Flegeton Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 A maxhoz én is használtam tutort, de annak ellenére beállítasz egy másik render szöget vagy a megforgatod a kedvükért és elhessegeted a kétségeket. Hmm eddig nem kételkedtem abban hogy te csináltad, most már igen: pont a tükörképét sikerült beállítanod. Amúgy elég ramaty géped lehet, mert max 10 perc a render idő egy ilyen képnél, semmi olyan extra nincs rajta, hogy több legyen. Most már én is kíváncsi vagyok egy nem tükrözött renderképre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuvi Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 Hali. Én talán egy hónapja maxozom, maximum 2, elég kezdő vagyok. Itt egy képem: az összes képemet megtalkáljátok itt: http://www.kep.tar.hu/fuvi92 Photoshop és Max képek vannak itt, amiket én csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 Hmm eddig nem kételkedtem abban hogy te csináltad, most már igen: pont a tükörképét sikerült beállítanod. <_< Amúgy elég ramaty géped lehet, mert max 10 perc a render idő egy ilyen képnél, semmi olyan extra nincs rajta, hogy több legyen. Most már én is kíváncsi vagyok egy nem tükrözött renderképre. Szerintem ez bukta a srácnak <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boJJ Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 jók lettek látom sok a türelmes ember és télleg bukta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Május 28, 2007 Share Posted Május 28, 2007 én pár hétig maxoztam, aztán leálltam vele, van más ambícióm, ha az nem lenne, tuti valami nagy filmes cégnek csinálnám már az animációkat:) ezt max 7-tel csináltam, minden saját. bazki ha az a ritkaronda lámpa nem lenne a szekrény felett azt mondanám h igazi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feherkenyer Posted Május 31, 2007 Share Posted Május 31, 2007 nekm lenne egy olyan kérésem, vagy kérdésem, hogy nem-e a tud vki megdobni egy linkel, ahonnan le lehet kapni, mert kipróbálnám eddig ps-eztem, azt sikerült kitanulnom, kipróbálnék vmi újjat is előrre is köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 Sikerült kitanulnod?! Mutasd mit tudsz. A 3D max elég messze ál a PStől. Egyébként torrent pl.: isohunt.com . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 nfr Mert itt senkinek sincs melege! és a sört se szereti! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Ez nagyon jó lett. Grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 fasza lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feherkenyer Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Sikerült kitanulnod?! Mutasd mit tudsz. A 3D max elég messze ál a PStől. Egyébként torrent pl.: isohunt.com . amit VT-re kell tudnom, az megvan... de szerintem ismerem a programot... bár kreatvitás hiányban szenvedek, de én szeretnék megismerkedni a 3D Max-al is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 Itt van egy pár régi munkám (még asszem 4.2-vel csináltam őket): Van egy újjabb robotom is, azt még keresem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 A 3. nagyon jó. Hmm most erőt kellene vennem magamon és előkeresni a maxot, és lerenderelni a képeimet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 8, 2007 Share Posted Június 8, 2007 A 3.??? Balról jobbra a harmadik? Az tiszta gáz sztem, meg max 10 perces munkám volt, és az üstökös csóvája sem az igazi A képeket meg rendereld le Személy szerint nekem az üveg robotom tettszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 A második robotomról egy pár beállított kép, személy szerint nekem csak a felsőteste tettszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Nah max felment. Eléggé vegyes a felhozatal, van amit még egész az elején csináltam és vannak egész jók is. Rengeted kardot, űrhajót és egyebet csináltam. Robotot csak 2öt, a Gundamos is köztük van, a másik optimus prime azt nem találtam.(Ja és nyugodtan lehet kérni más szögből is. ) Paulbig: Fel kellene texturázni a robotot és akkor ütősebb lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Persze persze, de mivel észrevehetted, hogy a Photoshop-pos topikokban csak pofázok, így gondolhatod, hogy nulla érzékem van az ilyesmihez Próbálgattam textúrázni, ami kb úgy néz ki mint ha egy 4 éves rajzolgatott volna, na meg persze teli van hibákkal a robot így nem igazán tudtam textúrázni sem Mint mindig lenyűgöztél megint a képeiddel. A felszerelésekhez meg már csak egy harcos kellene Az autókról és a robotról nincs mit mondanom...királyok Tie-t meg én is csináltam, de az abszolút az első munkám volt szal azt nem érdemes berakni és a TIEd (milyen szójáték ) mellett írtó gagyi lenne. Az űrhajónál meg meshsmooth rulz Nagyon szép munkák ui.: Esetleg odaadom a robotom és textúrázd fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Oh nem, én se szeretek textúrázni, van pár saját textúrám, de olyan sok időbe telik. A felszerelésekből rengeteg van, ha valaki akar valami játékot csinálni annak odaadhatom a fájlokat (szinte van minden, sisakok, csizmák stb). Majdnem az összes star warsos hajó meg van csinálva, meg baylon 5ös is (igazi türelem játék az is, de textúra minimális). Volt egy gagyi képregényem silencio.uw.hu és a 2. résztől maxal készültek a környezetek. meshsmooth tényleg állat (3. után már felesleges akkor már csak a poligon számot növeli, igazi gépterhelős cucc). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Jaja ms nagy találmány, de rögtön megnövekedi ka render idő A silenciora meg még emlékszek Akkro a többi úrhajó nincs lerenderelve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Hát nincs, sok idő, vagyis nem idő csak sok kattingatás (egyszerű dolgokból vannak felépítve és nem kell simítani), így is mennyit kellet várni mire felraktam a maxot . Abból is van majdnem annyi mint felszerelésekből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 nfr Mert itt senkinek sincs melege! és a sört se szereti! nyami sörike Flegeton, te a Maxot meg a PS-t önszorgalomból, autodidakta módon tanultad meg vagy valahol, valakitől? ...esetleg egy naboo fightered nincs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Jah önszorgalomból, de messze nem autodidakta módon, még gyenge vagyok. Maxot kb 2 évig kergettem, ez volt az a program amiről halottam és meg lehetett szerezni (2001-2 ben még tombolt a modemkorszak és nem nagyon töltögettek az emberek), az elején annak is örültem hogy ki tudtam rakni egy kockát . közben megszoktam a amxot és a felépítésté, tökre nehéz használni más 3ds progikat. A shop meg egyszerű. Újabb SWket nem csináltam, csak a droidok, + az a lebegő tank az első részből van megcsinálva ha jól emlékszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Én tudom anno elkezdtem tanulni a max-ot, tutorokkal, meg haverral együtt. Az kb fél év volt, aztán abbahagytam és amikor újrakezdtem szinte mindent előlről kellett tanulnom Harmadik újrakezdésre már könnyebb volt a dolog de a textúrázás embert próbáló dolog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Áh én akkor még tudatlan voltam, meg sajnos tutorhoz se jutottunk. Mondjuk tutort azóta se használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuvi Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 üdv. Készítettem egy képet nemrég: vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Szép, de még nincs kész. Nem világos egy kicsit?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 (edited) Ezt én már láttam valahol! megvan az sg - maxos fórumán!--- http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1024035655 Egébként nem rossz!Csak 1 kicsit plasztikus. Módosította Július 16, 2007 Gabi89 Legközelebb használj Code tagot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuvi Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 killer, igen, én vagyok zsolesz. flegeton, lehet, tettem rá environmentet + 2 vraylightot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 megtetszett ez a program, a ti munkáitok meg hát beszarás! atom grat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Hát aki belevág egy ilyen munkába annak csak gratulálni tudok, és ha sikerül egy nagyon szép, és látványos dolgot alkotni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts