polip14 Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Ezek télleg nagyon klafák ,mondjuk van 1-2 közötte ami nem igazán komoly csajozáshoz való ,de azért királyak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Simoar Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Ezt a programozás tanáromtól hallottam: Odamész a csajhoz: - Nem ismersz meg? -Nem! -Biztos hogy nem ismersz meg??? -Nem! -Nem is akarsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Június 23, 2006 Author Share Posted Június 23, 2006 Lehet az a legegyszerűbb ha odamész a csajhoz és elhívod moziba... De ha monnyuk üvegezel és vami hasonló feladatot kapsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Kívánlak mint főd a ganét. Ezek mind beváltak eddig ne!!!!!! b*sszus ilyeneket irjatok már!nagggggyon komolyak!!!!! meg a motoros is jo! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 Csajszihoz oda mész és kérded tőle: -Tán cukor ment a szemedbe? -Miért? -Mer olyan édesen nézel. Ez hatásos. Persz elötte köszönni is kell. ---------------------------- Az alap Beckhemes dumát még nem olvastam itt: Jó a hajad hol focizól? ---------------------------- Kalasszikus: Jó a farod, nem akarod? ---------------------------- Szép csaj vagy, kitehetlek háttérképnek? ---------------------------- Mégegy régi: -Hiszel a szerelemben első látásra? -Nem. -Akkor sétáljak el mégegyszer elötted? ---------------------------- És egy csaj szopatós: -Szia, légyszi ide jönnél? (csaj oda megy) -Tudod mi az a felesleges út? -Nem. -Az amit most idáig megtettél. Dúrva, de sokan nem sértődnek meg rajta. ------------------------- Majd ha még jut eszembe írok. Az eddig olvasottak -ok nagyon. A ganés a leg -abb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 Várjuk a többit is raziel666 Csak így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 24, 2006 Share Posted Június 24, 2006 lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Június 25, 2006 Author Share Posted Június 25, 2006 És egy csaj szopatós: -Szia, légyszi ide jönnél? (csaj oda megy) -Tudod mi az a felesleges út? -Nem. -Az amit most idáig megtettél. laugh.gif Dúrva, de sokan nem sértődnek meg rajta. ez télleg durva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 no nekem is van 1 pár : ez a diszkópatkányokba volt : Vidéki vagy ? ez nyálas : cukor ment a szemembe vagy tényleg ilyen édes vagy ? ez klafa : jó a segged kő vopper ? ez informatikus : mit szolnál ha bedugnám az USB-met a portodba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 ne!!!!!! b*sszus ilyeneket irjatok már!nagggggyon komolyak!!!!! meg a motoros is jo! Na persze nem babettáról meg rigáról ordíts hanem például crossmotorrol vagy ktm-ről vagy másról, de ha ien szarokról ordítasz az nagyon égő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 van is erröl egy vicc....: mi a megeggyezö a lottozás-ban és a hokizás-ban(csitt-csatt )? mindeggyik szerencsés huzásnál milliok üthetik a markodat! komoly!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csotee Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Akkor az asszony tegnap este nyert És nekem nem is szólt.Haza megyek szájon vágom :lol2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 a pasi köszön a csajnak majd ezt mondja: pasi:szia.tegnap sétáltam és láttam egy szép virágot.azt hittem eddig hogy ez a legszebb amit láttam, de ma megláttalak téged. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 minél sz*r*bb vasrol ordibálsz,annál többet igérj! szimszonrol ordibálj miliot! babettárol 10miliot! ugyis van annyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poetice Posted Június 27, 2006 Share Posted Június 27, 2006 Egy ősrégi, de hátha nem ismeri valaki: Csaj kutyával: Srác: Megsimogathatom? Csaj: Persze. Srác: És a kutyát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Június 28, 2006 Author Share Posted Június 28, 2006 nem rossz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loraz Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 tettszenek lol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 29, 2006 Share Posted Június 29, 2006 Ja Ja a kutyás télleg naon joooo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 Ja nagypisty legújabb poénja. Buszon, vonaton, trolin vagy akármilyen tömegközlekedési eszközön alkalmazható: Csaj ott ül. Oda mész hozzá. Meg kérded: Szia. Te is ezzel a vonattal utazol? szerintem komoly. És innestől már lehet dumálni a csajjal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 Ja Ja nem rossz,de őszintén az elején voltak a nagyon frankók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 30, 2006 Share Posted Június 30, 2006 Mi Szegeden nyomtuk a csajoknak, hogy: Bocsi merre van Szeged? :crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Az alap Beckhemes dumát még nem olvastam itt: Jó a hajad hol focizól? Ez nem feltétlenül csajozós duma én ezzel mindenkit beszoktam szivatni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 -Te vagy életem nője örökké szeretni foglak... -Jösz dugni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 tök jók csak mit mondassz ezek után ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 Az gondolom a választól függ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 3, 2006 Share Posted Július 3, 2006 (edited) Mi Szegeden nyomtuk a csajoknak, hogy: Bocsi merre van Szeged? :crazy: Jaja. Ez jó móka. Mi meg pont egy bolt előtt áltunk, nem tom már mi volt a neve. És kérdezgettük az embereket hogy tudják-e hogy merre van. Hát bazz volt olyan aki nem is tudta merre van (mármint a bolt ami előtt áltunk). Egyszer meg egy útjelző tábla körül álltunk, rajta hogy vasút állomás arra (bazi nagy tábla). Jötek arra felé és megkérdeztük, hogy merre van az állomás. Azok meg elkezdték volna nekünk magyarázni. Ez picit off szagú volt, de csajokkal is lehet viccelődni. ------------------------------ Ja meg a izmoskodós poénok. (na jó ezt még ismeretlen csajnaknak nem löktük be, csak egymás között és ismerős csajszikkal szoktunk viccelődni) 1. Csajszit megkérded: Láttad már az új ötveneset? Te meg bicepszre ráfeszítesz. 2. Csajszit megkérded: Láttál már hattyút békát nyelni? Szintúgy ráfeszítesz bicepszre, tenyér kifele áll és a kézfejből hattyú csőrt formálsz. A többi már csak fantázia kérdés hogyan nyeli a békát. 3. Csajszit megkérded: Merre van az arra? Arra? És az utolsó kérdés közben bicepszre feszítve mutol valahova, mutató újjal kifele hogy arra. De ezt az uccsót használtuk már ismeretlen csajokon is. Kocsiból oda szólva és nem izmoskodva. ------------------------------ Tudok egy jó mókát. Haverokkal amikor szalókról megyünk hazafele, mert már vége a bulinak és mindenki tart hazafele. Akkor a következőt tesszük: 1 Kocsiba be. 2 Zenét be. 3 Ablakot le. 4 Kezeket ki. És ha egy jó picsa melett haladunk el, megpaskoljuk a feneküket. Jó móka. Módosította Július 3, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Izmoskodó poénok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Vagy ha nálad kisebb csajokat akarsz szivatni akkor mondd a következőket: Hello ! a neven Phill,,,Phedo Phill Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 4, 2006 Share Posted Július 4, 2006 Nem emléxem volt-e már. Csajhoz oda mész: Szia. Ha megsimogatlak hazáig kísérsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Július 5, 2006 Share Posted Július 5, 2006 Szia! Te is ezen a vonaton utazol? :crazy: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts