tibiole Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Ambience Erotic Summer Edition [For REFORM 2006] Mivel hamarosan itt a nyár, és a REFORM tervezetben új nyári skin is szerepel, így kiírtuk a Ambince Summer Edition pályázatot. Követelmények: Nyárias, én elképzelésem szerint, egy csaj fekszik az oceánnál, egy pálma alatt, de ettől függetlenül lehet akármilyen nyári stílusú, egy kis erotikával fűszerezve, de a lényeg hogy jól nézzen ki! Skin elemei: - logo 762x140 [jpg] - üres - háttér 10x2000 [gif] - üres Határidő: Június 3. - Szombat -- 20:00 A véleményeket ide várom! Az alkotásokat ide! A legjobb logo szerkeztője az elismerésen kívül, megajándékozuk valamivel Sok sikert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 lehet hogy kapok az alkalmon, és megpróbálok vmi hasznosat alkotni. ha nem nyerek, legalább tapasztalat-szerzésnek és gyakorlásnak jó volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 28, 2006 Share Posted Május 28, 2006 Jelentkezek.Bár mostanában enm foglalkoztam PS-el de megpróbálok vmi jót ősszehozni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 30, 2006 Share Posted Május 30, 2006 nem tudna adni vki képeket napozó nőkről? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Június 10, 2006 Author Share Posted Június 10, 2006 A verseny lezárult! Eredmények: :first: Thomas :second: Gabi89 :third: Flegeton & gerencsér Az első helyezet megkapta az 500 forintos smsweb reget a kért oldalra! Köszönjük mindekinek aki pályázott. A skin egy héten belül elérhetővé válik az oldalon! Aki most nemnyert, az ne szomorkodjon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 grat Thomas, szép volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 10, 2006 Share Posted Június 10, 2006 Grat Thomas.Amugy mikor elindult a szavazás már akkor gondoltam,hogy te nyersz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 Köszi szépen! Azért te is kitettél magadért rendesen Gabi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts