Thomas Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Üdv mindenki! Tegnap elkészítettem életem első hátterét, sokat vacakoltam vele (leginkább elméletben). Nekem nagyon tetszik, ez van most bent háttérnek is... Két verzió van (csak a felbontás különbözik): 1024 × 768: 1152 × 864: Aki akarja az használja egészséggel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 hát, nem az én stílusom, bocs de ez nem von le az érdemedből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Kicsit csalódtam, sokkal többet vártam töled (ha lehet ilyet mondani). A hátérben nyomuló sugárzás az a legnehezebb a képen (polár és szélfújés, legalább is én azzal csinálnám) a többi alalp grafikus elemek. Egyértelmüen nem tetszik, ha nem sértödsz meg. (most bizonytalan lett a rolad kialakított képem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 a téma nem rossz, de a végeredmény gyenge lett. lássuk be, a sigekhez jobban értessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Május 25, 2006 Author Share Posted Május 25, 2006 Kicsit csalódtam, sokkal többet vártam töled (ha lehet ilyet mondani). A hátérben nyomuló sugárzás az a legnehezebb a képen (polár és szélfújés, legalább is én azzal csinálnám) a többi alalp grafikus elemek. Egyértelmüen nem tetszik, ha nem sértödsz meg. (most bizonytalan lett a rolad kialakított képem ) Figyelj az egy dolog, hogy neked ez a "stílus" nem tetszik (ahogy olvastam) attól még nem kell annyira csalódni bennem... nekem teljes mértékben bejönnek az alapvető grafikus elemek - legalábbis háttérben mindenképp - nem igazán szeretem a teljesen perspektívikus csillogó-villogó hátteret... na mind1 ez az én véleményem. a téma nem rossz, de a végeredmény gyenge lett. lássuk be, a sigekhez jobban értessz A sigek sztem teljesen más témakörben vannak a grafika területén... Tehát elsősorban nem ahhoz kell viszonyítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Figyelj az egy dolog, hogy neked ez a "stílus" nem tetszik (ahogy olvastam) attól még nem kell annyira csalódni bennem... nekem teljes mértékben bejönnek az alapvető grafikus elemek - legalábbis háttérben mindenképp - nem igazán szeretem a teljesen perspektívikus csillogó-villogó hátteret... na mind1 ez az én véleményem. az a lényeg, hogy neked tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b3nC3 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Hát nemtom enkem nagyon bejön.Azok akis emberkék nagyon jó ötletek voltak.Nagyon szép munka grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Figyelj az egy dolog, hogy neked ez a "stílus" nem tetszik (ahogy olvastam) attól még nem kell annyira csalódni bennem... nekem teljes mértékben bejönnek az alapvető grafikus elemek - legalábbis háttérben mindenképp - nem igazán szeretem a teljesen perspektívikus csillogó-villogó hátteret... na mind1 ez az én véleményem. Én már szerintem tul vagyok azon hogy a stílus/téma miatt ne tetszen egy kép(pl ha nem szeretem az operát de látok egy szép plakátot attol még az bejöhet). Attol fügetlenül csalodhatok, mert amikor felraksz valamit az szép és megfogja a szemet de ez nem (ezért csalódtam). Az egyszerü grafikus elemekböl is lehet oylat csinálni ami megfogja a szemet! A sigek sztem teljesen más témakörben vannak a grafika területén... Tehát elsősorban nem ahhoz kell viszonyítani. Egyértelmü, én is szt zoktam mondani sokaknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 A sigek sztem teljesen más témakörben vannak a grafika területén... Tehát elsősorban nem ahhoz kell viszonyítani. most nem a témakörről van szó. ha csinálsz egy gyönyörű siget, király színekkel, meg egy hátteret, amiben nem tetszenek a színek, a megvalósítás összehasonlítható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Nem teljesen igaz, mert a legtöbb sig nél adott egy render és általában abbol a rétegböl is készülnek elmosodott rétegek és igy a szinek jol mennek az eredei renderhez, itt meg ö rakott össze mindent és a saját szeme döntött abban hogy hogy harmonizálnak a szinek. Ez oylan mint ha az én képeimet hasonlítaná valaki a sighez az enyém igaz hogy nagy meg minden de nem olyan szines, nem sok értelme van így összehasonlítani a dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 ja ja, értem mit mondassz. nekem azért a pókemberes sig jobban tetszik, mint ez a háttér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts