mory Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Látom sokan ATI pártiak csak nemtudom miért... mikor NVIDIA-t sose fogja lekörözni semmi.... mindig ottvan a lépéselönyük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 NVidia! nemazér hogy lenézzem az atit csak pyworld újságban láttam pár ati hibát a half life 2ben és nemnagyon tettszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Nekem volt már Atim is (X1800XT)...de a Nvidiának vhogy jobb a szoftwere támogatása meg talán jobbak a színei... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 de egészen 7800 ig gyakran előjön egy olyan hiba, hogy ien furcsa szinfoltok keletkeznek a képen szükre piramisok stb szerintem ati Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Kimi 4ever# Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Az asztali gépemben egy régi nVIDIA van míg a laptopomban egy ati. Az újabb modellek simán verik minden szempontból az ATIkat. Meg a játékok is jobban szeretik az nVIDIA-t pl.: Crysis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Az ati képminőségileg yo az nvidia pedig strapabíróbb...régen nagy atis voltam most nvidiám van...én megvok mind a 2vel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 204:205 nVidia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Lol az én szavimmal pont 50-50%xD Am nekem egy Ati 9600 SE van! Nem vmi jó a gépem de aza lényeg h a Csé fut simán!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 ati-m van... de engem ez annyira nem izgat, nagyon ritkán játszok, ha játszok akkor is fifa vagy csé, azoknak meg nem kell olyan szipi-szupi videó kari lényeg az hogy van benne aztán kész, majd ha lessz fölös 50.000 Ft-om akkor veszek bele egy újat, aztán 3-4 évig nincs rá gond de sajnos nincs pénzem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mory Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 fenét ati száljatok már le a magas lórol.... nvidiával sokkal szebben gyorsabban fut minden korszerü játék... ati mindig nvidia lépteit követi... ez egyértelmü... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Te is elég magas lovom vagy!Nincs olyan,hogy egyértelmű,kinek menyit enged a péztárcája anyit és úgy játszik! Pl. most vettem Ati 3850-est,pár százalékkal marad el a 8800gt től,de az ára azért kicsit más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 fenét ati száljatok már le a magas lórol.... nvidiával sokkal szebben gyorsabban fut minden korszerü játék... ati mindig nvidia lépteit követi... ez egyértelmü... nemcsak az a jó ami neked van!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtension Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 én az Nvidia-ra szavaztam, nekem jobban bevált és én jobbnak tartom, de azért egy ati 3870-est elfogadnák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schofield Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nekem most egy 6200 (256Mb-s) van ,de szerintem nem érdemes hasonlítgatni......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
habo11 Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 az igen! 1 szavazat a különbség! Amúgy Ati X-550 256 Mb rammal! Nem várok el tőle túl sokat, szóval meg vagyok vele elégedve!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Eléggé meglepődtem a szavazás állasán. Nvidia a játékra, Ati a multimédiára a jobb. Nekem személy szerint nVidia 8800Gs kártyám van, játékos is vagyok meg nem is, szóval ha van időm, akkor tolom rendesen - maximum teljesítményt kihozva a gépemből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stupid74 Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Az előző gépem egy p4 3Ghz 512Ram volt egy Radeon 9600XT 256mb-os karival. Az alap Medal Of Honor alatt folyamatosan megállt kék halállal. Miután kapott egy GF MX440-es karit 64mega Rammal (ez volt itthon elfekvőben) furcsa mód minden gond nélkül ment a gép. Nem sokon múlt, hogy fizikailag bántalmazzam a kártyát, mondjuk falhoz vágjam... Eladtam, vettem egy GF6600-at, és ezzel is adtam el a gépet, semmi gond nem volt vele. Más... Munkahely, 6 gép vegyesen Pentium,AMD, videokártya és monitor csere. Monitor valami Samsung lcd, videókártya Radeon 9200 128Ram (irodába bőven sok) Driver feltesz, reboot, aztán nézzük meg, hogy nem pixelhibásak e a monitorok. a 6 gépből 4 esetben a piros szín megjelenítésénél kék halál... Király... GF 5700-re lecseréltük a kártyákat minden gond nélkül mentek a gépek. A mostani gépembe eszembe sem jutott, hogy ATI kártyát tegyek, úgy hajtottam el a srácot a boltban öröm volt nézni... Nem istenítem a GF-ot, de az tuti, hogy klasszisokkal kevesebb kopatibilítási probléma van vele, mint az ATI-val. Egyébként nekem az a véleményem, hogy akinek Radeonos Chipset van az alaplaplapján, az vegyen Radeont, akinek meg Nvidiás az vegyen Nvidiát. A többinél (Intel, AMD, Via) meg úgyis zsákbamacska, vagy megy szépen a gép a kártyával. vagy előjönnek olyan bosszantó hibák, mint nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fgfgfg Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 Nekem nem volt semmi probléma az elöző ati videókártyámmal de sajnos késöbb jelentek meg hozzá a játék driverek mint az nvidiás kártyákhoz,emiatt választottam inkább most az nvidiát (8600GT). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Nvidia a cO.ol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Islander Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 ATI Radeon szerintem jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
newcastle_gijoe Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Egyértelműen Nvidia! Jah és egy 8600GTS-em van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Mind2 gépemben ATI RADEON van, egyértelmű mire szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Nvidia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Ati van, de az Nvidia-t se vetem meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L4CYK4 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 NVIDIA!!! 8800GT YEAH!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 nVidia a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csatari Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 az nvidia a legjobb és soha nem lesz jobb az én szememben az ati és csak azért mert nekem is nvidia van ezt jól megfogalmaztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid14 Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Nekem Nvidia 8600 GT-m van és tökéletesen megvagyok vele elégedve Régebben Ati 9800 Pro-m volt és az is elég jó volt még anno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 Nekem mindig is nVidia-m volt. És eddig nem csalódtam benne. Régen volt egy 6600GT-m, most meg egy 8800GT. Tökéletesen működött a régi is és ez a 8800GT nagyon jó választás volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Április 4, 2008 Share Posted Április 4, 2008 8600GT Powaa' ATi-t nem tennék bele, akkor inkább száradjon le a vinyóm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts