Borotva Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Atim van. De jól enne egy Nvidia az sokkal jobb mint az a sz@r ami nekem van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Nekem Ati radeon van megvagyok vele elégedve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Május 25, 2009 Share Posted Május 25, 2009 Szerintem Ati Radeon a nyerő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommyst Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 ATi, de amúgy Nvidia párti vagyok. Ezt adták notiba, evvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Augusztus 28, 2009 Share Posted Augusztus 28, 2009 Régen Nvidia jobb volt de ma már ATI. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted Augusztus 30, 2009 Share Posted Augusztus 30, 2009 Asus EN9800GT-Nvidia, régen ATi-s voltam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Szeptember 1, 2009 Share Posted Szeptember 1, 2009 Talán az Nvidiának jobb híre van szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Szeptember 2, 2009 Share Posted Szeptember 2, 2009 nVidia, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele! még nem volt atim de nem is nagyon akarok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 Nekem közel összesen 4-5 alatt volt két darab ATI kártyám - meg vagyok vele elégedve. Lehet, hogy engem utál a gyártó, de két különböző szériából is volt Nvidia kártyám, és nagyon sok gondom volt velük. szerk.: Még jó, hogy visszanéztem a témára, ekkora sületlenséget itt hagytam a nagyközönség előtt 9 napra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 3, 2009 Share Posted Szeptember 3, 2009 nvidiam van, de lassan áttérem majd az atira Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Nvidia. Az volt, van, lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Ati. Geforce 6600 gt-vel kezdtem, emlékszem azon ment maxon a need for speed most wanted és akkor az nagy szám volt Ezek után már csak ATI volt, most amúgyis a radeonok állnak jól, amíg ki nem jön a Fermi(már ha debütál). Kedvező ár, erős és soha semmi gond nem volt vele.... Driver probléma meg hülyeség, a felhasználó béna csak, nekem sose fordult elő semmilyen hiba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Soha nem volt ATI kártyám, nem is terveztem a vásárlását, nem is fogok venni. Az ATI a mazochistáknak való. Mindmáig lehet hallani új játékokról amik ATI buggal érkeznek a polcokra, és később javítják patchel. Ne már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Te miről beszélsz ember? Amúgymeg ha nem volt Ati-d honnan tudod milyen ? Tipikus jajjdebeszólok ember. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Okos ember a más kárából tanul. És én tanultam. Több ATI tulajos ismerősöm volt aki nem véletlenül állt vissza nVidiára. Ez nekem elég volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Érdekes nekem volt összesen 1 nvidiám meg 8 Atim... Nvidiámmal se volt gond de érdekes módon a 8 atival sem! Soha semmi panaszom nem volt rá... Az meg hogy valakinél bekrepál az a ref gyártó hibája és nem az Atié... Azért mert haverodnak tönkrement 1-2 még nem sz*r az ati... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Nem is a megbízhatóságával van bajom (nekem pl. 1 napos GeForce 9800GT-m meghalt), hanem a kompatibilitási problémákkal, ami igenis ATI driver hiba. Évek óta nem tudnak normális drivert hegeszteni, aminek a fő oka még mindig az hogy nVidiára fejlesztenek és optimalizálnak elsősorban (lásd: sok nVidia logó a játékok intrójában = sok pénz a kiadónak = nVidián fusson szépen elsősorban). Még ha ez nem is az ATI hibája, a végeredményen ez akkor sem változtat. Ettől függetlenül én megértem a te álláspontodat, te meg értsd meg az enyém. Azért van a szavazás hogy mindenki a saját véleményét nyilvánítsa ki. Az enyém ez, többet nem kívánok hozzászólni a témához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketamin Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 sziasztok! Nekem nvidia van most is az is volt mindig is és az is marad .Találkoztam ismerőseimnél sokszor Ati kártyákkal 2 nap volt még találtam rá drivert amivel már futott de még mindig nem volt az igazi. Most 9800gt-vel tolom tökéletesen megy minden semmi hiba még amivel nem kompatibilis pl egy játék szerint még azzal is simán megy . Ja és az sem mindegy régen egy titanium-om volt nem értettem semmit a gépekhez sima gyári driverrel is simán futott ami a barátom 9600osáról nem lehetett elmondani. Kb 6 hónap múlva jöttem rá hogy frissíteni kell . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 d-boy! Értelek és elfogadom, már csak 1 dolgot szeretnék hozzáfűzni: Nekem SOHA nem volt driver gondom,semmi textúra vagy árnyék hibádzás,minden megy normálisan maxon full HDbe, sose volt gondom semmivel. De kinek a pap kinek a paplan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Egyértelmüen ATi!Nekem HD4670-esem van és mindent visz ám szépen .Nem megy tönkre,van hozzá megfelelő driver,egyszerüen tökéletes ennyi . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Okos ember a más kárából tanul. És én tanultam. Több ATI tulajos ismerősöm volt aki nem véletlenül állt vissza nVidiára. Ez nekem elég volt. Jól beszélsz az ati egy rakás hulladék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitaristFromTh3HeLl Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Jól beszélsz az ati egy rakás hulladék. Ahogy az is aki ilyet állít ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Nvidia forever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Ez olyan dolog mint a BMW és Mercedes.... kinek melyik tetszik jobban. Volt már ATI-m is, Nvidia is, egyikkel sem volt semmi probléma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Január 7, 2010 Share Posted Január 7, 2010 Nvidia! Mindörökké! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rorika Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 Nekem ATI Radeon HD 4800 series- van! Ati Radeon- ra szavazok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 ATI-m volt, és ATI-m lesz. (ha minden igaz, akkor egy MSI Radeon X1950PRO 512MB DDR3) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datyaa15 Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 Ati RADEON FUN vagyok!:) Nekem ilyen van: Ati Radeon PowerColor HD 4770 512MB GDDR5 Dual DVI HDMI! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 ATi Radeon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Nvidia, és Nvidia 8400 GS-el rendelkezem... Volt már szerencsém ATI kártyákhoz is, de mit ne mondjak... Neeem nyerte el a tetszésem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts