MetalGun Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Szombaton megyek discoba :D Már előre rettegek, de b.nőm szerint a zenegépben van Kárpátia szóval majd benyomom ha nem birom tovább. És remélem a DJ késni fog mert ha berak valami számot én bele fogok halni. Tök jó lenne ha a gépben benne lenn a TE - Disco c. szám :D tuti hogy beraknám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Hali.Nincs bajom a discoval de volt egy okos haverom aki azt mondta. "Azt nevezzük zenének aminek a dallamát el tudod fütyülni" Azt hiszem ezzel miondent elmondtam!!! Rock forever!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jezzy Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Ez jó mondás EZért:: DISCO és a RAP A FAXA :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Igaza van egy részt. Mert ami igazi zene, az azért igazi, mert van dallama. Bár vannak olyan ügyes emberek, akik a basszust is el tudják fütyülni, de én még azért a disco-t még mindig csak a tuc-tuc-ba sorolnám és úgy emlékszek, hogy a RAP pedig inkább szaggatott dallamú (nem igazán hallgatok rap-et, szinte egyáltalán, de olyan egy kaptafa, mert ugye csak mondja-mondja, sosincs vége) és sztem elég nehéz elfütyülni. De kétségtelen, hogy pl egy Bikini - Részegen ki visz haza vagy egy Mike Oldfield - Shadow On The Wall számot máris egyszerűbb fütty formájában előadni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 rockkositott disco egyébként inkáb hááááát... nem tudom ... mindegyikben van valami ami jó, egyikre se szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 én a disckot szeretem a rock zene nekem nem a stílusom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 rock......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariaproii Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Hát lehet hogy polgárpukkasztóan felháborító leszek, de én kifejezettem utálom azt a zenét, amit nem hangszerekkel játszanak... Jó lehet hogy zeneőrült vagyok, de nem olyan nagy tudomány számítógéppel összerakni egy zenét, és aztán azzal körbejárni a világot. És kiállítani egy nőt énekelni, aki gyakran nem is tud, csak ügyes szoftverekkel helyrehúzzák a hangját. Persze tisztelet a kivételnek, mert vannak, hallottam már én is JÓ elektronikus zenét, de én inkább a húroknál és a bőröknél maradok Úgyhogy egyértelműen rock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Sztem én egyet értek veled! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion55 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Rock (o_O)!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogogergely Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Rock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KovX Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Ehh aszittem alázza a rockot a mai discos társadalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Február 20, 2007 Share Posted Február 20, 2007 Egyértelműen Rock mert nincs is jobb a pogónál és a piálásoknál. De nem csak ezért tetszik, de minek írja le minden ember ugyanazt 500 féle képpen. Szóval Rock 'N' Roll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 egyiksem! a disco telivan sok otthon van a tiesto posterem populáriszenekedvelő k****g-el! nem leszólom őket csak már divat a disco+ a tiesto+a budai... na ezért nem járok se disco, se rockkoncert,hanem: csakiscsak club-ok,és assimetric techno,techno,d&b,breakbeat.... mondjuk ebbe nőttem fel lehet ezért van ilyen véleményem! bocs ha valaki magára vette volna! nincs rossz szándékom... csak véleményem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endy11 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Szerintem nem a zenei stílus határozzameg az embert. Én is Discot hallgatok és enek ellenére sok Rocker ismerösöm van. Sokszor normálisabbak mint másokok. : D Szerintem is inkább Rock vs Rap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxE Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 rock vs. rap ... ez nem igaz sztem mert szvsz a rockerek elöbb állnak le rapperekkel mint discosokkal...ugyanígy a rapperek elöbb rockerekkel, mint discosokkal.. ez egyéni vélemény, én eddig ezt tapasztaltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Nekem majdnem mind1, hogy a barátaim, haverok milyen zenét szeretnek, csak akkor ne hallgassák, amikor egy helyiségben vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucifer Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 na zsal egyet modok ez az örökös vita hüyleség..... mert ki mit halgat nme vagyunk egyformák(még) ) szal speciel én rockot nem szertem de rengeteg rocker haverom van és megy ez forditva az ilyen megitélés meg hogy aza zene amit elehet fütyülni !!!ez LOL a discos számok fülbe mászoak na azt fügyülöd 10 év uttán is:)) mid1 a lyénega léyneg a zene az egyéniségedhez tartozik és ahogy modtam nem avgyunk egyformák!!! Aki ezt a másik azt halgat:) Nicns megkülömbözets mid2 zene és élvezhetö cs kienk mire edzödöt a füle:)) jah egy közös vonás:D sok rocler ,és discos utálja rappet de enm yolan sok de vanak:) na ez közös vonás:D NA jo kcsit ösze visza irok már de aléynega lényeg hogy eza vita marhaság nicns megkülömbötetés:)) csáo Topik zárva:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Hát ez elég vicces így És ezennel a topic-ot újra megnyitom. Írjátok nyugodtan a véleményeteket! - Ha nem érdekelne ez a vita, akkor nem is irnál ide. - Legalábbis asszem. Lényegébe az van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya88 Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 csatlakoznék a discósokhoz, én alapvetően a dance muzíkát csípem, de egy-egy normálisabb rockot, vagy rappet is meghallgatok nameg ott vannak a nagy öregek (republic, edda, beatriche) amiket még szeretek, főleg karaoke partykon ja és a dance zenét is el lehet fütyülni..most is épp azt csinálom (illetve csak félig mert nem tudok eccerre fütyülni és írni is nagyon..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=WarLord=- Posted Március 15, 2007 Share Posted Március 15, 2007 Rock a nyerő ez nem kérdés!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 itt nincs olyan h ez a nyerő meg az a nyerő....nem szeretheti mindenki a rockot...illetve a Disco-t...ebből is látszik h nincs 2 egyforma ember a földön..én mind a 2őt meghallgatom...bevallom Discot többet hallgatok...de elég sok rockot is...nem tudom h ki h gondolja de mind2 zenefajtából vannak remekül és rosszul sikerültek..én úgy gondolom h 1 vagy 2 szám alapján lehet elmondani a véleményét az embernek az adott műfajból... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 a rapp a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 22, 2007 Share Posted Március 22, 2007 ROCK A KIRÁLY!!!!! A Disco kedvelőknek meg ajánlom a Cradle of filth új albumát naon faxa disco zene!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Egyértelműen Rock mert nincs is jobb a pogónál és a piálásoknál. De nem csak ezért tetszik, de... Én személy szerint nem tudom meghúzni a párhuzamot a rockzene meg pogó és piálás között. Az inkább bulizás kérdése...de úgy vágom, mire gondolsz. (ennyi a regálás) Én személy szerint többféle zenét is szívesen hallgatok, ebben benne van a rock is, meg az úgymond "disco"-zene is, meg még sok más is. A rockot mégis kicsit igazibbnak érzem, mert az számomra emberbarátibb. Énekelhetőbb, dúdolhatóbb, és ami nekem inkább fontos, nagyon sok rockszámnak van mély tartalmi mondanivalója, ami megfogja az embert, és a zenemű méginkább felejthetetlen marad. Ha egyszer valamikor ne adj' isten úgy adódik, hogy itt a Földön kő kövön nem marad, amíg ember él a földön, lesz rockzene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Sőt, még utána is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molnesz Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 egyértelmü rock de a rapperekel is joba vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 de am sz@r a topic mert a többi stílust télleg kihagyta a kedves topicnyitó... vagy csak lehet ezt a két stílust ismeri... remélem nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
misz16 Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 én inkább rockot szeressem de azért járok discoba is szoval mindkettöt szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-beats.rootsite.hu Posted Április 2, 2007 Share Posted Április 2, 2007 Reklámmentes környezetben várjuk az elektronikus zene szerelmeseit! Ez nem a megszokott magyar warez site, nálunk minden a zenéről szól. Megtalálhatod a legújabb 0-day vinyl-eket, cd-ket, liveset-eket, videókat és mindezt természetesen teljesen ingyen. Minden érdeklődőt szeretettel várunk Elérhetőségünk: http://e-beats.rootsite.hu Amit kínálunk: - Egy igényes fórum - Egy jó közösség - Naponta frissülő zenei felhozatal Gyere és nézz be hozzánk! Megéri! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts