brunoka Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Sikerült egy fura szavazólistát kreálni. A legfőbb kérdés ki milyen szándékból vesz gépet, mennyire veszi figyelembe, hogy mire és mennyi ideig kívánja használni az adott konfigurációt. Ki milyen gyorsan kezdi fejlesztgetni? A gépetek saját tervezésű és összerakású, vagy a boltban vettetek egy már kész gépet? Az első kérdés, mi a legfontosabb dolog amire használjátok a gépet. Nevezzük profilnak! A második kérdés már összetett, mivel sokmindenre használható a számítógép, mik azok a területek, ahol nyúzzátok? A harmadik kérdéssor a vásárlásra utal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 én rábizom a szerelőmre elmondom mit szeretnék, elmondja hogy lehet-e ugy, megveszi összpakolja én meg fizetek de meg vagyok elégedve vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Én magam válogatom és rakom össze a vasat, úgy a legbiztosabb h azt kapok amit kértem Szeretem én berendezni a belsőterem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 sajna annyira nem éretek hozzá,bár az utóbbi időben fejlődök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 4, 2006 Author Share Posted Június 4, 2006 Én egy dolgot utáltam (utálok) benne, a cpu hűtőkből valahogy mindig kifogtam a bilincsmerevségű példányokat. Olyan orbitális erőkifejtést kellett mindig kifejteni a hűtő pöckére és a foglalat apró fülére, hogy mindig leizzadtam, mert ha eltörik a műanyag, akkor annyi, az alaplapnak vége. Nem volt ritka, hogy vagy kicseréltem a rögzítőhidat, vagy pedig addig hajlítgattam, amíg jó nem lett. Amúgy én mindig itthon szerelek. Kinézem, megrendelem, megveszem, összerakom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Én szeretem ha magam állítom össze a konfigom!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Én is magam válogatom össze a pénztárcám szerint és raktárban meg megveszem a cumót, szerintem ez a tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Én is magam választom ki az alkatrészeket, de inkább a szerelőre bízom az összerakást... Legutóbb mondjuk magam raktam be a gépbe egy tv-tunert, és még most is jól működik!!! Bocs, Brunoka, de lehet, hogy ezt a topicot inkább a Szavazáshoz kellett volna betenned... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 5, 2006 Author Share Posted Június 5, 2006 Semmi gond Caprine. Hezitáltam is, hogy hova, végül tényleg szavazás lett belőle. Hamar járt az újjam a topic témakör választásakor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxy Posted Június 6, 2006 Share Posted Június 6, 2006 Az oldalon még ez az első szavazásom és hozzászólásom is egyaránt! Nos én is úgy vagyok vele, hogy kinézem magamnak amit szeretnék illetve amit a pénztárca enged, elmegyek megveszem a cuccot és itthon összekreálom magamnak a cucclit! Ha mégsem sikerülni összeeszkábolnom a masinát, akkor szólnék egy ismerősömnek hogy segítsen rajtam! Szerintem ez így tuti, mert az ismerősömben jobban megbízom, mint a boltban dolgozókban, mert már egyszer igencsak megjártam velük a hadak útját! Huhh.. elsőre nem gondoltam volna hogy ennyit fogok írni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocii Posted Június 7, 2006 Share Posted Június 7, 2006 szerintem ma a legbiztosabb modszer az , hogyha kiválasztja az ember az alkatrészeket , és összerakatja a boltba , majd miután ez megtörtént ott elöttükl le is teszteli , hogy ami bennevan az az-e amit kért.én spec igy szopktam cselekedni , bár a számgépes srácok már megismernek , így kölcsönösen megbizunk egymásban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Június 14, 2006 Share Posted Június 14, 2006 a minden mellé mirt kellett még írni, hogy játék meg ilyenek? az is benne van a mindenben:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Június 17, 2006 Share Posted Június 17, 2006 (edited) Jobb hogyha te allitodd ossze a gepet alkatreszenkent minthogy valami sz*rt eladjanak neked osszerakva!! Altalaban nagy processzor, keves RAM, s sz*r videokartya! pl AthlonFX 3800+, 256RAM, GeForce FX5200 => Nem er semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Módosította Június 17, 2006 coollaca Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 17, 2006 Author Share Posted Június 17, 2006 A minden alatt csak a videó és a zene van értve, nem akartam túl sokat gépelni.. Egyébbként szerintem nem lett rossz kis felmérés ez. Persze valahol sejtettem ezt az eredményt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 hát alapból nemtom mire lett véve de az már biztos h most a netezés a fő funciója második kérdés egyértelműen játék + zene + videó, a 3. meg háát... először bolttal lett összerakatva de az új gépemet már itthon saját magam fogom összeszerelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Főként játékra kell, másodsorban netezés, film, zene, meg ilyesmik megtervezem az ideális konfigot, amit ki tudok hozni, szerény kis vagyonomból, megveszem, és összerakom, vagy ha csak egy alkatrészről van szó, akkor beszerelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Én a gépemet főleg játékra és netezésre, töltésre használom. Konkrétan tudtam mit akarok be mentem az üzletbe és elmondta ott összerakták, így legalább van mindenre 2 év garancia (természetesen van amire több a gyári pl. vinyó 3 stb.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Internetezés,letöltés,játék :így ebben a sorrendben. A gépet egyik haverommal rakjuk össze,miután megvettem az alkatrészeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Netezés,zene,film és utolsó a játék Évente frisítem a Hardwert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Nekem több gépem is van, mivel több helyen is élek, van egy PII az csak netezés és filmnézés, másra nem is alkalmas, otthon meg van egy jobb vasam, meg egy jó hangcuccom mellé, azon csak játék és filmnézés, meg zeneszerkesztés! Én állítom össze, de a boltban szerelik össze, mert így a gépház és minden tartozékára összesen 2év garancia van, azon a helyen, ahol beszerzem a kellékeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 játék.net.zene.letöltéss Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Szerintem, megnézed a legjobb cuccokat -> bolt->megveszed--> öszzerakatod--> paff és azon veszed észre magad hogy már GAMEL-s is Legtutibb módszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 1. Internetezés, letöltés. 2.játék+mind+internetezés. 3.Megnézem a trendet, és megveszem az alkatrészeket, de a bolttal rakatom össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts