Mka Posted Május 19, 2006 Share Posted Május 19, 2006 (edited) Hi. Azért hoztam létre ezt a topikot,hogy bemutathassátok a 3d studio max-al készített remekműveiteket,és esetleg segítsetek egymáson ha vki elakadt valahol és nemtud vmit. kezdeném én akkor a bemutatást egy olyan űrhajó modellel amit a haverokkal csinálunk egy animációs filmhez. Még nincs teljesen kész de már sokáig kidolgoztuk... törölték Módosította Október 16, 2009 Gabi89 halott link. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamasz Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 Ugyérzem nem a legjobb póz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 (edited) Fúú én még nagyon az elején vagyok a 3ds tudásomnak. Egyszerűen nem tudok dönteni hogy melyik 3d programot használjam. De még egyenlőre a Hexagon 2-őn fejlesztem tudásomat. Itt egy munkám (de csaltam mert tutorial alapján csináltam): http://i.turboimagehost.com/p/113241/kcsg.JPG.html Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Hi. Azért hoztam létre ezt a topikot,hogy bemutathassátok a 3d studio max-al készített remekműveiteket,és esetleg segítsetek egymáson ha vki elakadt valahol és nemtud vmit. kezdeném én akkor a bemutatást egy olyan űrhajó modellel amit a haverokkal csinálunk egy animációs filmhez. Még nincs teljesen kész de már sokáig kidolgoztuk... http://kepfeltoltes.hu/060519/munka_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Én nem szívese nszálnék be abba a gépbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 én pár hétig maxoztam, aztán leálltam vele, van más ambícióm, ha az nem lenne, tuti valami nagy filmes cégnek csinálnám már az animációkat:) ezt max 7-tel csináltam, minden saját. hát én nem értek hozzá de ez elég profi munkának tünik nagyon kened szerintem...... én ugygondolom hogy ez a program igazán jó és hasznos viszont nem 1 hét alatt tanulja meg az ember valamint nagyon sok kitartás kell hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 (edited) Infox munkája tényleg faxa. http://img455.imageshack.us/img455/904/nvtelen4lr5.png Na én is dolgozgattam, az elmúlt időkben. Én ezt hoztam össze a Cinema 4D-vel(kb 3 óra, nagyon alap tudással). Nekem a 3D Max nem jön be abszolult. A renderelést ne nézzétek, még a elöszőr tanuljak meg rendesen modellezni. Ja meg alakíthattam volna még rajta, hogy jobban szék fórmája legyen de ez van. És kérem aki ért hozzá, az ne gúnyoljon(ne is gondoljon ilyenre); hogy egy szék alap cucc. Tudom már rájöttem, de én biztos más is elkezdte valahol. És örült a kezdeti sikereknek. Tudom hogy jófejek vannak itt, de biztos van egy pár nagyokos kukkoló, aki csak benézeget és nem szól semmit. Szer.:Kétszer kültem el véletlen. hehe Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 Jó ötlet volt a 3DSMax topic. Az FS2004-hez is van egy 3D progi, komplett manual, de időm nincs rá, viszont jó trükkök és leírások jöhetnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anyx Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 Nekem kéne a 3ds max 7 vagy inkább az 5. Vagy csak azt mondjátok meg hogy 512 ram elég e a 8-hoz? thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 28, 2006 Share Posted Október 28, 2006 infox, nagyon faja, amit csináltál! razi, csak így tovább! nekem tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 (edited) köszi. itt egy újabb alkotásom, ezt már picit berendeztem. de a tűzcsap modellje a lényeg. csak a modell, nem a textura, nem a ender, csak a modell. ja de a modellben is vannak apróbb hiányosságok, melyekre csa később jöttem rá. és már nem volt kedvem kijavítani. http://razielsdesign.uw.hu/aakepek/1.bmp <<<<a tűzcsapom>>>> Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anyx Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Hi! Valaki fel tudja rakni a brazil rendert? Mert ha már alkotás akkor Rendering, és gondoltam, hátha meg van valkinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 tök jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 ezt meg én csináltam!(jó háttérkép) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Naon jóóóóóóóók! De nem tudjátok, h hogy lehet ilyen bone-kat berakni, h mozogjon tőle az emberke??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 Ez a gyűrűszerűség nagyon szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 nekem is nagyon tetszenek nekem is nagyon tetszenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendeer Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 én pár hétig maxoztam, aztán leálltam vele, van más ambícióm, ha az nem lenne, tuti valami nagy filmes cégnek csinálnám már az animációkat:) ezt max 7-tel csináltam, minden saját. hát...ezek a képek...ezek nagyon királyak! lehet,hogy én is kipróbálom ezt a MAX-ot...GRT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 ezt meg én csináltam!(jó háttérkép) nagyon jó lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 Hát Wendeer a kép amit csináltál eszméletlen jó, gondolom nem kétperces munka volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 ezt meg én csináltam!(jó háttérkép) Ez nagyon nagyon tetszik (persze mindegyik) de ennek nem tudnád átküldeni a file-ját, használhatnám a filmjeimhez? persze kiírnám a neved a végén É aztán viszlek magammal hollywoodba :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 A .max file -ra gondolsz?Mert az már nincs meg, de nem nagy kunszt simán 1 tourus primitív aztán azt scale x-tengelyre,a felirat meg sima szöveg + extrude arra 1 kis blend a hajlítás miatt.Textúrák a www.vray-materials.de -ről a végén pedig vray render globalis megvilágítással.Sok sikert!!!(ha nagyon nem megy csinálok neked 1 -et olyan felirattal amit gondolsz) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 +1 kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 nagyon profi munka ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Szép lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer8 Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 ezt meg a matrix ihlette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 Mindkettő szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Március 23, 2007 Share Posted Március 23, 2007 húúú gyerekek mind1ik nagyon szép lett! grat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 nemvagyon nagy müvész ennyi tellik Én ezt már láttam egy kűlföldi oldalon, és nem nagyon hiszem, hogy Te csináltad <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Március 24, 2007 Share Posted Március 24, 2007 akta szeretem hozzá tutorialt és csináltam becsületesen 3-4héten keresztül,amugy vann fönn csomo tutorial ahol az kép van fenn Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts