mesi1987 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Detto ricsike vagy kicsoda Majd "az egyik észosztó" eltérítgeti szebb jövö felé Germán oldallal hogy álltok? U.D.O. , Grave Digger , Blind Guardian,Running Wild... végtelen sorok,nekem jöhetnek az ilyesfajta csemegék is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 A folyton , folyton , folyton -nal azt akarom felhozni hogy ilyen a disco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖCSÉM! Ilyen sok disco-s f*sz-t egyhelyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE KÍNOZZATOK!!!!!!!!!!!! Nem tűnik fel, hogy te vagy a legnagyobb hímtag mindannyunk között? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Esküszöm, te olyan hülye vagy mint 6 másik papa Szerintem hagyd a sok felkiáltójelet, és próbálj értelmesen beszélni, és akkor lehet érteni fogom mit szerettél volna mondani. Na, mentem vissza Burzumot hallgatni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 hát nem megmondták, hogy jön 1 újabb király aki majd osztja az észt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ha a hozzászólásomat vetted célba: másra gondoltam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drum 'n Bass Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 dnb -s vok de a disco-ra szavaztam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ne mond már hogy te is ceglédi vagy mint jómagam... :D Üdv a fórumon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemtomkivagyok Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 egyertelmu. a szamok huen tukrozik a valosagot. sziklaforevör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Nemtom hogy ebben, vagy a Rock vs Rapben írtam a IQ bajnokok jellemzőit, de a leírásom pont stimmel papa esetében gondolok itt pl a nagy mennyiségű felkiáltójelekre XD Panki51: hát én azt mondom hogy a Master of Puppets soha nem lesz olyan szám ami egy electro műfaj beállítottságú embernek tetszene.Abban érezni kell a zúzdát Ez pl tetszik vkinek? Lehet hogy még azoknak sem akik a rockra szavaztak Én pl szeretem az ilyesmi instrumentális zenéket.Ez egy kicsit olyan relax szám.Tudom, hosszú.De a második felében beszáll a torzított gityó és fokozza az érzelmeket a végére már teljesen hatalmas, és akkora szóló van benne hogy ahányszor meghallom ráz a hideg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 nekem kajak bejön de akkor álljon itt a másik oldalról is egy nyugisabb http://www.youtube.com/watch?v=v4TB4JY9BUA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Aki szereti az ilyesfajta Friedman féle zenét, az tudja is értékelni a zenét. Én szeretem az instrumentális zenéket, nem baj ha hosszú, úgy ér valamit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Jaja jók is az instrumentális zenék ^^ Nekem bejön mind a kettő amit linkeltetek. Akkor most én is: Anathema - Fragile Dreams http://www.youtube.com/watch?v=tZZrp0Wlkgg Olyan szép =( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Igen egy instrumentális nóta nem úgy épül fel mint egy énekes szám, van idő a kibontakozásra éneknél ez annyira nem jellemző, sztem uncsi lenne. áh, asbi örülök hogy tudtam mutatni vmit ami neked is tetszik Ilyenkor mondják azt hogy nincs értelme a topiknak sztem ez így király, hogy a "két oldal" mutogat egymásnak ilyen kis ízelítőket, és mindenki gazdagodik zeneileg. Meghallgattam a Communication c. számot.Hát így éjfél fele nem kapcsolok túl gyorsan, ezért vártam az electro elemeket, de nem jöttek aztán vettem a fáradtságot és elolvastam a címet, és akkor esett le, hogy ez vmi olyasmi albumról van amin klasszikus trance számok vannak szimfónikus zenekar által eljátszva.Ha jól tévedek... amúgy nyugis, fülbemászó szám, meg akartam hallgatni az eredetit csak nincs már erőm keresgélni, így a Tiestó féle mix-szel kellett beérnem.Abban tetszenek a dallamok, csak engem még mindig az a "düb düb" zavar.Bár ezt nem nyugis verziónak szánták gondolom, én meg most arra vagyok beállva, lehet az a gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ha nyugisra vágysz ilyen későn, akkor végszóra a mai napra megajándékozlak egy szép Pink Floyd számmal: Pink Floyd - Marooned http://www.youtube.com/watch?v=5OMFiqNA6Ag&feature=related (nem azért mondom, de itt nem lesz düb-düb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Elözetes engedelmetekkel: http://www.youtube.com/watch?v=5kV3yK6hK6I Lyrics hozzá: http://www.metrolyrics.com/afraid-to-shoot-strangers-lyrics-iron-maiden.html Nem akarok belefolyni hogy miröl szól a dal,de remélem Obama megoldja ---bocs ez off,kösz a warnt --- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 nah, hát tegnap már nem hallgattam meg a számokat, de most igen.Tényleg nyugis, tetszett mindkét szám, bár a Maidentől már ismertem ezt Én is akartam lazítós számokat írni, de amikor folytatom mindig más hangulatban vagyok és átmegy zúzdába nah, majd egyszer teljesen ráhangolódok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 egyertelmu. a szamok huen tukrozik a valosagot. sziklaforevör számok alapján nem lehet eldönteni, hogy melyik jobb...ha a jutub statisztikáit néznénk (márpedig ott jóval több szavazó van, mint itt), akkor a világ legjobb előadója Avril Lavigne lenne a Girlfriend c. számmal, ami finoman szólva is egy vicc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddaazz Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Elözetes engedelmetekkel: http://www.youtube.com/watch?v=5kV3yK6hK6I Lyrics hozzá: http://www.metrolyrics.com/afraid-to-shoot-strangers-lyrics-iron-maiden.html Nem akarok belefolyni hogy miröl szól a dal,de remélem Obama megoldja ---bocs ez off,kösz a warnt --- Ez nagyon jó szám ! Nagyon jó benne a szóló rész is , első szóló amit megtanultam életemben , és most is szoktam játszani . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Igen! Ez a szám talán lehetne ellenpélda hogy milyen is a rockzene.Nemcsak zúzásból áll a világ,nagyon is kellenek ilyen hangvételű számok is. Örülök hogy tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 jóóóhogy DISCO!!!!!!!!!!! a legtutibb SEMMI MÁS !!!!!!! csak a DISCO !!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ezt vhogy normálisan is megfogalmazhattad volna, na de mit is várjunk... Mondjuk volt indok is, ahogy az tisztán kivehető a hsz-ből. Egyedül 3 dolog nem tiszta, miért jóhogy, miért a legtutibb és miért a disco. Ja, nekem mondták már, hogy a disco-ban a Scooter olyan, mint a rap-ben 50 Cent, vagy rosszul hallottam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 ha már rock : http://www.youtube.com/watch?v=m_mMzOQpe0I&feature=related nyami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Láttam szkútört pózolni egy Flying V vel, az egyik klippjében csak nemtom minek az neki Bár annyi szóljon a csapata mellett, hogy szintizni tudnak.Mármint látszólag...azt nemtom mennyire takarja a valóságot. Az a 600 felkiáltójeles dolog ismét fellelhető erről már nem mondok semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 jóóóhogy DISCO!!!!!!!!!!! a legtutibb SEMMI MÁS !!!!!!! csak a DISCO !!!!! Jóóóhogy okos vagy!!!!! a legnagyobb!!!csak az IQ!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szdaniel94 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Ez kérdés???? Szóljon a rock!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Nem értem meg az olyanokat, mint az utolsó hozzászóló, sokaknak az a baj, hogy vissza kellene olvasni 20-30 vagy akárhány oldalt, de itt az elmúlt 1-2 oldalon jó párszor kértük, hogy indokoljanak, akik hozzászólnak a témában, de úgy látszik rövid a befogadóképességük, olyanok, mint az aranyhal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Akkor oldjuk fel őket, mint királyvíz az aranyhalat.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 [blink]ROCK[/blink] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Nemigaz nem tud visszaolvasni 2 hsz-t? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[P]laci Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Rock vagy/és metál alapból veri a "mosógép frekvencia" zenét. Erről hajlandó vagyok éveken keresztül is vitatkozni, úgyis igazam van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts