metal4ever Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 b4m : amit belinkeltél az még el is fogadható a szinti miatt is.....még az is elfogadható hangszernek és rengeteg más műfajban is használják. De szerintem sejted hogy az elektronikus zene melyik oldalára céloztam korábban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MXgFRT_1zw8 és ezzel mi a helyzet?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 b4m : amit belinkeltél az még el is fogadható a szinti miatt is.....még az is elfogadható hangszernek és rengeteg más műfajban is használják. De szerintem sejted hogy az elektronikus zene melyik oldalára céloztam korábban. Persze gondoltam, csak azért ha a másik oldalról nézzük akadhat akinek sértő, és alaptalanul, mert pl aki ilyet hallgat, mint amit linkeltem, az is az elektronikus zenét szereti, és nem kizárt, hogy az előadók akiket szeret értenek a zenéhez, és biztos magasabb szinten állnak, mint pl egy tiesto. Sick Of It All: nem tudom kit kérdeztél, de ha engem akkor itt a véleményem: én az ilyet ugyanúgy semmibe nézem, mint gagát, szpírszt és hasonlókat.Nem mondható kreatívnak, vagy zeneinek, primitív cucc... Nem tudom milyen okból hallgatnak az emberek ilyet, de ha tippelni kéne azt mondanám, hogy valamilyen lelki probléma az ok.Azt mondjuk nem értem, hogy mi szükség van arra, hogy az emberből kihozzák az állatot, így is vannak olyanok, akiknél magától kijön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Hát már én is leálltam az "efféle" zenékről, mondjuk ehhez fogható nem sok van.... Max Deathcore, de az is ritkán Amúgy meg szerintem elég kreatívak, nézd csak meg az "egyenruhát" meg magát a zenét, techno alapra Death Metal, ez azért nem túl megszokott semelyik körben sem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MXgFRT_1zw8 és ezzel mi a helyzet?? Nagyon laza Sokat nem tudtam kivenni a szövegből, de talán mély mondanivalója van. Kemény zene és kemény zene között is van különbség, ha már keményet akarok hallgatni, akkor inkább Opeth, mert ez legalább művészi. nézd csak meg az "egyenruhát" meg magát a zenét, techno alapra Death Metal, ez azért nem túl megszokott semelyik körben sem... De túl sok értelme sincs :S Mert ha vki a folk zenét keveri mondjuk a power metal-lal, akkor abból még jó dolgok is kisülhetnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Nah igen, de az 2 egymástól nem túlzottan eltérő stílus...de techno, és death metal...valljuk be ez azért egy elég érdekes hibrid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Valaki szerint a folk és a power metal között is ugyanakkora az ellentét, mint a techno és a death metal között Mondjuk én nem az vagyok, mert szívesen elhallgatom együtt és külön is, ha mondjuk létezik ilyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Hát kinek a pap, kinek a ministráns fiú szóval lehetne erről még beszélni, de két külön tábort nehéz meggyőzni, miért jobb ez vagy az, és szerintem nem is lehet...ez most csak úgy jött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Hát már én is leálltam az "efféle" zenékről, mondjuk ehhez fogható nem sok van.... Max Deathcore, de az is ritkán Amúgy meg szerintem elég kreatívak, nézd csak meg az "egyenruhát" meg magát a zenét, techno alapra Death Metal, ez azért nem túl megszokott semelyik körben sem... Most nem tudom, hogy mi van, biztos jót linkeltél?Ezt a Berzerkert akartad?Mert én nem hallottam semmilyen technot, egyszerűen a dobos olyan gyorsan püfölte a dobot amilyen gyorsan csak tudta A ruhájuk meg szerintem már elég uncsi, ugyanis az efféle öltözéket már a slipknoton is lehetett látni. A kreatív alatt pedig azt értettem, hogy valamivel összetettebb ritmikájú, több hangból álló dallamvonala is lehetne a riffeknek, mert ennél még a gyermekdalok is összetettebbek Mert, ha valakit megszáll az ihlet akkor az illető fejében kétlem, hogy mindössze 4 hang szólalna meg Ez inkább olyan erőltetett dolognak hangzik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Egyébként a Mayhem is vmi hasonló "borzalmat" csinál. kreatív Pl: Dream Theater Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Akkor b4m, ezt lesd meg: http://www.youtube.com/watch?v=YeJ2DXW7k3o&feature=related ebben talán hallod a techno alapot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Dehát ez dob Mondjuk nem számít, mert a technot is számítógépes dobbal csinálják, szóval teljesen mind1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Ez nem dob, próbáld meg nem 3 másodpercig hallatni a zenét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Ők szándékosan kezdtek úgy "zenélni", hogy techno-t nyomnak a többi hangszer és vokál alá vagy csak a dobos nem volt képes így tempóban dobolni és vmit ki kellett találni? Ha az első a helyes válasz, akkor arra gondolok, hogy vmi rosszat akartak kihozni a dologból, ami sikerült is Ha a második, akkor pedig a rajongók felé becsapás a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Eredetileg egy dj fejéből pattant ki az ötlet (Luke Kenny) speedcore-t játszott, (ami nem tom mi a tököm), de ennek ellenére hatalmas death metal fan volt, és ötvözte a 2 stílust, és ebből született a The Berzerker nevű formáció. Az elején dobgéppel vették fel a számokat aztán megtalálták azt a dobost, aki ezeket képes volt dobon is virítani, az ő neve Gary Thomas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Ahhhha... Jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_z0LEe_ Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 speedcore-t játszott, (ami nem tom mi a tököm) A speedcore az egy ilyen elektronikus stílus: http://www.youtube.com/watch?v=YOhHR6Jv2MM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Ez nem dob, próbáld meg nem 3 másodpercig hallatni a zenét DE NEM MEEEEEEEGY!!! Viszont azt is mondtam, hogy a techno alapja is dob, csak számítógépes.Csak akkor azt nem értem, hogy minek dobos? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zjcHCRJ7LFI&feature=related A banda jelenlegi dobosa... Talán azért kell a dob, mert nem egyszerű speedcoret akartak játszani, de nem tudom, mert nem vagyok a zenekar menedzsere Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Egyébként a Mayhem is vmi hasonló "borzalmat" csinál. képes vagy ezt a Mayhem-hez hasonlítani? pedig úgy emlékeztem, hogy neked jó a rálátásod a metálra... tessék, ez tömény elektronika. minden tiszteletem a pasasé - tudtommal az előadás egésze egy improvizáció volt. persze a lemezeiből is árad a kísérletezési kedv: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti1969 Posted Május 8, 2011 Share Posted Május 8, 2011 disco?,rap?...csakis HEAVY METAL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti1969 Posted Október 28, 2013 Share Posted Október 28, 2013 Csakis Rock.....de inkább METÁÁÁÁL !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts