b4m Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Srácok néha már kezdem úgy érezni hogy túl gonoszak vagyunk Nézzetek a szavazatokra, az már nyilvánvaló hogy hányan szeretik és melyik stílust, na meg hogy kik vannak többen. Bebizonyítani úgy sem fogjuk a discosoknak hogy a rock mennyivel inkább zene, és ők sem nekünk hogy ez fordítva van.Viszont néhol már kezdett eldurvulni a helyzet, úgyhogy kicsit sztem álljunk le Ez a fórum egy jó hely, jó társasággal, nem érdemes összeveszni.Szedjük a ráncokat vigyorba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 igen, én már csak vigyorgok az ilyen naív próbálkozáson :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 FeERinek lényegében igaza van...de talán kicsit erős idekeverni az igénytelen zenét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thompson Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Rock for ever!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krizis82 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 ...Amig a föld kerek, mindig lesznek rockerek... Hello mindenkinek. Készült már ebben a témában sok felmérés, Európa népessége milyen stilusú zenét halgat, százalékokra szétosztva, a megkérdezettek életkora, szociális helyzete, iskolázottsága, családi állapot, stb, szóval komolyan vették a dolgot, részletes felmérés volt.... tehát akit tényleg érdekel nézzen utána (engem nem lepett meg a végeredmény). Nekem nincs semmi bajom az úgynevezett Disco-''zenével'', csak sajnos a szervezetem nembirja, igyhát marad a többi: Rock,Blues,Reggie, bármi amit igazi, élö emberek játszanak, hát ez a Zene.... Mindenkinek szive-joga azt halgatni amit szeret, Ave Demokrácia... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 aggy egy linket és utánanézek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocsik Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 ------ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 (edited) Persze egyértelmű h a rockerek bekaphatják a ****omat. DISCO FOREVER!!! Módosította Július 30, 2007 PxE Kerüld a trágár szavakat és az esetleg másokat sértő kifejezéseket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Ez nagyon szép megnyilvánulás volt goKussj4 Így tovább, hátha viszed még vmire. És még engem fenyegetnek bannolással, mert érveket soroltam a rock mellett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Ó igen, ahogy megjósoltam mindig jön vmi IQ bajnok ...vagy azt a másik rock vs topikban írtam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Tök mind1, mert uaz a helyzet... Össze kéne vonni a két topic-ot, hogy kevesebbet kelljen jártassák a szájukat, bár nem valami megeröltető dolog, összehozni azt az egy-két mondatos ócsárolást, amit leírnak olykor-olykor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 A ROCK örök és elpusztíthatatlan!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocsik Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 ---- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1re Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Az a poén, hogy anno középiskolában jókat vitatkoztunk erről egy sör mellett, és a vége az lett hogy együtt szörpöztünk be de mint atom. Én Rock párti vagyok, mert úgy gondolom hogy nagyságrendekkel több zenei és zenészi teljesitmény szorult ebbe a területbe mint a ma népszerű zenék bármelyikébe. Talán a Jazz múlja egyedül felül ezen a téren. A diungvisung alkotásokat sem lehet egy kategóriába belerakni. Ott is vannak szép darabok, de az egész szám nem ér fel többnyire egy-egy szebb riffel. Szóval néha az ember elbulizgat azokra is, de azért akinek ez kielégiti a zenei igényeit, azt én sajnálom, már meg ne haragudjon senki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 nah tessék f1re képes volt értelmesen megfogalmazni a lényeget, és nem fikázza a másikat mint egyesek... egyébként tény h. kevés stílus van ami - a rockhoz hasonlóan - ennyi zenei elemet tartalmaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pocsik Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 --- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Nekem nincsen semmi bajom a discosokkal... csak ezzekkel az idióta példányokkal, akik beugatnak a rockereknek, aztán meg csodálkoznak, ha jól szájbacsapja őket valamelyikünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 nekem is csak az ilyen idiótákkal van gondom... am nem érdekelnek, el tudok velük is beszélgetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosza Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 most nem mindegy hogy disco vagy rock valaki az egyiket szereti valaki a másikat és special a house-t amugy én ismerek olyan helyet ahol békében meg vannak a rocekrek és a discosok szoval nincs itt olyan nagy vita:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Bebizonyítom neked, hogy nem mindegy, rock vagy disco. Tehát te hallgatnál rock-ot? Felváltanád a house-t rock-ra? Mert én biztos nem váltanék a rock-ról house-ra és disco-ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimbo1 Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 " A rock örök...!!!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiakiáj Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 a diszkósok zenéje abból áll hogy valami kockalaci leül egy gép elé (vmi dj vagy mi) és 5 perc alatt csinál egy tuctuc hüjeséget...míg a rockzenészek több 10 éveket játszanak a hangszerükön és így szereznek világhírt... teljesen más a 2 dolog a diszkó sztem nem zene, semmi közük hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 dimebag avataros barátunk leirta a lényeget ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 De sajna úgyis fog jönni egy diszkós azt hajtogatva, hogy ők is éveket dolgoznak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel_F Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Hello nép^^kezdeném azzal amit hallgatok: techno, hardtechno lényegében. Itt sokan nem tartják zenének a disco-zenét, nem igazán értem a hátterét az elméletnek, de csak azzal érvelni, h nem játszák benne a zenét, hanem "tekergetik", hát ez satnya indok szerintem...igen valószínüleg évekig is eldolgoznak mire befutnak, az tény. Ez alól vannak kivételek, de nem csak discosok között azt hiszem. Nade nekem spec semmi bajom nincs Veletek, legjobban egy rocker osztálytársammal tudunk ellenni bármennyire hihetetlen, de még egy bnőm se volt discos, mind valamilyen rock érdekeltségben mozogtak. Vicces nem?^^ Ám annyit még, hogy én személy szerint élvezni a rock zenét mindenféle koncerteken nem tudom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Szerintem te vagy azelső rendesen érvelő a diszkósok közül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 a diszkósok zenéje abból áll hogy valami kockalaci leül egy gép elé (vmi dj vagy mi) és 5 perc alatt csinál egy tuctuc hüjeséget...míg a rockzenészek több 10 éveket játszanak a hangszerükön és így szereznek világhírt... teljesen más a 2 dolog a diszkó sztem nem zene, semmi közük hozzá... ahahah akkor te még nem láttál dj-t :DD Axel_F, amúgy diszkós csajokkal nem is érdemes kezdeni, mert elég gáz az összes. a "másik oldalon" normálisabb csajok vannak ez tény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 az tényleg igaz hogy diszkóhoz nem kell sok zenei tudás, kitalál a dídzsé vmi ritmust, azt megvariálja és kész a szám, míg a rockzenészeknek, mint a nevükben is látszik, érteniük kell a zenéhez, és több évet tanulni, gyakorolni, mire valamit tudnak alkotni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 no, hát akkor rakj össze gyorsan egy diszkó számot nekem, de színvonalasat ám. úgyis csak 5 perc. megvárlak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Vagy nyomd meg azt a gombot a számitógépen,úgyis egy gombnyomásra kész a zene. Na megnézném azt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts