hetiger Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Disco A rock zenébe meg macskanyávogás van, amit az állítólag tahatséges emberek "énekelnek". Végülis mindegy, mert az egyik nem létezne a másik nélkül, és fordítva is. Mindenkinek más az ízlése, valakinek a disco, és valakinek a rock tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Heiteger... egyik nem létezne a másik nélkül??? Nézzük csak disco valóban nem... De a rocknak sohasem volt szüksége 1-tagú zenekarra meg tehetségtelen emberekre. Ha nem lenne disco mindenki zenét ismétlem zenét halgatna.... Méghogy Rock nem létezne disco nélkül ROFLOL Írnak itt már olyanokat (Komolyan jobb lenne visszamenni az időbe amikor még nem volt vita mindenki boldogan élt....Nemvoltak politikusok stb .. ) 1ébként meg az állításod márcsak azért sem igaz mert a rock jóval a disco előtt tört ki.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 haha ha nem vagytok valamiben biztosak akkor ne írjatok pls mert nem fogom tudni abbahagyni a röhögést... köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 MKA: Először is próbáld meg helyesen leírni a nevemet. És lehet hogy hülyeség volt, amit írtam, de én azért sem szeretem a rock-ot, mert akiket ismerek, és "állítólag rokkerek" azok bunkók. Meg a kinézetük sem olyan rokker(az egyik haverom rap-et meg rock-ot hallgat, gitárt akar venni, és rokkernak vallja magát. De mégis rap szöveget ír, meg rapper ruhába meg cipőbe stb. jár. Csak ennyi, a többiről nem is beszélek.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 nézzétek meg nyúl géza jellemzését magáról... na ki is a bunkó? : http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=915559 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Disco A rock zenébe meg macskanyávogás van, amit az állítólag tahatséges emberek "énekelnek". Végülis mindegy, mert az egyik nem létezne a másik nélkül, és fordítva is. Mindenkinek más az ízlése, valakinek a disco, és valakinek a rock tetszik. Miért, szerinted jobb az, hogy valami borzasztó hamis női énekhang énekel végig, mint ami sok.sok dj számában van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Hetiger! Mit ne mondjak, elég balf@sz haverod van. Sztem ős sem tudja mi a rock... Aki már rocker-nek hívja magát, azzal már sztem baj van. Én nem tartom magam rockernek, pedig rock zenét hallgatok többnyire és érdekes módon, sztem többet tudok a rock-ról, mint az, aki rockernek hiszi magát, közben Linkin Park-os és SlipKnot-os pólóban járkál, + szereti a rap-et. Ez elég gáz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 "macskanyávogás"......ennyi hülye embert...rap vs rock témát olvastad?! de legalább ezt átfutottad?!?! van róla fogalmad, hogy miről beszélsz egyáltalán?! ilyen hülyeségekre már rengetegszer válaszoltam és sok-sok példát is raktam be...legalább néhányat nézz meg és gondold végig mit írtál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Csupán csak az Rocker aki rock zenét játszik.... Én azt játszok mégsem vagyok egy tapló paraszt... Csak nem bírom ha olyat szidtok amiről fogalmatok sincs. A ROCK ÖRÖK ÉS ELPUSZTÍTHATATLAN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Nem azt mondtam, hogy minden rokker bunkó, csak akiket én ismerek, és rokkereknek vallják magukat, vagy csak azt hallgatnak, ők 80%-a bunkó(akiket ismerek). Bocs, ha úgy értettétek, hogy Ti is azok vagytok, csak ahogy én ismerem őket úgy vettem észre, hogy a rokkerek bunkók. Még1X bocs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 szerintem csak veled bunkók mert te is úgy állsz hozzájuk... vagy egyéb okok miatt . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Nem csak velem bunkók, és nem szóltam hozzájuk, meg semmi rosszat nem csináltam, mégis bunkók velem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 De biztos nem azóta bunkók, amióta rock-ot hallgatnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 na jah...de lehet, hogy egy primitív divat áldozátai lettek...talán punkok..fujj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 azért a pankok között is vannak normális arcok. szerintem ezek a bunkók már ezzel a természettel születtek, nem tehettek róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 igen, de ezt már párszor elmondtuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 "Végülis mindegy, mert az egyik nem létezne a másik nélkül, és fordítva is" háháááááá milyen jó már a rockereknek hogy az 50-es 60-as években már volt disco zene mert hát anélkül nem létezne, ugye? :D Najó... nem gonoszkodom, végülis elismerted hogy hülyeséget írtál csak ezt nem bírtam kihagyni bocsi... Hmm... macskanyávogás?Azthiszem ez a macskanyávogás mégiscsak jobb mint az a gépesített női hang.Olyan filing van az olyan számokban mintha C3-PO csaja énekelne XD Tegnap haver mutatott vmi technot amit a haverja küldött neki... hát vmi eszméletlenül izgalmas volt... dücc dücc dücc dücc dücc dücc és akkor 1:54 nél dücc dücc dücc csiring...dücc dücc .. Tudjátok hogy vmi változatosság is legyen benne De szó szerint csak eza számítógépes dob ment végig, amit mellesleg sokan úgy hívnak hogy basszus Az iskolákban be kéne vezetni a hangszerismeret órát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Valahogy ismerős érzés... amikor buszon metalt hallgatnék de a busz végén(!) lévő kölyök tucca túlüvöltötte a discmanemet. 2 perc tücc, 1 mp szünet és megint 2 perc tücc... mi a jó abban a monotonitásban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 azt mondom h. a rock jobb....de legalábbis mindenképp zeneibb. nálam legalábbis az minősül zenének amit igazi hangszerekkel játszanak és van benne szöveg és dallam...nos ezeket figyelembe véve a rock mindenben üti a techno-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 20, 2007 Share Posted Július 20, 2007 Lényegébe van a zene és van a techno és társai... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 És mi van azokkal, amik tüc-tücre épülnek, de van bennük zeneiség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 a tüctüc meg a zene az 2 tök külön kategória, és nem férnek meg 1más mellett, szóval a 2 együtt az elég sz*r.....maradjunk a CSAK zenénél azt mondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Hát igen a busz De ott nem csak a technosok, discosok, hanem rockerek, meg rapperek is vannak akik vmilyen okból kifolyólag azt akarják hogy a többi ember a buszon is hallja azt amit hallgat.Nevetséges... nem értem minek max hangerőn hallgatni.Az én mp-men 31 a max hangerő, az utcán 16-oson, a buszon 18ason hallgatom(mert ott sok a zaj), de marhára tudok örülni neki amikor jön vmi nagyfiú és bömbölteti a slipknot gagyi daráját, úgy hogy elnyomja azt amit én hallgatok. És akkor nem elég hogy nyomornegyed van a buszon, de még meleg is, és akkor még hallgassak slipknotot ... keróval fogok suliba járni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 AMikor tüc-tüc alapra van vmi zeneiség téve, azt sztem korcsnak nevezik. Ne csak zeneiség legyen, hanem konkrétan zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Ok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 fordítsuk meg és egy kérdés: KO? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 Gyerekek ti itt nagyon ownoltok Ez tettszik^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 a tüctüc meg a zene az 2 tök külön kategória, és nem férnek meg 1más mellett, szóval a 2 együtt az elég sz*r.....maradjunk a CSAK zenénél azt mondom én szeretem a tüc tüc tüctüc zenét alias dnb de a disco az nem az én műfajom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 nincs olyan h. tüctüc zene, csak tüctüc mivel a tüctüc nem zene ez így leírva rohadt viccesen néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 szerintem a diszkó tüctüc annak az eredménye h a kormányok világszinten elkezdték az emberiség bututását és ilyennel szennyezik a fiatalság agyát hogyha leépültek akkor korlátlanul uralkodjakank rajtuk najó ez nem tuti rock !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts