006 (edited) Az életnek nincs értelme, hiszen csak vagyunk, értelne annak van, amit csinálunk, ( vagy olykor annak se, ) Módosította Július 20, 2006 A Mester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satomi Posted Július 21, 2006 Share Posted Július 21, 2006 Szerintem ez a kérdés sok emberben felmerült.Nekem néha ez is az is^^" De mondjuk ahogy a szavazásban észrevettem van akinek ez rejtély Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboy Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Az élet egy játék de én végig jáccom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Augusztus 10, 2006 Share Posted Augusztus 10, 2006 Én szintén az igen szavaztam bár ezt nem mindig gondolom így Hogy miért is? Talán azért mert sok jo haverom van,bulik,csajok,pc,meg nemtom még mi , de biztos van még olyan dolog amiért érdemes élni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacsi Posted Augusztus 11, 2006 Share Posted Augusztus 11, 2006 persze h van: gép, net, CS,...etc. de ennek a topicnak értelme nem sok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossboy Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Biológiailag az életünk addig tart amig az örökítöanyagunakat továbbadjuk. Remélem ez a válasz midnenkit megfelelöen lelombozott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Sztem van értelme, sőt, a világon mindennek van vmi értelme ,mivel cél nélkül nem létezhet semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Szerintem van...márcsak a csajok, a zene, az autók...a bulik...jeah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Augusztus 12, 2006 Share Posted Augusztus 12, 2006 Van, én meg is találtam, már egész "fiatalon"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sancy Posted Augusztus 16, 2006 Share Posted Augusztus 16, 2006 Van értelme! Szerintem az, hogy másokon segítesz. Egy linkkel, egy feltöltéssel sok embernek szerezhetsz örömet. (a segítséget nem pénzben gondoltam, mert sosem kapom vissza ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 én igenre szavaztam, motorok csajok pc és jó a grafikája is XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 Elég sokatonak az élet annyibol áll, hogy PC erre semmi szükség, öregek is megvoltak nélküle. Alkohol az kell 1920 január 16 (ha jól emlékszem) fekete betűs nap. Nők az fontos. De van más is pl. nak csak egy CSALÁD. PC nél többet ér a család, haverok, csajok. Elmész sörözni a haverokkal vagy otthon nyomsz egy wart, na itt a nagy kérdés ??? Én az elsőt tartom fontosnak És van értelme az életnek, mert különben nem lennénk itt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 szerintem nincs értelme az életnek... de ez engem csöppet sem zavar jól érzem magam így is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 van... boldoggá tenni az életed párját például. aztán felnevelni a gyerekeiteket,, meg ilyesmi szal VAN! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 Életnek hát igaz van is meg nincs is. Iskola miatt szar volt élni. A Sör, Bulik, gAMESOK, fILMEK, csajok miatt meg megérte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts