caprine666 Posted Június 2, 2006 Share Posted Június 2, 2006 Ide azt írjátok le, hogy milyen kétkerekűtök van! Képet is mellékelhettek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Június 2, 2006 Share Posted Június 2, 2006 Nekem egy öszteló montenbájkom wan. (piiiros ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Fekete, falusi rájdőr, sztem a kategória legjobbjai Asbi mikor fog itt megjelenni...konami rider vagy mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Merida MTB 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Már második éve Fuji Discovery 3 Teljes méret Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
secjen Posted Június 3, 2006 Share Posted Június 3, 2006 Az én MTB-ról inkább nem teszek fel képet, mert nem akarom rontani a giga image-ét (ezt most remélem jól írtam le). Szegényke már 13éves, és a korához képest nagyon rosszul néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 3, 2006 Author Share Posted Június 3, 2006 Már második éve Fuji Discovery 3 Teljes méret Jól láttam, halálfejes szelepsapka van rajta??? Mert olyan volt nekem is, és az nagyon f@sza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Nekem kék TESCO gazdaságos hegyi bikám van De versenybringával járok, ami ősrégi, még azis jobb nála De a montira raktam Acura RSX matricát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Amíg van benne benzin, addig Piaggio Bravo! Ha az kifogy, akkor 48 kilós kondigép, amin még az én 95 kilóm is terpeszkedik! Van egy lestrapált MTB-om, amit két roncsból raktam össze, a lényege, hogy csak első fék van, a kormányt így is hetente célszerű meghúzni, akárcsak a középső tengelyt. Az első váltó nem műkszik jól, csak a hátsó. Na a lényeg, hogy tavaly meguntam, hogy a meló miatt mindig tönkrementek a bicajok és akkor vettem 35 kilóért a Piaggiot! Egész télen használtam. Sokan néztek rám bután, mit csinál ez az ember a hóban, jeges úton. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 nekm 1 majdnem fulos heavy tools bikeom van monti kurva jó csak első teleszkóp van rajta de naon zsír majd rakok képet ha kéritek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Trek országúti bringa és egy agyon strapált monti!!!! 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 5, 2006 Author Share Posted Június 5, 2006 Van egy lestrapált MTB-om, amit két roncsból raktam össze, a lényege, hogy csak első fék van, a kormányt így is hetente célszerű meghúzni, akárcsak a középső tengelyt. Az elég életveszélyes lehet! Ha csak hátsó fék van, az még elmegy, de ha csak első, hááát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 :D Nekem mondod? Nem csupán csak az, hogy első fék, de add mellé a folyamatosan kilazuló kormányt! Most meg mit ad Isten, nem defeket kapott a Piaggio? Ki tudnám h***lni azt a aki megint az útra vágta a piásüveget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 nincs cangám a gyerektől néha kölcsön veszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 5, 2006 Author Share Posted Június 5, 2006 :D Nekem mondod? Nem csupán csak az, hogy első fék, de add mellé a folyamatosan kilazuló kormányt! Most meg mit ad Isten, nem defeket kapott a Piaggio? Ki tudnám h***lni azt a aki megint az útra vágta a piásüveget! Hát bizony nem semmi az összkép! Egyébként a herélni szóban mi olyan csúnya? nincs cangám a gyerektől néha kölcsön veszem Az igazi Till Attilának van saját bicója! Egyszer szembejött velem a budai Duna-parton! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 6, 2006 Share Posted Június 6, 2006 Én az a tilltilla vagyok aki ritkán jár budán bicajjal de, azért még "igazi "vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
downhill_pepe Posted Június 6, 2006 Share Posted Június 6, 2006 hello nekem merida umf freeride fekete black telo ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagypisty Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 Nekem van egy biciklim, már vagy 5 éve felvan akasztva a falra, mindkét kereke lapos, ülés nincs rajta, a kereke elvan görbülve! Azóta nem használtam, mióta utoljára egykerekezni akartam vele! Amúgy van rendes keróm is! Kb egy 80-as évjáratú ruszki keró! De még gurul! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 Az ülés sem magától esett le. A másik keródhoz meg annyit csoada hogy gurúla alattad. Neki az a pokol ha te ráülsz. :lol2: AMúgy én is sikeresen széthajtottam a kerómat, szóval mostanában mindig más kerójával járkálok. Kivéve ha kocsival, mostanában egyre gyakrabban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptors Posted Június 21, 2006 Share Posted Június 21, 2006 Nekem egy Og Bike Co. Balance Flatland Bmxem van halott link Hát nem gyönyörű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 22, 2006 Share Posted Június 22, 2006 EZ zsír új, vagy így rendben tartod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Június 22, 2006 Share Posted Június 22, 2006 Nekem egy Og Bike Co. Balance Flatland Bmxem van http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/DSCF0442.JPG Hát nem gyönyörű Jeahh ez tényleg gyönyörű Remélem hamarosan nekem is sikerül beszerezni egy zsír kis kerót mert már unom hogy haverom bmxén kell gyakorolnom a trükköket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 22, 2006 Share Posted Június 22, 2006 Hát akkor ő hogy unhatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LassekN Posted Június 22, 2006 Share Posted Június 22, 2006 Nekem csak egy egyszer a legkeményebb ponton hegesztett fekete(...),napszívta verdám van...Ez kemény ám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
afla Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 nekem 1 kis alap bribga ilyen hegyi bicikli van de az nagyon szélet trapáltam kapot anyit legjobb eredményem vele országos duatlon verseny vót Tiszaújvárosban 7. helyezés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptors Posted Június 23, 2006 Share Posted Június 23, 2006 EZ zsír új, vagy így rendben tartod? 7hónapos ugy hogy nem régi Viszont használom is rendesen szinte alig marad ki 1-2 nap hogy ne gyakorlojak ,de téleg nagyon vigyázkrá meg ha rá megy egy kis piszok már kivagyok Ja meg kép az kicsit mást is mutat így nem anyira látszik a de a felső cső az rendesen karcos a cipötől sajnos, de ez ellen nem tok mit tenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 NekM 1 TREK 3500-as one. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z.Z. Posted Július 1, 2006 Share Posted Július 1, 2006 Nekem egy Caprine Highlanderem van. És nagyon szeretem Őt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Nekem is volt biciklim, de egy kocsma elől ellopták. Azóta gyalogosan nyomom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Július 2, 2006 Share Posted Július 2, 2006 Nekem is ellopta vmi szemét azóta gyalog nyomom nameg kölcsön cangával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts