Psychooo Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Nem értem ezeket a topicokat ohgy miért kell a másik által kedvelt zenét ócsárólni. Igaz h én is tetme egy kis megjegyzést [diszk(n)ó zene], de azt se teljesen komolyan. Én meghallgatok a rokcon kivül mást is. Régi diszkózenéket, dnb-t, régi rap számokat. Bár iga zh eléggé ritkán...heti 1szer max ha hallgatok vmi mást rockon, metálon meg punkon kivül. Na mind1, több hszem itt nem nagyon lesz, max ha megint látok vmi igazán "jó" kommentot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Aki még nem szavazott, szavazzon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 nem látom bigyusz asszem a rock kedvelők nyertek, ami sztem már a szavazás megkezdése előtt is egyértelmű volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Az a baj, hogy vannak nhányan, akik úgy gondolják, hogy nekünk csat a tüctüc jár a fejünkben.. Pedig a hazai klubzenészek közül a kettő, aki talán legjobban érti a stílust, az egyik jazz zenész, a másik 'hegedűművésznek tanul' a zeneakadémián. Egyszer a jazzest megkérdezték, miért nem csinál egy jazzes diszkót, azt válaszolta, hogy nem fog, mert mind a kettőnek megvan a maga varázsa.. És szerintem ez a mondat tökéletes arra, hogy befejezzük ezt az értelmetlen vitát, ami már-már fikázássá fajult a néhány érveket is tartalmazó hozzászólás után (köszönet horty911-nek és a többieknek értük!) Úgyhogy mostantól én vagyok a technorocker, akár tetszik, akár nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 az a technorocker kicsit furán hangzik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Jaja, szerintem is, egy lengyel kolléga csinált ilyen névvel számot, különlegessége, hogy igazából se rock, se techno. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Köszönöm a megtisztelést Atmex-nak... Én nem fikáztam amásikat, hanem a rock mellé sőoroltam érveket, a kettő nem ugyan az. Van olyan, aki lehányja az általa utált (vagyis nem ismert stílust), de megmagyarázni nem tudja, hogy miért, én nem ez vagyok sztem, de ha tévedek, akkor legyél boldog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 "én nem ez vagyok sztem, de ha tévedek, akkor legyél boldog." Hé, én pont azt mondtam, hogy te érveket is felhoztál! Az érveket tartalmazó hozzászólásokért mondtam köszönetet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Nekem egy (szerintem) hülye kérdésem lenne, mégis valahogy elgondolkoztat, és megkérnélek Atmex válaszoljál nekem mert te azért benne vagy a témában. Miért van az hogy egy ilyen nagyon nyomifejű meg gyárilag hülye kinézetű csákó ha diszkós lesz, olyan csajokkal jár, amit kb. a playboyban látunk, aki meg jóképű, és rocker lett, annak sokkal nehezebb lányügyileg a dolog mert a lányok nem akarják? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Hali Neszton! Nem tudom, de nekem minden esetre a rocker lányok jönnek be (na nem a nem divat fajta term.) : ) De szerintem egyébként ez pont fordítva van.. egyik lány osztálytársam múltkor pl. ilyen sms-t írt: "..hát igen, jön a nyár, izmos rockersrácok, oh..". Viszont ha mégis szeretik a dídzséket a lányok, akkor szerintem az csak azért lehet, mert a dizsikbe főleg kiscsajok járnak (még ha felnőttek is), akik még nem tudják eldönteni, milyen értekek kellenek nekik valójában. Ők azok a (tipikus) plázacicák, akik a barátnőikkel együtt elmennek egy klubba csak azért, hogy pár fiú nyomuljon rájuk, akiket aztán lerázhatnak. Természetes, hogy felnéznek a DJ-re, hisz csak ő emelkedhet ki a sok nyálcsorgató közül. De ha esetleg (nem diszkóban) összefutnának "életük párjával", nem tudnák, mihez kedjenek... Akinek ilyen lány kell, az tőlem nyugodtan lehet dídzsé meg a falu bikája Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 mondjuk a rocker meg a diszkós srác alatt azokat értjük akik tényleg be vannak öltözve a "stílusuknak megfelelően" ? tehát a rocker fekete cuccokban, acélbetétesben; a diszkós meg divatos rózsaszín pólóban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 A diszkós srácok ált. csiricsáré felsőkben járnak, sokszor ezüstláncokkal meg szegecsekkel. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 nem attól rocker valaki, hogy fekete cuccokban és/vagy acélbetkós bakancsban jár.....én hozzászoktam a fekete cuccokhoz...de az acélbetétes bakancs... :D ......pláne így nyáron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Természetesen én sem az a tipikus öltözködésre gondoltam... Sok rocker másban is nyomul a fekete mellett (én mondjuk a sötétkéket preferálom a fekete mellett) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Annyit még hozzáfűznék hogy az előtt aki keverőpulttal zenét csinál előre felvett dallamok nélkül, az előtt én is megemelem a kalapom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zick Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Rock 4 ever vazze az összes többi stilust is kedvelem kivéve a disco-t én meghallgatok söt szeretem is a RAP-et a JAZZ-t stb... de ez a tuc tuc.. fél órájig aztán ritmus váltás aztán megin félórájig ugyanaz hát........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Minden dicséretem annak aki teljesíti b4m kérését! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj mütös 1717 Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Én igazából sosem értettem, hogy mért öltöznek a rockerek feketébe. Én is a rockot szeretem(a nevem ne tévesszen meg senkit) ,de mégsem járok feketében meg acélbetkóban, hanem oylat veszek fel, ami tetszik akár még rózsaszín pólot is. Szóval nálam az öltözködés és a zene nem nagyon függ össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Hát én nem járok mindig feketében, de előfordul... azt kérdezik sokan hogy gyászolunk? Talán annyira nem is hülyeség, pl én a mai világot már gyászolom Az ember tönkre tette a saját otthonát, szóval van mit gyászolni. Szeretem a fekete színt, nincs köze a zenéhez, láttam én discosokat is feketében.Nem talpig A talpig feketét nem szeretem.Meg a bandás pólók sem jönnek be mert abban olyan tipikus rockernek néznek és akkor azt gondolják hogy egy bunkó paraszt vagyok, mert ugye így terjeszti a sok iq bajnok hogy aki rocker az büdös, hülye, és beszól mindenkinek.Elég hülyén jött ki a mondat, nem azt akartam mondani hogy aki bandás pólót hord az paraszt Mondjuk nem érdekel hogy mit mondanak mások a ruhámról.Pl amikor nem volt ilyen rohadt meleg, hanem kicsit hűvösebb volt felvettem egy sapkát ami ...hát "téli sapka" de nem olyan vészes, anyám azt mondta hogy nehogymár így menjek az utcára, ki fognak röhögni Nem zavart, sztem jól állt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 Én igazából sosem értettem, hogy mért öltöznek a rockerek feketébe. Én is a rockot szeretem(a nevem ne tévesszen meg senkit) ,de mégsem járok feketében meg acélbetkóban, hanem oylat veszek fel, ami tetszik akár még rózsaszín pólot is. Szóval nálam az öltözködés és a zene nem nagyon függ össze. azért mer teccik nekik a szin, én rockot hallgatok de nem járok full feketébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 én meg embernek vallom magam... hallottatok erről az új divatirányzatról? (nem fikának szántam senkinek... mielőtt félreértené valami jógyerek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Egyszer voltam pirosban és fehérben. Utána kérdezték, hogy beteg vagyok-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 az amúgy sem rossz összeállítás ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Hát ja. De én nem arra gondoltam amire te Egyszer vettem fel piros pólót. Akkor csak néztek. Kb. 1 hónap múlva egy fehéret. Na utána kérdezték, hogy beteg vagyok-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyokos Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 egyértelműen techno na jó rockot is szoktam hallgatni... techno remixben :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Várj akkor kikérdezlek Szerinted ki csinálta az Éjjel Érkezemet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 :D:D:D de aljas , neszton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horty911 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 És a Comfortably Numb-ot vagy a Honfoglalást? Ez az a pont, amikor megáll a tudomány, mindenki el van szállva, hogy ismerem ezt a számot, persze, hát Dj ... vagy Kozmix az előadója, miközben kis taknyos senkik voltak ezek a "sztárok", amikor az általuk feldolgozott dalok megszülettek vagy már több évtizede éltek. Pont egyik Megadeth interjúban olvastam a következőt, amit "Mega" Dave Mustaine nyilatkozott: bármilyen zenét csak akkor szabad feldolgozni, ha bele tudod vinni a saját érzéseidet, stílusodat, tehát tudsz hozzáadni vmi pluszt. Ő ezt értette az egyik saját számára: A Toute Le Monde, amit az új lemezre felújítva (nem remix, újra felvett) feltette és tényleg jó lett, mert még saját magán is tudott javítani. És ha vki fel akar dolgozni egy nagyhírű, sikeres számot, akkor ahhoz csak alázattal és tisztelettel szabad nyúlni, abban a gondolatban, hogy nem elrontani fogja, hanem saját világába átültetve jeleníti meg. Vannak olyanok is, akik egy számot, esetleg egy albumot aljátszanak és megpróbálnak a teljes azonosságra törekedni, ezzel is mutatva a tehetségüket és hozzáértésüket a zenéhez. De az olyanoknak nehéz feldolgozni is bármit, akiknek nincs is meg az a saját zenei világ, az amitől a többi előadótól, együttestől különbözne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Ez bizony úgy igaz, ahogy mondod, horty911. Vegyük például a szegény éjjel érkezemet: az egy nagyon jó ballada, talán valami melankólia is volt benne. Erre jött valami dj és valami borzasztó bulizós számmá írta át, nem vette figyelembe azt a tényt, hogy ez a szám nem ezt érdemli. Na ilyenekre mondom azt, hogy Igazságot a Zenének! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil666 Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Csakis Rock! azt nem értem hogy mi a jó a diszkóban az a nagy büszkeségük hogy valami csaj rá "nyekereg" a "zenéjükre"?! meg a rock hoz tehetséges emberek is kellenek nem pedig a legdrágább zeneszerkeztő program... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts