Panki51 Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Értem, én bocs, hogy magamra vettem Am ezér tisztelem én is Asbit, me képes racionálisan gondolkodni ilyen helyzetekbe, én meg egyből elvesztem a fejem, bár nem mindig, itt még én se anyáztam, meg semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Ha lehetne egy kérésem azok, akik ismerik a Pink Floyd-ot esetleg a billentyűsét, akkor szánjanak pár percet az emlékére, ugyanis tegnap 65 évesen elhúnyt :S Aki nem ismeri, annak sem késő, nem veszít vele semmit, hogyha meghallgatja néhány számát a Pink Floyd-ban, sőt még nyer is és azt hiszem ennyit megérdemel a világ egyik legnagyobb zenész alakja. http://www.youtube.com/watch?v=5wa1glyZYXs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Nyugodjék békében! Pink Floyd-nak van pár száma amit ismerek, azt is apa mutatta! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 én egyiket se kedvelem túlzottan... az elektronika közelebb áll hozzám de más műfajban. mindkét műfajból vannak jó számok.. aki ezt nem fogadja el az beszűkült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Beszűkültnek épp nem mondható, mi van akkor, hogyha pont az másik stíluson kívül még vagy 10-et szeret? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Szerintem itt az elfogadáson van a hangsúly. Nem kell ahhoz szeretni az adott műfajt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 A disco egy új műfaj, ha nem vettétek volna észre, kb 200 évenként születik új műfaj és általában veszi át a legnagyobb műfajt. Ahogy a rock felváltottta azokat a régi lassú (keringők [esetleg régebbről mozart és társai]), úgy fogja felváltani a disco a rockot. Vagy nagy utat tör a dnb (vagy az elektronikus változata ami rock+disco [pl prodigy]) Hogy miért? Mert az ember a változatosságok miatt (is) él, kergeti álmait. Nem azt mondom hogy eltűnik a rock, csak háttérbe szorul. Úgyanúgy ma is vannak akik több száz éves zenéket hallgatnak. Majd a disco-t is felváltja valami, de még az odébb van Persze az is lehetséges hogy marad a rock és disco. DE MINEK EZEN VITATKOZNI ?!?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 A rock sem túl régi, kb fél évszázada van rock n roll, és azóta folyamatosan újult, és szerteágazott.Mára már egy csomó alműfaj tartozik hozzá. Azt nem hiszem hogy a disco felváltaná a rockot egyáltalán mit értesz felváltás alatt? A műfajok nem tűnnek el csak újulnak, egybeolvadnak másik műfajokkal, és így születnek újak.De attól még mindig fel lehet fedezni ezekben a műfajokban a jellemzőket, amik arra a műfajra utalnak amiből lett. A Mozart féle zenék sem tűntek el, csak (gondolom én) te nem hallgatsz komolyzenét.Pedig komolyzene még mindig van, sőt Mozartot is szoktak játszani a zenekarok, ebben biztos vagyok. A népzenék sem tűntek el, ott vannak pl a folkmetalban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Ahogy mondod b4m Másrészt ez hülyeség, hogy a rock-ot felváltja a disco... Talán majd soha, ha megnézed, akkor már volt egy ún diszkó korszak és a rock nem tünt el, sőt egyre erősebb. Más kérdés, hogy azóta sok más stílus is teremtődött, amiket nem minden esetben lehet nagy eresztésnek nevezni, persze többek között idesorolható a disco-metal vagy mi a Rammstein-nél vagy az idétlen nu-metal bandák, vagy akár a pop-os punk-ok. De mint már azt olyan sokan megírták, a Rock örök és halhatatlan... Ez van. A Rock Richard Wright nevében is tovább él! Shine On Rick!!!! Ja, és hajrá Fc Bayern München Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 No comment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Ez például egy felesleges HSZ volt. ha No comment, akkor miért írsz kommentet? Annyit még hozzáfűznék, hogy a rock nem szorult a háttérbe, vannak akik hallgatják vannak akik nem.Ha arra gondolsz, hogy melyik a divat, akkor kérlekszépen a disco is már rég a háttérbe van szorítva az imó által De már azelőtt is Mo-n háttérbe volt még szorítva a rap által. De nincs itt semmiféle háttérbeszorítás, szerintem a rap, rock, disco műfajt hallgatók kb ugyanolyan arányban vannak elosztva.És akkor még ott van a többi műfaj is... nem is kevés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Na mindegy ez csak feltevés volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Sztem amire te célozni akartál, az a divathullám dolog. De ezt b4m fentebb bővebben kifejtette, egyet is értek vele. Amúgy tudtommal, a disco a 80-as évek körül volt divat, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Ha azt nézzük, akkor a rock-ot nem is igazán tudták elnyomni, olyan mintha 2 sík lenne egymással párhuzamosan, az egyiken a rock megy, mióta megszületett, a másik pedig ingadozik, mikor milyen új stílusok jönnek be, amik csak egymást zavarják, eltüntetik, stb... de nincs olyan stílus, ami kicsit is veszélyeztetné a rock jövőjét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Pontosan így van, ahogy mondod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Ja, végülis a Rock vs XY topikok a legnézettebbek mert én láttam egy olyat is hogy rap vs techno, de az nem igen tart 46 oldalnál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Egyértelmű hogy rock.. de a disco számokat se utálom "annyira" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Na majdnem írtam valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay.the.gk Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Hát szerintem írtál is valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Egyértelmüen Rock disco ról ne is beszéljünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Ismét egy értelmes hozzászólás!Köszönjük Emese! Esetleg leírhatnád, hogy miért vagy valami... (,,Metttált birrod?") :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Techno tryed to defile the metal, but techno was proven wrong-Tenacious D The Metal ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 A Tenacious D az nagyon sirály Egyébként érdemes megnézni a Végzet pengetője c. filmet, nagyon ott van Elején életre kel a poszteren Dio, akkora nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Ja és a zenék is királyak benne (az egyik legjobb a Master Exploder) Jack Black egy állat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Ja Talán lesz folytatása, de aminek biztos, az a Rock Suli, na az még egy király film, meg kéne nézzem már végre újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Én inkább a metált szeretem. Semmi bajom a discoval, de nem tudom hallgatni. Valahogy nem tudom élvezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Tehát akkor az a bajod a disco-val, hogy nem tudod hallgatni és nem tudod élvezni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 de az kinek baj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
barcaloki Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 diszkó diszkó yoo yooo----Scrapy Coco ZOHAN amúgy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Tessék? Én most ebből egy szót sem értettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts