Mortuus Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 b4m:Én nem így látom.Hiszen a Load/Reload albumoknál is tudták hogy nem kell majd az embereknek...mikor levágatták a hajukat,akkor is tudták hogy közfelháborodást fog kelteni a dolog... de nem foglalkoztak vele. De ez már erőteljesen off volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Egyik stílussal sincs bajom.Elektronikus zenében is lehet jót és maradandót alkotni (Pl.:Tiesto régebben Jean-Michel Jarre,Harold Faltermeyer,Giorgio Moroder). Ha olyan kedvem van akkor szoktam Discot (Drum n Basst) is hallgatni bár ez ritka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 ÉN nem érzem eröltetettnek az új Metallica lemezt, az előző sem volt az, mert ahhoz nem kellett sok erő, hogy rádobálják a lemezre, ami eszükbe jutott Más előadónál volt már olyan érzésem amikor kijött az új albumuk, hogy ez valamiért nem az igazi, és akárhányszor hallgatom, ugyanazt érzem, de ez nincs meg a Metallica új lemezénél, talán az Unforgiven 3-nál, de ott csak a cím miatt talán, amikor elkezdődik a szám a zongorával, az kicsit nagyon szokatlan , de aztán sztem kerekedik belőle egy hallgatható, jó szám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 Akkor csak én nem bírom megszeretni az új albumot? A St. Angert viszont én a Metallica legaljának érzem... Mintha elkaptak volna egy kis numetal hatást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 egyértelműen rock és nem a duc-duc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddaazz Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 (edited) http://www.therockradio.com/ , ebbe ajánlom hogy hallgassatok bele, és látni fogjátok hogy milyenek az igazi rock zenék! Módosította November 1, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 http://www.pirateclub.hu/index.php?act=boardrules ajánlom olvass bele és látni fogod mik vonatkoznak a direkt linkekre.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NSZ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 A zenét alapvetően hangszerekkel csinálják, tehát a rapp, vagy tucc-tucc ringbe sem szállhat a rock ellen mivel semmi közük a zenéhez.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ezt már páran elmondták...személyes véleményeket és persze indokot várunk...az nem indok, hogy a rap meg a tuc-tuc nem zene OFF: kerek 2000. hsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 http://www.pirateclub.hu/index.php?act=boardrules ajánlom olvass bele és látni fogod mik vonatkoznak a direkt linkekre.. nem akarok megsérteni asbi, de ugyanazt a hibát követted el, mint ő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Nes-Thor: Asbi jól csinálta ugyanis a pirateclub.hu -ra mutató linkekeket nem kell code tag közé tenni (nem véletlen....) egyértelműen rock és nem a duc-duc Ez az amit nem tudok megérteni. Vannak az elektronikus zenén belül ami egyáltalán semmi köze a "duc-duc" -hoz.Ahogy más is írta vannak olyan zenék amiben rengeteg az érzelem és libabőrös leszel tőle.Ne most ha az tucc-tucc lenne akkor kétlem ,hogy ez megtörténne. Az,hogy valaki odáig jut el,hogy a magyar disco zenét hozza fel példának azt sajnálom mert az tényleg csak tucc-tucc....Sajna itthon ez van főként persze akad kivétel is szerencsére.Rock-ban is van szánalmas zene ennyi erővel... Semmi bajom a rock-al sem ahogy a disco zenével csak ha hasonlítgatunk stb. akkor mindkét végletnél az igényes előadok,DJ-k zenéit hasonlítsuk már össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Bocs Gabi, nem tudtam, de ezután még jobban el fogom olvasni a szabályzatot Na de hogy ne legyen off: tudnék mesélni pár bandáról, akik úm. eléggé legalján a rock/metál világán belül, de nem szeretnélek titeket ezzel elriasztani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Tényleg!Ha jól emlékszem igényes magyar electro mjúzik előadót még nem is említettetek.Itt az ideje! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Chriss, Soliquid, Snake Sedrick, Sanfransiscobeat, Antoos, Tebron, Jay Lumen és Yvel & Tristan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hmm, nem nekem való ez a műfaj bár az ATB jobban bejött. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Nagyon jó zene, kellemesen lájtos, nyugis, "ez pont optimális" a mostani lelkiállapotomnak Ez meg az én lelkiállapotom: http://www.youtube.com/watch?v=JS47QWBycHw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ez sem rossz, ritkán biztos meghallgatnám néha-néha. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesi1987 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Bizony hogy nem rossz! Igaz 20-on éve zenélnek királyokról,brother-zekröl,egyebekröl,de valahogy mindig várom,mikor rukkolnak elö egy uj albummal. Nekem nem unalmas (még) ez a "mindigközépkorisztori" ettöl eltekintve jó kis zenekar ez!Megvan a saját feelingje... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candlejack Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Akkor csak én nem bírom megszeretni az új albumot? A St. Angert viszont én a Metallica legaljának érzem... Mintha elkaptak volna egy kis numetal hatást. pedig a st.angeren van az egyik legjobb számuk http://www.youtube.com/watch?v=y5UWNP5o7iQ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ezek szerint nem egyezik az ízlésem sokmindenkivel ez van. Szvsz ez fényévekkel jobb bármelyik számnál a St. Anger-ön: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 A Masteren vannak a legjobb dalok ez nem kérdés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candlejack Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ööö... csak poénnak szántam.(lásd link az előző hszemben) nekem a kill em all meg a master of puppets a kedvenceim. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Nekem elsőre a Justice jön be. Egyébként a Black sem olyan nagyon rossz, csak más. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 nálam az 1991-es "Metallica" c. album a király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ööö... csak poénnak szántam.(lásd link az előző hszemben) nekem a kill em all meg a master of puppets a kedvenceim. Ja, én meg azt hittem, hogy amit linkeltél, az neked tényleg tetszik XDD csak azt tartottam furcsának, hogy miért nem normális verziót linkeltél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Leszedtem, és végig is hallgattam a Masters of Puppets c. számot, de az viszont -bocs fiúk de- nem tetszett... Ez a Manowar viszont jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa1111 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 A ROCK AZ IGAZI!!! A disco-BAN LEGTÖBBSZÖR NEM IS ÉNEKELNELK ,CSAK UGYANAZT AZ ÜTEMET 9999-SZER ISMÉTELGETIK!!!! De a ROCK-ban énekelnek , gitároznak , dobolnak , szintiznek , STB:... !!! ... és ne ugyanazt a részt ismételgetik folyton --> ÍGY! -->folyton folyton folyton ROCK 4ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Minte te Folyton, folyton a szavaiddal élve Nem unod még? Másik topikban meg felhoztad a cigányzenét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa1111 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 A folyton , folyton , folyton -nal azt akarom felhozni hogy ilyen a disco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖCSÉM! Ilyen sok disco-s f*sz-t egyhelyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE KÍNOZZATOK!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Tombol az IQ, gyerekek... Idáig jutott ez a fórum... Hogy mégjobban off legyen, nekem a Talicskától tetszik a St. Anger album, igaz, más mint a többi, de ha dühös zenét keresek, nekem mindig a St. Anger a választásom. A klasszikus albumok közül meg persze a Bábmester a favorit Najó, hogy ne legyen off: Én a rockot részesítem előnyben, bár a másik műfajjal sincs semmi bajom, sőt meg is hallgatom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts