kozmi91 Posted Június 7, 2006 Share Posted Június 7, 2006 Azért nyitottam ezt a témát, mert még nem találtam a rippeléssel kapcsolatban semmit. Hogyan kell a játékokat, filmeket rippelni?? Segitsetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 7, 2006 Share Posted Június 7, 2006 Filmeket 1Xű, kell 1 dvd riper progi és kész. Ha játékokat akarsz rippelni, akkor vágnod kel a programozás témát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozmi91 Posted Június 8, 2006 Author Share Posted Június 8, 2006 És a játékokat nem lehet valami egyszerű progival rippelni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 8, 2006 Share Posted Június 8, 2006 Nem tartom valószínűnek, mivel át kell írni az exe-től kezdve a játék fájljainak nagyrészének kódját. És nem valószínű, hezt mind elvégzi neked 1 progi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 A film rippelés engem is érdekellne, valaki tudmondani egy progi nevet amivel meglehetne csinálni... és némi infó hogy mit kelltenni. Hálás lennék érte Thanks Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 Dr.DivX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 Leszedtem a progit, és konkrétan mitcsinál a videó fájlal? Mert nem láttam változást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 Ez egy DVD-ből csinál Avit!A rippelés arra jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 9, 2006 Share Posted Június 9, 2006 excuse me! ez teljesen kiment a fejemből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 Akkor már 1Xűbb 1ből a rippelt játékot beszerezni. A TECHNIC csapat ontja talán a legtöbb RiP-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 15, 2006 Share Posted Június 15, 2006 Ja vagy ha egy többnyelvűs játékot rippelsz még egyszerűbb. Kiszeded a fölösleges nyelvek hangjait és egyéb kellékeit. Ez nagyon egyszerű dolog. Pl: minek a francia és német hang ha szinte mindenki angolul játszik a játékkal. Ez az egyik legegyszerűbb rippelési technika és nem kell programozónak lenned hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkfk Posted Június 28, 2006 Share Posted Június 28, 2006 Dr.DivX DivX dokit nem nagyon szeretem. Csak .avi-t készít .ogm-ről, matroska-ról le kell mondani. Szerintem ha DVD Video rippelésről és XviD, DivX tömörítésről esik szó, akkor a GordianKnot a nyerő. Egyébként ha csak rippelni szeretnél akkor a szintén freeware DVDDecrypter-t ajánlom. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Az a baj a júzerekkel, hogy az ingyenes alkalmazásokkal kapcsolatban negatív előítéleteik vannak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazula Posted Július 30, 2006 Share Posted Július 30, 2006 De ez még nem egyenlő a rippeléssel. A fenti módszer előkészíti a DVD-t rippelésre. Ezt követően kell a cuccot bemountolni pl. a FairUse Wizard-ba, mely kivállóan elkészít egy 700-730MB.-os AVI-t. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Augusztus 1, 2006 Share Posted Augusztus 1, 2006 AutoGordianKnot pár kattintással beállitod pontos méretet (pl. 1CD) és codecet (DivX vagy XviD) és már rippeli is a DVD-t. Link: http://www.autogk.me.uk/index.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamf Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Helló! olyan problémám lenne hogy amikor dvd-ből avit szeretnék csinálni akkor azt írja ki a gép, hogy: AVIMakeCompressedStream failed. Mindegyik progi ezt írja ki! Valaki segítsen!!!! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Szerintem nincs meg valamelyik kodek a gépeden! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 hi! olvastam a témákat, de (nekem) pontosan nem derült ki, hogy melyik rippelő programot kell használni, ha a legjobb minőséget akarom elérni. számomra fontos a jó kép és hangminőség. jó képminőségen a majdnem dvd minőséget értem és a jó hangminőségen pedig az 5.1 es hangot. szal szerintetek melyik progit használjam, ami tudja az előzőeket (jó kép és hang)? az nem számít, hogy mennyi idő alatt csinálja meg, mert erős procim van. előre is köszönöm. inkább megkérdezem egy másik fórumon, ahol értenek is hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JooGee Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 kössz szépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikoy Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 itt a pirateclubon nemtom pontosan mennyi ilyen progi van de láttam itt is eleget (boccs h perpillanat nem took linket adni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts