Bastah Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 Ezt találtam sg.hu-n... Tudom, hogy sokan olvassátok, de sokan nem! http://www.sg.hu/cikkek/45187/idegen_elet_nyomai_a_voros_esoben Na erre varjá gombot! Várom a kommenteket, kiváncsi vagyok ki mit gondol... Azé dns nélkül szaporodni vazze!!! Ki kéne próbálni, hogyha ezekbe dns-t fecskendeznek, mi jön ki belőle De most télleg.. Akkor valyon mi történhet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Kilép anyósod a vörös ködből! Kellett ez neked? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Érdekes feltevések... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Komolyra fordítva a szót, meg kellene várni a végleges eredményeket.. 2 hónapig esett a vörös eső, az túl sok, ha aszteroida volt, mert akkor nagyot kellett volna szólnia a pajzson.. Az aszteroidákkal utazó élet elmélete ismert, és megállapított dolog egyébbként. A Spektrumon volt egy sorozat, az Univerzum évezrede.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 HÖHÖ.... Kamu az egész, ráadásul a cikk is régi, amit már meg is cáfoltak. Ugyanis találtak DNS-t benne, uh ez vmi algafajta lehetett. Mondjuk jót mosolyogtam rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts