Raziel#666 Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 Ez az elhatározásom hogy ezt a topikot létre hozom, a Counter topikból jött. Itt beszélhetünk egerekről, billentyűzetekről, game padokról, joysticokról, kormányokról, lézer ceruzákról, tabletekről, meg végülis a szkenner is ide tartozik és egyéb speciális eszközök (3D-s kesztyű....). Ha valamit kihagytam sry érte. Ne elöször is kinek mije van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Május 31, 2006 Author Share Posted Május 31, 2006 (edited) Most körül néztem és ezt találtam. Olcsó és sokat tud. http://www.pixmania.com/hu/hu/229615/art/typhoon/gaming-wheel-optical-mous.html Most akciósan csak 3511HUF. Valakinek tapasztalat vagy vélemény? Módosította Szeptember 21, 2009 Dadus Közvetlen link használata miatt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 nekem Logitech MX1000es egerem van. nem kifejezetten játékhoz találták ki de szerintem ahoz sem utolsó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 X-tensions mouse, anno 5k volt, de sztem nem ért meg annyit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Június 1, 2006 Share Posted Június 1, 2006 Nekem egy egyszerű A4 Tech vezetékes egerem van, és tökéletesen megfelel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Nekem egy Genius NetScroll van. Olcsó tömegtermék. Nem jó sem a PS-hez, sem a játékhoz. A joyom az szintén Genius USB F-23. Semmi extra. Egy régi analóg cucc. 8 gomb, HOT kapcsoló, tolóerő szasbályozó és rudder. De azért elmegy. Erre volt keret. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 nekem egy A4 Tech Optical Greateye nevű egerem van jó egér megbízható...nekem tökéletesen megfelel minden progit jól tudok vele használni.... + egy A4 Tech Keyworks Office nevű billentyűzetem van.... ez is jó bár a multis gombokat ritkán használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 itt az egerem: a billentyűzetemről nemtok képet mutatni mert nem találtam. amúgy ilyen pipec hajléköny vizálló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 4, 2006 Author Share Posted Június 4, 2006 Hát valamit be kellene újjítanom. Csak nem tudom hogy mit. Max. 6eHUF-ot szánok rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 nekem Trust MI-4550xm vezeték nélküli egér van nagyon megvook elégedve vele a kormány logitec az is nagyon jó a gémpadom nem nagyszám de, lessz egy +lóvé kicserélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Nekem samsunk optikai egerem van vezetékes, billentyűzetem is samsng vezetékes, skannerem nincs (kéne) meg kormányt is akarok majd venni MOMO-t megéri szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A USB Genius KB-21e Scroll Elégedett vagyok az egérrel és a billentyűzettel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 5, 2006 Share Posted Június 5, 2006 Nekem samsunk optikai egerem van vezetékes, billentyűzetem is samsng vezetékes, skannerem nincs (kéne) meg kormányt is akarok majd venni MOMO-t megéri szerintetek? szerintem kormányban a LOGI TEC nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 5, 2006 Author Share Posted Június 5, 2006 kormányt is akarok majd venni MOMO-t megéri szerintetek? Hát ha igazán jó kormányt akarsz venni. Akkor szerintem az a number #1. Menyjél el pl. a Media Marktba és nézegesd meg a kormányokat. Fogjál meg egy tízezer forintos gagyit meg egy MOMO-t. Én érzem a különbséget. Kormánynál is fontos az anyagminőség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 Nekem a legegyszerűbb golyós Geniusom van de most tervezek , hogy veszek 1et vmi optikat és vezetékeset max 5 rugó Ki tud ilyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 13, 2006 Author Share Posted Június 13, 2006 (edited) Mire kell, fontos kérdés? Én ezt javasolnám: http://www.olcsobbat.hu/products/product-1001880.html Nállam csillagos ötöst kapott. De ha nagyon gémre akarsz egeret, én a helyedben várnék. Bár %eHUF-ért nem is gapsz gémer egeret. Módosította Június 8, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 14, 2006 Share Posted Június 14, 2006 Én szeretnék forma egyes kormányt venni ,de nem nagyon találok ,ha valaki tud linket az jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 14, 2006 Author Share Posted Június 14, 2006 Most jönnek a jól megszokott oldalak tőlem. www.olcsobbat.hu www.arukereso.hu www.argep.hu Ezeken az oldalakon egy cswomó webshop árát megtalálod. És összehasonlíthatod áraikat. A házhozszálítási díj szinte mindenhol 1000HUF az egész országban. Ha több 10000HUF-ért vásárolsz, akkor elengedik a házhozszálítási díjakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 14, 2006 Share Posted Június 14, 2006 Köcce,megnézem őket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 25, 2006 Author Share Posted Július 25, 2006 (edited) Na rákényszerültem a patkány vásárlásra így, ezt vettem meg http://www.pcdome.hu/hardware.php?id=1833 Még gondolkoztam hasonló tudású A4 Tech és Trust egereken. De erre esett a választás a leírtak alapján amit olvastam. Érdekes képek: http://www.saitek.ru/other/ProGamer/DSC00366.jpg http://www.saitek.ru/other/ProGamer/DSC00369.jpg http://www.saitek.ru/other/ProGamer/DSC00371.jpg Ja és találtam még egy érdekes FPS/RTS kelléket ami az elöző képen is szerepelt. Jobb mint a BEnelli hasonló terméke. Módosította Szeptember 21, 2009 Dadus Közvetlen link használata miatt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Uhh bakker, milyen hard gémörnek van ilyen cucca? o_O Amúgy nekem is egy natúr A4 Tech vezetékes golyós egerem van, és tökéletesen megfelel az elvárásaimnak De van egy olyan A4 Tech optikai egerem is amiröl feljebb rakott ki valaki képet, de azt nem használom.Golyós Egér RuLZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 27, 2006 Author Share Posted Július 27, 2006 (edited) Egy másik igen szép kis összeállítás. A monitor bika nagy és van egy PDA a jobb alsó sarokban és még jó pár menő cucc. Módosította Július 27, 2006 Raziel#666 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Július 27, 2006 Share Posted Július 27, 2006 Én ezzel tolom: egér:a4 tech nb-90 vezetéknélküli, és még tölteni se kell billentyüzet 1 alap genius, meg 1 hp szkenner Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Július 27, 2006 Author Share Posted Július 27, 2006 tényleg mi a jó ebben a vezeték nélküli vezetékes egérben? Aki nem tudná ez egy free battery egér. Úgy üzemel hogy az egér alján van valami ami kapcsolatban van a speciális egérpaddal. Az egérpad pedig vezetékkel csatlakozik a géphez. Nem tudom én sok értelmét nem látom. 1 Nincsen meg az a tipikus vezeték nélküli szabadság. 2 Miért optikai amikor megvan szabva hol használhatod. 3 Ha eromlik az egér pad, akkor szerintem nemigen lehet szerezni. Mindenesetre különleges megoldás, de ennél nem több. Nem sértésként írtam, csak nekem ez a véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Október 3, 2006 Author Share Posted Október 3, 2006 (edited) Újra jelentkezem most egy tablet beszerzését tervezem. Jelenleg ezt néztem ki, nem egy híres tablet márka. De legalább nagy az aktív felület, jó felbontás és miegymás. Nem akarok abba a hibába esni hogy kinőjjem. http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=14070 http://www.pcx.hu/?action=termek&k=&otid=EGETRU14070 Ha valakinek bármilyen tablettel kapcsolatban van tapasztalata, az szóljon. Módosította Június 8, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 3, 2006 Share Posted Október 3, 2006 Nekem egy Logitech egerem , meg egy Acer ősrégi, kiállitási billentyűm van Egy Genius Force Feedback kormány, egy Genius Joystick, egy jó Joypadom (lusta vok megnézni a márkáját ) is van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 4, 2006 Share Posted Október 4, 2006 (edited) Nekem ilyenem van: http://www.computerbase.de/bild/article/198/1/ Módosította Szeptember 21, 2009 Dadus Halott link miatt szerkesztve ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokostamas Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Nyáron akarok venni egy kormányt, és nézegettem, de nem akarok nagyon drágát, max 15-20 ezerért. Kinéztem egy Logitech Formula™ Force EX-et. Szerintem jól is néz ki, van rajta force feedback, meg úgy nekem tetszik. Nemtudom, nektek van-e ilyenetek, vagy hogy van-e valami jobb tippetek/ajánlatotok, hogy milyet vegyek? Most néztem, hogy csak 180°-an bír elfordulni, szóval jobbra 90, balra 90. Ez nem kevés kicsit? Valószínú live for speed-hez meg egyéb szimulátozokhoz is használnám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Volt szerencsém kipróbálni és azt kell mondjam, ez egy jó kormány. Az a te stílusodtól is függ, hogy elég-e neked a 180°. Max majd érzékenyebbre kell állítani a mozdulatokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Inkább 23k-ért vegyél Driving Force Pro-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts