brekegi Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Nekem régóta azért nincs , mert jelenleg nem létezik olyan amilyen kellene. Sajnos 2x estem , mert beakadt a pedál az útegyenetleségben 28-as óriással. 1x kanyarban lassan mentem már kezdett dőlni és rátekertem . Leért a betonra a pedál sima oldalfekvésbe eldőltem , és teljes 360fokos körben a földön körbefordultam a ruhám vastag volt csak szétfoszlott igy megusztam. Esélyem sem volt elkerülni az esetet mert ha nem tekerek akkor is dölök , mivel tekertem igy meg leért a pedál és az eredmény ismert. Másik esetben egy aszfaltuton levő 15cmes göbben akadt meg a pedál amitől ugy deformálodott , hogy soha többet nem jött szét. A szegény rendőrmotoros akinek leért a védőkerete a hasonló csúszásba belehalt. Azóta nem akarok olyan kerékpárt aminek (kanyarban) le tud érni a pedálja. Sajnos életveszélyes az alapkonstrukció, viszont rekumbens sem kell mert annak túl magas a pedálja. A kettő közötti magasságú pedállal meg sehol sem gyártanak. Furcsa , hogy ez senkit sem zavar ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demdeva Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Hauser city bicóm van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted Január 1, 2015 Share Posted Január 1, 2015 A márka már nem látszik a rozsdától... Egyébként schwinn-csepel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
egerzug Posted Július 3, 2015 Share Posted Július 3, 2015 TREK 820 hegyi. Króm molibdén váz. Már rég nem gyártanak ilyet. 30 éves király bringa. Jobban bírja, mint én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leandro_ Posted Július 4, 2015 Share Posted Július 4, 2015 Apollo - Evade Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schindler Posted Július 14, 2015 Share Posted Július 14, 2015 Nekem egy 26-os monti full shimano 27 sebességes igazi aszfalt betyár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj fakené2008 Posted Július 15, 2015 Share Posted Július 15, 2015 Genesis Sigma http://www.testbike.hu/velemeny/mtb/genesis-sigma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muaddib Posted Július 18, 2015 Share Posted Július 18, 2015 Capriolo Sunrise Trekking Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Március 15, 2016 Share Posted Március 15, 2016 Nekem egy Merida Matts 20-as van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schindler Posted Március 29, 2016 Share Posted Március 29, 2016 http://kepfeltoltes.hu/160329/WP_20160328_009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Íme egy kép az én drága pirosszkámról. Idén kapott új nyerget spd pedált markolatot és kormányszarvat Shimano deore első váltó shimano deore xt hátsó váltó shimano br m446 hidraulikus tárcsafék shimano alivio lánctányér-acél shimano deore lánc és 9-es sor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts