killer8 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 itt laknak a hősök!!! (az alap kép nem az enyém!) Senki se maxozik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 A modellezős része nem nagyon megy, az első képeken szépen beállítottad és jók a textúrák is a többin kár hogy nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Hát igen, a többin nem a textúrákra mentem, inkább a modellekre hogy gyakoroljam a polygonokkal való ba..axást... De ha abba belejöbök akkor jöhetnek a textúrák meg a fénybeállítások:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Lehet hogy rossz helyre írok DE szerintem a programmal kapcsolatos torrent oldal.Ha mégsem akkor bocsi. gfxnews.ru Ma szabad a reg.(érdemes!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Szerintem is rossz helyre írtad, de azért köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 első munkám 3ds max-ban + photoshop: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Ennek a fele photoshop igaz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Ennek a fele photoshop igaz? Ps kb. 15 perc volt... A munka oroszlánrésze a 3dsmax 3ds-ben renderelés után: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Elsőre nem rossz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giveiteomee Posted Október 18, 2007 Share Posted Október 18, 2007 Szevasztok!Gondoltam beszállok én is. Pár éve dolgozom max-szal + ps-al.Látványtervek, webdesign, gd, ilyenek. Marha jó h a pirate-on van ilyen téma is! Ízelítő: Többi munkám: grafikusblog.extra.hu ööö és némi ps: http://hatterkepek.hu/picdownload.php?path=large/www/moe3ius/20060118_141741/dark-style-017.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 nekem teccik! jó a háttérkép is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giveiteomee Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 nekem teccik! jó a háttérkép is! Kösz! Tettem fel 3 új képet a blogomra, nem túl nagy számok, de egyelőre sajnos kevés időm van magánba maxozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 ez egész jó! nekem sincs sok időm maxozni... fogjunk össze! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
giveiteomee Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 Fogjunk! Mire gondoltál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuvi Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 http://www.zsolesz92.b13.hu/data/blogimages/usimagebig74878_1563259.jpg Ezt csináltam egyik unalmas napomon, tudom hogy nincsenek belőve a fények, színek, inkább csak ugy van az egész, és a modellezős részére probáltam ráhajtani. azóta már megtanultam terítőt csinálni garment makerrel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Január 6, 2008 Share Posted Január 6, 2008 Unatkoztam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Unatkozz máskor is xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 bár tudnék én is ilyeneket alkotni... maradok a psnél sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robali Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Sziasztok! Ha megcsinalok valamit akkor abbol hogy tudok ilyen kepeket csinalni meg texturakat rárakni, meg hogy ilyen jol nézzen ki? Tehát ha kesz valami abbol hogy tudok kepet csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 14, 2008 Share Posted Október 14, 2008 Ezek nagyon jó képek! Csak gratulálni tudok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Hali! Ezt a progit össze lehet hozni valahogy archiCAD-del? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 archiCADnek szerintem semmi köze ehhez, pusztán annyi, hogymindkettő autodesk progi... én meg nekiálltam egy szobának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 nézegetm itt a képeket és fvelötlött bennem újra a régi kérdésamin már v 2 éve agyalok...minek nyomják tele a játékokat bump mappingal ráadásul a leggagyibbakkal amitől már néhola karakterek müanyagbabákként hatnak..ott van pl a max payne 2 abban olyan textúrák vannak h még most is megállja a helyét...sőt én még szebbnek találom mint pl a doom 3mat. Am. a képekhez grat...csak irigykedni tok xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ha jól tévedek, a bump map arra szolgál, hogy az egyes polygonoknak úgy ad érdes hatást, hogy azt nem kell külön lemodellezni (magyarul 1 db polygon érdesnek látszik, és nem kell ráhúzni még 20at, hogy érdesnek hasson) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ez igaz...de valahol már túlozzák ezt azeffektet sztem....meg maxra húzott grafikánál is néhány játékban nagyon csúnya.Ráadásul rászokták húzni még sima felületre is...msot pl utánna néztem googliban ennek a szónak és rögtön ki is vágta a doom3 1ik zombis képét...na abban a játékban mondom azt h már ott túlozva van ráadásul igánytelenül...mivel a karakterek fején részeltesebb ez a réteg mint a testükön namármost lehet h az úgy könnyebb de akkro hozzanak már létre 1 egyensúlyt..... Másrészt sztem még a játékiparban ez a bump mapping nem erős még inkább csinálnának jó textúrát a modellhez...dehátaz ugye meló...mert pl itt is van az 1ik képen 1 szekrény arról nem mondanám meg h modellezett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ööm, ha jól értettem azt mondod, hogy inkább csináljanak magas poligonszámú modelleket, mint a bump map... igenám, csak azzal az erőforrás igény is jelentősen növekedne! így a korosabb vasakkal rendelkező júzerek megnézhetnék magukat, vagyis senki nem venné meg a fejlesztők által piacradobott gammát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laika Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Sziasztok, 3D Studioval kapcsolatban kellene nekem egy kis segítség, vagyis információ. Segítene valaki, ha megkérném? Köszi! Üdv Lali Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 hát, ha esetleg konkrét kérdésed van, kivele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laika Posted Január 25, 2009 Share Posted Január 25, 2009 (edited) Szia, 3Dben kellene nekem kamionra spoilert tervezni. 3D studiohoz találtam egész jó modelleket, amik jók lennének nekem is. Ezeket kellene átfordítani iges formátumba, de sajnos nem sikerül. Exportálással a fálj helyett xlo kiterjesztésű fáljba hibát ír, de hogy pontosan mi a baja nem tudom. Van erről tapasztalatod? Hogy tudnám kiexportálni, hogy jó legyen. ProEngineerben szeretném megnyitni a kimentett kamiont. Módosította Január 25, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 28, 2009 Share Posted Január 28, 2009 nos, eléggé kezdő szinten 3d-zek, annyira nem is nagyon megy úgyhogy sajnos nem tudok segíteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts